Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Ako treba pozivnica za bilo koji vi šaljite. A ove otvorene ću da pogledam sutra. Hvala

Ja bih svakako ponudio da imam pozivnicu za neki od ovih, a rutracker, hdclub i hdreactor toplo preporučujem, pogotovo hdreactor jer oko njega ne moraš uopšte da se cimaš oko seedovanja ako ne želiš.

Ima li neko info sta se desava sa BCG,da li je to zbog toga sto je otvoren pa je guzva ili nesto drugo?

Druze moj ne pitam zbog toga,imam puno poverenje u tebe.Proveravao sam preko TorrentInvites-a i vidim da je nemoguc pristup,samo zato sam pitao.Neka si mi ziv i zdrav,puno pozdrava iz Sremske Mitrovice.Malopre sam saznao da ce u septembru biti trece unuce,sreci nema kraja.Pozdrav svima:banana:

Poslednja izmena:
Poklanjam jednu pozivnicu za IPT i jednu za Revolution TT, samo proverenim clanovima uz ratio proof.

Na what.cd moze i bez seedboxa, bitno je samo da sidujes sveee sto se skine dokle god mozes.

Само и једино да се прате акције ... или да понудиш нешто своје. Ја сам пре неколико месеци морао да покупим неколико албума који су ми били потребни а није их било нигде и до сада сам толико мало поделио да је смешно. За бар пола а можда и целу годину је отишло нешто типа 2 гига. А онда је пред крај прошле године кренула фрилич акција па сам до сада поделио скоро 20 гига а све то још помало цури. Ваљда је све то још увек фрилич и онда многи повуку јер нема штете од тога.
Слично би било на сваком трекеру који толико мери, када знаш да се тешко оправља ratio, онда га и не квариш довлачећи непотребно.

Чувај тај what.cd, немој за почетак да пређеш онај минимум за који није потребан ratio и чекај следеће фрилич акције.

gde ima (sem na PublicHD) Gravity 3D bluray?

Još uvek nigde izgleda.

EDIT: sada ima na IPT-u.

Poslednja izmena:
Na what.cd ako se pozivnica dobije u pravo vreme (freeleech period), moze da se izgura ovo uz seedbox:

Na what.cd ako se pozivnica dobije u pravo vreme (freeleech period), moze da se izgura ovo uz seedbox:

Pošto živimo na istoj opštini, daj da prebacim sve što seeduješ na neki eksterni hard pa da stavim to na večni seed. :p

Mene je sramota da okačim moj screenshot... :d

Nisam svakako u problemu s ratiom, ali treker mi trenutno manje više služi za istraživanje muzike, koju posle svlačim uglavnom s rutrackera, jer ne smem sa what-a.

Imam 2 Mbit up, ali i kad skinem neki svež picks čisto seed-a radi (ustvari, samo dva torenta sam skinuo za moju dušu:d, sve ostalo isključio za seed), svi me zaobilaze za isti... :wall: za godinu dana sam up-nuo jedva nešto preko 1gb.

Daj neki konkretan savet ukoliko ga imaš.

Poslednja izmena:
@Kobayashi Maru:
Na zalost, prvo nisam u zemlji a drugo ne seedujem nista. Inace ne volim da seedujem, na svim trackerima napucam upload pa polako ga cevcim. Ispostujem pravila seedovanja i to je to.
Najbolji savet ti je da prvo nadjes koji seedbox mozes najbrze da dobijes posle uplate, pa cim cujes da je poceo freeleech, uplatis taj seedbox, budes pored kompa koliko god mozes i pritiskas f5 i skidas sve zive nove torente na box.

POjavio se 3D na HD torrents, ali je svega 9GB (edit: isto kao i taj na IPT):
Gravity 3D 2013 1080p BluRay Half-SBS DTS x264-PublicHD

To je rip, mislio sam na ceo blu ray. Skidam ga sa PublicHD, ali smo svi zakucali na 55% i sada curi polako...

@Kobayashi Maru:
Na zalost, prvo nisam u zemlji a drugo ne seedujem nista. Inace ne volim da seedujem, na svim trackerima napucam upload pa polako ga cevcim. Ispostujem pravila seedovanja i to je to.
Najbolji savet ti je da prvo nadjes koji seedbox mozes najbrze da dobijes posle uplate, pa cim cujes da je poceo freeleech, uplatis taj seedbox, budes pored kompa koliko god mozes i pritiskas f5 i skidas sve zive nove torente na box.

Ma šalio sam se u principu (ali da si mi odgovorio potvrdno, ne bih se bunio:d), a što se tiče boxa, nikako da se nakanim da ga uzmem, makar za probu i da napucam ratio na nekim trekerima.

Snalazim se i ovako manje više svuda, ali kad pomislim da treba da svučem nešto s what-a i još po kojeg trekera (a nema nigde drugde), desi mi se :hair:.

Zato i gledam uvek prvo rutracker, no ratio trekere itd., pa tek onda ove teškaše.

Hvala na savetima svakako. Moram nekako da se nakanim da uzmem box i da se upoznam sa istim, pošto trenutno mašinu ne gasim nikada, a restartujem je samo za praznike ili kad moram... :d

Dobro je pa imam dobro napajanje, ali verujem da bi te pare, koje mi odu na uvećan račun za struju, mogle da pokriju neki osnovni box.

Ja se svaki put sve vise i vise odusevim kakav je tracker FileList. Toliko dobro seedovan materijal, dosta freeleecha, sve sto mi je trebalo sam nasao. Nazalost, sada samo staff salje pozivnice.

Ja se svaki put sve vise i vise odusevim kakav je tracker FileList. Toliko dobro seedovan materijal, dosta freeleecha, sve sto mi je trebalo sam nasao. Nazalost, sada samo staff salje pozivnice.

Pa šta nam praviš zazubice onda? :d

Ja sam kasno počeo da kukam za pozivnicu... ali zato BeyondHD postaje sve bolji i bolji pa mi nije toliko žao što nisam uspeo da ćapim filelist ranije.

Pa šta nam praviš zazubice onda? :d

Ja sam kasno počeo da kukam za pozivnicu... ali zato BeyondHD postaje sve bolji i bolji pa mi nije toliko žao što nisam uspeo da ćapim filelist ranije.

Govorim, jer mislim da sam video preko nekog drugog trackera na forumu daju invite za FL. Da li je PTP ili BTN, pa ako neko ima te trackere, neka potrazi na forumu.

Nazad
Vrh Dno