Šta je novo?

Razmena PC igara

Zašto?

Svako ima pravo da ceni svoje koliko kod hoće, niko kupce ne tera da kupuju po toj ceni.
To što je dobio nešto za džabe ne znači da to nema vrednost, pogotovo što se u poslednje vreme poremetile vrednosti unačelu,
pa su beta ključevi za neke igre vredeli više neko 10x finalne verzije iste igre.
Dosta ljudi sa foruma koji trguju sa igrama, su poprilično zaradili na istim beta ključevima, tako da nema razloga da se više čudimo bilo čemu.
Svaka roba nadje svoga kupca, staro pravilo, nema potebe da se komentariše svaka ponuda koja nam je čudna iz nekog razloga.

samo donekle se slazem

i sam sam menjao jako mnogo beta.
dota2, cs go, pa onda diablo3 i razne druge igre..

Ali bitno je da osetis trenutak.
ako je beta tek pocela, beta kljucevi su uglavnom retki, tesko se nabavljaju, velika je potraznja.
U takvom slucaju ona vredi jako mnogo.
vremenom se deli sve vise i vise, i posle nekog vremena dodje situacija kada beta key moze da nabavi bukvalno ko god hoce, u dva klika, kao sto je trenutno slucaj sa eso kljucevima.

pre 2-3 nedelje me je jedan clan foruma zamolio da mu nadjem eso kljuc.
Gledao sam na par foruma, jedva gde je mogao da se nadje, i ljudi su nudili poprilicno za njega. A sada vredi 0.

Dota 2, pola godine je isla za 40-50e, a na kraju je vredela 0, ljudi su imali po 20 kopija u steam inventaru.
Slicno je bilo i za cs go, licno sam medju prvima nabavljao beta giftove kad se se pojavili, vredeli su i do 150$

najsveziji primer je hearthstone, pre pola godine nema sanse da nadjes key, pa je onda bio 15 tf2 kljuceva, pa je bio duze vremena 5-6 i poslednjih mesec dana pre open bete ljudi su ga delili za dzabe..

kao sto rekoh, treba imati osecaj za tajming :) a ne ponuditi nesto sto je apsolutno svima dostupno.

Da se razumemo, ja sam strašno protiv glupih ponuda, ali bez obzira na moj stav prema njima, njih će uvek biti.
Meni najviše smeta, kad se neke igre dele džabe preko neta, a te iste igre se pojave na oglasima ili na menjaži, za vreme trajanja akcije, umesto da postave link da vide i ostali.
Zato je svima lakše, kad iskuliramo takve ponude, pa neka sami razmišljaju zašto im se niko ne javlja na njihovu estra ponudu...

Koliko god je neko slobodan da za nesto svoje trazi sta zeli, isto tako smo i mi slobodni da kazemo da to nije fer ponuda. U oglasima ne smemo da dajemo komentare na tudje oglase, ali ovde smemo. Prilicno je u redu komentarisati lose ponude i postedeti nekog clana lose odluke. Zasto bismo dozvolili pilicarima da se bogate ovde?

Evo, ja na primer ne mogu da precutim ponudu jedne igre (od 10 ili vec koliko) iz hib paketa, za igru koja ima normalnu vrednost. Pomenuti hib paket je ocigledno kupljen za 1$ jer nije ponudjen BTA Battlefield ili Sims3. Dakle jedna igra vredi mozda 10 din, a za nju se trazi igra od 14evra. Ne mogu da dozvolim da za igre, koje smo mi poklanjali u ovim temama, neko trazi nesto.

Zasto treba da se bunimo? Zato sto je ova tema jedna vrsta male zajednice ljubitelja igara. Vecinu aktivnijih ljudi iz ove teme i akcijskih ponuda imam medju prijateljima na steamu i u listu je dobrodosao svako ko se smatra gamerom. Sjajno smo se organizovali za sve grupne kupovine i sjajno smo trgovali i niko nije bio ostecen. Svi smo nesebicno delili viskove koje smo imali. Zato ne dam da se pilicari osile i preplave ovu temu.

Slažem se, ali ne mogu da se složim sa jednom, a to je bez obzira što su igre ih H&B paketa, te punude su prošle,
ne možemo da ih kupimo po ceni koja je bila tada, nego ih kupujemo po trenutnoj ceni,
jer bi u protivnom tako trebali da gledamo na svaku igru, koja je bila na nekom popustu, *** znaš i sam da nije tako.
Treba biti objektivan, u svakom slučaju, ne treba biti alav, ali neko zaradjuje za džeparac, neko za igre.....svi imaju neko opravdanje

Eh te bete . . : )

Opet nudim svasta u Diablo 3 za bilo sta/svasta iz dote 2 : )

Ja sam svojevremeno prodao 2xdota2 za 2000din i jedan csgo beta za 1000 din :) Al' iste te bete sam ja dobio na pocetku podele, gde su se ljudi tukli oko njih tako da.. :D

Nudim 2 csgo kljuca, ponude..

