Šta je novo?

Razmena PC igara

Menjam Civ 5 za Mafiju 2

Dajem dve igre za jednu, imam Mafia 2 i Sid Meier's Civilization V a treba mi sledece:
Worms Reloaded
Serious Sam 3: BFE
Glare
Superfrog HD
The Chaos Engine

Neki ljudi stvarno imaju obraz kao đon... Bez trunke sramote.

P. S.
Ovo se odnosi i na male oglase.

Poslednja izmena:
Izvini ciko, bas me sramota :D Ja dajem dve za jednu, ako to nije fer onda ne znam sta je. I to trazim tamo neke leve naslove samo zato sto to ima da se uzme za Linux na Steam-u.
Da dodam u ponudu jedan za jedan, Trine 2: Complete Story za bilo sta gore navedeno sem Worms-a.

Menjam Civ 5 za Mafiju 2
Javi se na PM za Mafijozu :cigar:

Poslednja izmena:
Dobio sam u Steam inventaru kupon za Shadow Warrior, za 25% popusta.

Voljan sam da ga poklonim nekom, pošto ga ja neću iskoristiti. Je li izvodljivo poklanjati kupone?

Onda ko je zainteresovan neka se javi, pa ću mu poslati.

EDIT: Kupon važi do 04.11.

jel su ovde za razmenu sve originali u pitanju ili ima i pirata ? :)

Mafiju 2 i Sid Meier's Civilization V dijelili besplatno, a sad bi u trade, jaoj jaoj jaoj. Mutnih radnji!

Imam za razmenu Hitman: Absolution, i Tomb Raider Reboot steam kljuceve.
Prvenstveno trazim novi Devil May Cry i ta igra ima prednost, ako je neko ponudi.
A ako neko ima nesto lepo i raspolozen je za razmenu nek se javi preko pp-e.
Pozz ;)

Ma razumemo se skroz ;)
Nisam znao da je BF3 bio u bundle, to je bas bilo ok, koliko para je bio?
El pretece nekom Worms Reloaded za Steam?

A trenutno je BF3 besplatan, uz ovaj key dole za Origin (za one koji ne prate druge teme)

G433-XWLD-ZBW8-JWUC-JDSW

Besplatno, do yaya. Steta sto nema Origin za Linux.
A koje druge teme?

Menjam Mafia DLC-ove sve, kompletno, za bilo šta što nemam...

Otislo sve sto sam ponudio :D

Poslednja izmena:
El ima neko da hoce da mu uzmem aktuelni Humble Weekly Sale od 1$ a da mi da Steam kljuc za Worms Reloaded?
Ja uzeo ovaj najvise zbog SuperFrog HD i Wormsa ali nijedan od ovih crvica nema za Linux, samo Reloaded a njega nisu stavili barabe :/

Nema više ključeva, linkuje se humble bundle account sa steam accountom i igra se samo dodaje u account.

Ma znam, kupio bih na njegov nalog pa on posle uradi samo reedem. Valjda je u proslom Humble Bundle-u jos uvek bilo kljuceva posebno.

Imam

neke kljuceve za

CIV V
Mafia II
i Rome Total War, ako ima neko nesto da ponudi sto mu ne treba rado bi ih se ratosiljao. :d

EDIT: Otisao jedan Rome Total War, ostao jos jedan pa ko voli nek izvoli :D

Poslednja izmena:
A Virus Named TOM, Eets Munchies, Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising (STEAM ) Dead Space, Burnout Paradise: The Ultimate Box, Crysis 2 Maximum Edition, Medal of Honor, Mirror's Edge (ORIGIN)

Dajem sve ovo za WB Humble Bundle NON-BTA.

Vrh Dno