Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Kod mene radi normalno,sad sam probao.
 
Poslednja izmena:
E a to su mi najludji tripovi vlasnika trackera. Shatro, kod 90% trackera neki klijent prolazi a nadje se neki vlasnik ***** kojem se ne dopada ta verzija i ne mozes da skidas ako ne promenis verziju klijenta.
 
Ubaci 221, nema bloatware_a i priznata je svuda koliko sam primetio.
 
2.2.1 i 2.0.4 su najbolje i svuda prihvaćene verzije.
 
Poslednja izmena:
Šta je sa HD-Space? Taman sam rešio da se malo aktiviram tamo, ali su izgleda u nekom problemu.
 
''Hackers attack''. Verovatno ih neko DDoS-uje.

Mada, ako hoćeš negde da se aktiviraš, predlažem ti da to bude npr. HD-Torrents. HD-Space stagnira već ihaha i jednostavno imaš osećaj da je i samu administraciju smorilo održavanje tracker-a. Sadržaj je isto sve lošiji i manje i manje seed-ovan u poslednje vreme.
 
Ko hoce fl.ro nema se javi .

Ja ga slabo koristim tako da sam ga "bacio"
 
Mada, ako hoćeš negde da se aktiviraš, predlažem ti da to bude npr. HD-Torrents.

Pa tamo držim desetak torenata na sidu 24/7, skupljam poene i pažljivo trošim bafer. To je sve što mogu sa linkom 10/1. Nego ima li na skali trakera koji imaju HD sadržaj neki koji se nalazi između HDT i HDBits (koji je koliko vidim najbolji ali većini nedostupan), a da se može doći do pozivnice, i opstati bez seedbox-a? Naravo ne računam rutracker.
 
PTP (PassThePopcorn). Ima svega i svačega, obično i u najboljem dostupnom izdanju.

Međutim, dosta njih ima seedbox-ove, pa je malo čupavo održavati ratio sa malim upload-om. Doduše, imaju i bonus poene (mož' ih menjati za upload), ali zahtevaju malo više posvećenosti (skineš stvar i seed do beskonačnosti).
 
Poslednja izmena:
Ajd da ponudim i ja nesto... standardno IPT, TL, Waffles, (mozda) What... i malo egzotike SDbits (SD strana HDbits-a). Samo provereni clanovi a pod ovim mislim oni kojima sam ranije davao i oni koji su veoma aktivni i "pozitivni" ucesnici u temi.
 
Opste misljenje je da je laksi, mada ja nisam preterano siguran u to.
Ako redovno pratis what za staff pickove i ostale freeleecheve, mozda ces ratio odrzati cak i lakse nego na wafflesu.

A ne bih da ispadnem smarac i ponavljam izlizane price, ali jel koristis rutracker?
Ima i vecu ponudu i vece brzine od wafflesa, a seedujes iskljucivo onoliko koliko ti savest nalaze (no-ratio).
 
Ajd da ponudim i ja nesto... standardno IPT, TL, Waffles, (mozda) What... i malo egzotike SDbits (SD strana HDbits-a). Samo provereni clanovi a pod ovim mislim oni kojima sam ranije davao i oni koji su veoma aktivni i "pozitivni" ucesnici u temi.

Hvala za sdbits.:p
 
Koristim rutracker, kao i whatcd, ali ne bih da skidam nešto što mi ne treba samo zbog održavanja ratia, a na whatcd-u sam nalazio neke stvari koje nisam na rutrackeru, pa zato pitam da li vredi juriti waffles ili ne.
 
Niposto, narocito ako vec imas what.
A sto se odrzavanja ratia na whatu tice, on je u principu i uredjen da moze da se odrzava bez seedboxa. Samo treba zauvek da ostavis na seedu sve sto si skinuo, i iskoristis sto bolje umes te staff pickove, i site-wide neutral/freeleecheve.
 
TDx2, IPTx3

A What, jel te banuju odande ako nista ne skidas...tipa (hipoteticki da imam nalog), a ne nadjem nista zanimljivo, jel postoji neki vremenski rok, pa te posle sutnu?
 
IPT, TD i TL - ovo zadnje samo onima koji umeju da siduju.
 
Izvini sta tacno znaci "umeju da seeduju"? Ne sprdam se, vec ozbiljno pitam.
 
Da ono što skinu drže maksimalno dugo na seedu, ne 2-3-5 dana već mesecima ako mogu.
 
TL je strasan tracker, vredi kao zlato :) Kao sto rece peja, treba valjano seedovati
 
Ako je samo to uslov, ja sam zainteresovan... Trenutno koristim i seedbox, sto je samo prednost
 
TL je tako ishajpovan tracker da je to cudo jedno. Ima one TL packove za tv serije u to je sve sto je na njemu egzotika. Ostalo kao i na svakom drugom mesovitom trackeru.
 
TL je jedan od najstarijih i svojevremeno najboljih general trackera. I sada je tu negde, nema toliko materijala koliko na ostalima ali za kolicinu materijala koju nudi, brzine su uvek odlicne i za najstarije torente, sto retko koji tracker moze da se pohvali sa tim.
 
Nazad
Vrh Dno