Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

podrazumeva se da je ro zato i stoji crtica izmedju, na org je nema, btw na org me izbacili jer nisam skinuo ono sto mora valjda mesecno ili na 3 meseca a imao sam terabajte upload...smesno sto me tera da skidam bilo sta sto mi ne treba samo da popunim kvotu!

Da li su i vama "pocrveneli" pored PTP-a i FL,HDT,What.CD?Šta se ovo dešava?

Samo PTP je crven, trenutno nemam ništa na What, FL i HDT rade.

Potrebna mi je pozivnica za PTP.
Saljem proof.
Od kad se preselih u EU nisam ni dana bez SB-a. :)
Hvala

Kakva su iskustva sa skidanjem torrenta sa jednog trackera i upload-om na drugom gde se jos nije pojavio.
Da li se to uopste sme?

Sme se , samo pazi da izvorni traker ne pravi probleme . Među našim trakerima se pazi na to , uglavnom . Naravno pazi na nfo fajl bude u redu , obično ih svaki tracker traži .

Zato i pitam uglavnom na trackerima pise da ne sme, uglavnom me interesuje sa IPT-a.

@artur
Trakeri bi da se uglavnom oslone na svoje encoding timove , sopstvene ripove . Ako bi to bilo u stvarnosti , ne bi imali dovoljno torenata . Malko preimenuj torent , barem u onom delu nakraju gde se stavlja ime encoding grupe i piči . Ako te upozore , *** nisam znao , ja mislio . Samo upotrebi oficijelni nfo fajl ako ga imaju ,(oficijelni šablon) . Recimo da brane , ti budi pametan pa nemoj odmah da kačiš na drugi , a IPT ti ne treba biti jedini izvor .

Imate li neki predlog za torrent sajt sa serijama u HD formatu, eventualno neka pozivnica :D

baci mail na pp imam pozivnice za iptorrents, bits-hdtv, hd-space.

@artur

Nisi ti dobro to pročitao. :)

To što kažu da ne sme torrent sa nekog sajta da se postavlja na drugi sajt se odnosi na .torrent fajl (od 100-200KB) kojeg skineš da bi svukao sam fajl (.mkv, .iso, itd.). Taj .torrent fajl sadrži podatke o tracker-u, tvojoj vezi sa istim i slično. To nigde nemoj ni postavljati, jer ćeš samo sebe dovesti u nepovoljnu situaciju, jer neko može da vidi tvoj passkey i da ga zloupotrebi.

Ovo što kaže Kica1 nemoj nikako da radiš i gotovo da prvi koji te nahvata banovaće te sa PTP-a, BTN-a, AHD-a, What-a... (mahom se staff-eri znaju i kad su cheater-i/preprodavci u pitanju, javljaju jedan drugom).

Ono što je tebi bitno jeste sadržaj tog torrenta (sam .mkv, .iso fajl itd.). Njega možeš da postavljaš gde god da misliš shodno (čak iako se nije pojavio na drugom tracker-u). Mada, ne bi trebalo da ih postavljaš na javnom tracker-u zarad sopstvene sigurnosti.

Freshon ponovo radi, imam jednu pozivnicu pa ako neko želi ...

Dve pozivnice za SceneTime.

Pravila iz prvog posta su minimum.
Email i neki proof na pp.

Zadržavam pravo da ne objašnjavam zašto neko nije dobio pozivnicu.

@dzonihsv

U pravu si za .torrent fajl, da su tu svi bitni podaci, ma mislio sam da ako se slucajno na nekom trackeru nesto ne pojavi tipa Sparks, PublicHD, neka kompilacija XXX, pa da okacim, da jos malo iskoristim seedbox.

Dajem jednu pozivnicu za freshon.tv

2xTL
3xIPT
4xHDSpace

Sasvim neocekivano, uspeo sam da nabavim pozivnicu za FL
Sad me zanima, da li postoji neka obaveza sa moje strane da skidam redovno nesto, ili je moje samo da odrzavam dobar ratio, bez nekih vremenskih ogranicenja i sl?

Da li neko zna na kojim domacim trackerima imaju da se skidaju crtani za decu (sinhronizovano na srpski)? Trenutno mi treba Nodi (Noddy), Pepa prase i Masa i medved.

Proradili What.CD i HDT,ostao još PTP

Ne mora bez prestanka, ali mozda ima neki period u kom moras ispuniti tih 60h

Nazad
Vrh Dno