Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Hvala članu focus na pozivnici.

Nov sam u svoj ovoj prici, pa ako neko ima i zeli neka mi posalje pozivnicu za BlackCat ili za neki koji ima PS3 igre bi bi jako zahvalan :)
Zahvaljujem se unapred :)

Bolji ti je za ps3, tj laksi za odrzavanje, IPT od BCG, barem meni, koristim ga samo ako bas moram,a to je jako retko :)

Kod BCG-a treba samo vremenski da se ispostuje. Mislim "samo", to je lakse nego da treba uploadujes 1:1

Sto bi bilo jako da what.cd predje na no ratio sistem. Eh tad bih dupe dao da dobijem pozivnicu, ali ovako mi nije interesantno s obzirom kako je tesko odsidovati nesto tamo.

Na IPT imas opciju da ako si seedovao pola od onog sto si skinuo mozes da izaberes da ti skinu tu drugu polovinu od uploada sto vec imas, da ne bi morao da cekas 1:1

Na IPT imas opciju da ako si seedovao pola od onog sto si skinuo mozes da izaberes da ti skinu tu drugu polovinu od uploada sto vec imas, da ne bi morao da cekas 1:1

A ja ne mogu da se nacudim zasto mi za neke torente koje sam dugo drzao na seedu ne traze da ih zapujem?Bas ti hvala za info,stalno sam bio u strahu da nesto nije u redu:sceptic:

Imas i opciju ako si ga tek skinuo i vidis da niko ne skida od tebe, zapujes za 50 bonus kredita, e sad valjda ti se isplati ako je veci fajl da ga trampis za kredite pre nego megabajte

Kako da dodjem do te opcije,hoces li mi objasniti,zvuci mi korisno?

Prvo ga stopiras torrent pa tek onda zapujes, nikako za vreme seed-a. Dakle stopiras i izvuces fajl, i izbrises torrent sa harda prvo pa sacekas malo treba mu vremena da se pojavi, ides na ''Active Torrents'' tu ces naci opciju pored da zapujes...

Prvo ga stopiras torrent pa tek onda zapujes, nikako za vreme seed-a. Dakle stopiras i izvuces fajl, i izbrises torrent sa harda prvo pa sacekas malo treba mu vremena da se pojavi, ides na ''Active Torrents'' tu ces naci opciju pored da zapujes...

Izvinjavam se,to znam a i radio sam vise puta.Mislio sam da je nesto drugo u pitanju.

Sto bi bilo jako da what.cd predje na no ratio sistem. Eh tad bih dupe dao da dobijem pozivnicu, ali ovako mi nije interesantno s obzirom kako je tesko odsidovati nesto tamo.
Мене је овај фрилич баш оправио, успео сам да "поделим" преко 15 гига у јануару а до сада сам имао једва 2-3. Сад се већ лакше дише и кад год нешто нађем а да га нема баш нигде, не морам да мерим и сечем.

Eto meni treba what.cd pozivnica pa ako neko ima molim da mi posalje poruku ovde ili na pm...

Uh, dobrobi mi doslo da malo skinem neke dobre muzike :) Eto, ako neko ima pozivnicu ja sam spreman da dam jednu za IPT.

Zabranjeno je trejdovanje.

OK, slazem se... Mislio sam na onu OK stranu cele ove price :)

I zahvalio bih se clanu zemunac999 za pozivnicu za Crnu Berzu i pomoc oko registracije ;)

Ako niste strastveni ljubitelji lossless muzike i lossless zvuka, nemojte džabe juriti what. Ekstra teško držati ratio, a sigurno će 95% korisnika ovde kojima treba what, naći veoma dobru zamenu u Rutracker-u.

Potvrđujem i ja, ali često tako on neće da radi, pa proradi za pola sata. Videćemo da li će i sada biti tako.

Evo, nešto mi otvorio sad do pola stranice, ali isto tako u poslednje vreme zeza i HDT, barem meni, ali učita celu stranicu posle par refresh-ovanja.

Edit: Otvorio mi upravo HD space do kraja posle par pokušaja, ali je posle pukla stranica kompletno. Valjda će uskoro da proradi.

Poslednja izmena:
BCG - samo za starije clanove

Ako moze neko ko ima what.cd da odradi jedan search i da postuje ss sa rezultatima.
Trazim jedan noviji dvd od bubnjara po imenu John Longstreth.
Veliko hvala. :)

Nazad
Vrh Dno