Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Imam ja YuWa. Pošalji mail na PM.

Usput ako nekome treba seed bonusa neka pošalje nick na PM. Skupilo se nekih 5k pa ne znam šta ću sa njima. ;)

Jel ima neko mozda pozivnicu za IPT, nemam sta da ponudim, na tl su zakljucane pozivnice, na what.cd-u dobijam tek 8. decembra. Ne varam, imam targo, pa uploadujem ko nezdrav :)

Jel ima neko mozda pozivnicu za IPT, nemam sta da ponudim, na tl su zakljucane pozivnice, na what.cd-u dobijam tek 8. decembra. Ne varam, imam targo, pa uploadujem ko nezdrav :)

Ne treba ni da nudiš. :)

Ako bi vršili takvu razmenu pozivnica, tema bi zamrla pre ihaha, a slabo ko bi dobio ono što želi.

rodilo, treba li ti jos iptorrents , da ti posaljem pozivnicu ili su ti vec poslali?

Probao sam da generisem invitacioni kod za crnu berzu i dozvoljava. Pretpostavljam da to znači da su trenutno otvoreni za pozivanje novih članova a vidim i kada se ulogujem da su neki novi članovi primljeni sa današnjim datumom. Nudim dve pozivnice.

EDIT: E *** kada sam ponovo pokušao da kreiram invitacioni kod kaže da je dostignit maksimalan broj članova. U stvari kako ide sa tim pozivnicama? mogu li da generišem invitacioni kod pa da ga čuvam dok nekome ne zatreba. Šta se dešava ako nekome dam invitacioni kod a traker u tom trenutku ne prima nove članove?

Poslednja izmena:
evo, upravo sam probao--- crneberza ne treba niko nista da mi salje, hvala za trud... trenutno su registracije otvorene.. UPRAVO SAM SE REGISTROVAO.. KO nema nalog neka pozuri tamo, jos malo pa nestalo :)

za yuwu cekam odgovor na PM koji sam poslao...

jos uvek nudim 2 ipt pozivnice...

Hmmm,meni ne prođe registracija na crnoj berzi.

izgleda da sam uhvatio zadnji voz.. malopre gledam.. broj korisnika je 14999/15000 .. bas sam imao srece :)

Trebao si uplatiti LOTO;)

Kao što rekoh par poruka iznad opet zatvorili :(. Izgleda da je xWolf uleteo u pravom trenutku :).

Proveravajte više puta dnevno za CB.
BTW Zamunda je otvorena ako nekoga zanima.

Poslednja izmena:
ljudi, propala mi je ponuda/kombinacija sa pozivnicom za yuwabits... tj. donator nema pozivnice, doslo je do zabune.. ako ima neko drugi pozivnicu za yuwabits... mislim.. znate... ja sam tu... :)

Ne treba, hvala, poslao mi je peja :)
Inace, jel zna neko zasto ne mogu da odem na zamundu?
To mi se desava od kad sam na targu, na telekomovom adslu sam opusteno otvarao sajt, sad samo vrti, i nista se ne desi.

zamunda se ne vidi nigde van bugarske i bratskih zemalja iz komsiluka.. i to samo oni provajderi cije su IP opsege zamunda administratori ubacili u "belu listu"... zato i traju toliko dugo, niko ne moze da ih dobaci iz zapadnih zemalja :) verovatno imaju telekomove ip adrese dozvoljene... a ta tvoja "targa" ne znam ni sta je... verovatno im nije u "beloj listi" pa nemozes da se konektujes..

savet: koristi bugarske proksije ili pisi mail administratorima zamunde i moli da te prihvate :)

Ako se ne varam, Zamundi je moguće pristupiti samo sa ip adresama iz Bugarske i okruženja (bez proxy-ja naravno). E sad, da l' te nekim čudom Zamunda prepoznaje kao da si van Srbije... Možda im je ip baza zastarela, pa tvoju ip povezuju sa nekom drugom iz druge države.

Idi na whois.domaintools.com i vidi šta kaže gde ti je ip locirana.

edit: eto, i xWolf dade odgovor. :)

Poslednja izmena:
Onda i za torent klijent mora da koristi proxy, a to znači da mora strogo da vodi računa da ne koristi neke druge privatne trackere tada jer je to kod mnogih razlog za ban.

IP je iz Srbije. Al dobro, nije kao da mi treba zamunda, samo mi je bilo cudno sto nece da otvori. A i ne bih rizikovao ban na nekom drugom trekeru zbog proksija :)

Upao na Crnu Berzu,)

Registrovanih korisnika 14,998/15000

Poslednja izmena:
Kakav je tracker zamunda? Sta nudi...
I sta znace silver i gold torenti na HD-space-u?

Poslednja izmena:
Silver, računa ti se samo 50% download-a, gold su freeleech torrenti.

Što se Zamunde tiče, ima svega i svačega - k'o buvlja pijaca. Nemaju baš super pre-time za torrente, ali se sve pojavi tamo u roku od dan-dva. Stariji torrenti su takođe odlično seed-ovani.

Jel krenuo hdbits sa pozivnicama ajde nek pogleda neko ko je tamo ..

Nazad
Vrh Dno