Takodje bih voleo ako neko ima dayz da predlozi neku razumnu ponudu, ja je imam, ali hocu za druga da nabavim..

DBraveZ and subtractor, spot on.

Ako se dobro sećam, DotA 2 ključevi, u ranoj fazi 'beta' testiranja, su dostizali cenu od preko 150$. :zgran:

Poklanjam dva origin naloga:

1.Bad Company 2
2.Need for Speed Hot Pursuit

Zasto treba da se bunimo? Zato sto je ova tema jedna vrsta male zajednice ljubitelja igara. Vecinu aktivnijih ljudi iz ove teme i akcijskih ponuda imam medju prijateljima na steamu i u listu je dobrodosao svako ko se smatra gamerom. Sjajno smo se organizovali za sve grupne kupovine i sjajno smo trgovali i niko nije bio ostecen. Svi smo nesebicno delili viskove koje smo imali. Zato ne dam da se pilicari osile i preplave ovu temu.

U potpunosti se slažem. Ovako svi treba da razmišljaju. To je i suština našeg foruma i zajednice.

Pokušaj da se nešto free da u zamenu za neku regularnu igru mi je jednostavno no comment.

Isto tako sam se zgrožavao kad je krenula navala pilićara posle Origin H&B, uz sve komentare kako su oni kupili igre pre H&B...

Treba biti čovek...

Poklanjam(Steam Keys):

The Showdown Effect
Anomaly Korea
The Bard's Tale
Anodyne
Greed Corp
Ticket to Ride
Ticket to Ride 1910 USA DLC
Ticket to Ride Europe DLC
Eets Munchies
Rocketbirds: Hardboiled Chicken
A Virus Named TOM

i sta ste sada napali decka?
Evo ja bih hteo da uzmem igru. Imam Alien Swarm

Nije ništa loše uradio, ovo je skroz okej. Nije kao da je uzeo CIV V ili Mafiu 2 koju imaju svi po više kopija i krenuo da menja, nego nešto što malo ljudi ima, ali zato ne vredi ničemu.

E super, dobio si free ključ preko giveawaya pa si došao ovde da ga ućariš... Evo dajem ti Dota 2, TF2 i Loadout ključ za aktivaciju...

Da na giveawayu sam ga dobio, i sta sad? Jesam li negde napisao da ga menjam za neku AAA igru? Bolje da cutis nego da napadas, uostalom postoji inbox pa si mogao tu da napises isto ovo, ali ne ti hoces da ispadnes pametan i trazis publiku, pa bravo evo ti aplauz...

Defiance, ja sam zainteresovan za Pixel Piracy.

Imam:
Mad Riders
Majesty 2 Collection
Hoard Complete Pack
The Stronghold Collection

Da na giveawayu sam ga dobio, i sta sad? Jesam li negde napisao da ga menjam za neku AAA igru? Bolje da cutis nego da napadas, uostalom postoji inbox pa si mogao tu da napises isto ovo, ali ne ti hoces da ispadnes pametan i trazis publiku, pa bravo evo ti aplauz...

Nemoj da se kurobecaš mnogo, nemam šta ja tebi da šaljem poruku u inbox. Isto tako imam slobodu govora da kažem šta mislim, tvoj problem što se tebi to ne svidja i eto: zašto da ne naznačim kako mi je komično da neko dobije besplatan ključ I TO SA LINKA OVDE U TEMI i onda dodje da ga menja za nešto.

Povrh svega si ovde par meseci a već si našao da soliš pamet...

Poslednja izmena:
Nemoj da se kurobecaš mnogo, nemam šta ja tebi da šaljem poruku u inbox. Isto tako imam slobodu govora da kažem šta mislim, tvoj problem što se tebi to ne svidja i eto: zašto da ne naznačim kako mi je komično da neko dobije besplatan ključ I TO SA LINKA OVDE U TEMI i onda dodje da ga menja za nešto.

Povrh svega si ovde par meseci a već si našao da soliš pamet...

Covece, cujes li ti sebe? Ovaj giveaway nije bio kao onaj za mafiju da svaka budala moze da udje i da uzme kljuc! Mozda je neko bas zeleo tu igru, a nije uspeo da je osvoji, a mozda bas ima neku igru koju ja zelim... Stvarno mi nije jasno sta imas ti da se bunis? Jesam li tebe ostetio? Uzivaj bre u zivotu i izigravaj policajca na nekom drugom mestu. Ima ovde ljudi koji ce resavati probleme, a ne tvoja malenkost! Uopste necu da padam na provokacije ovog tipa...

mozda bi covek zamenio za neku igru koja se takodje delila ranije, pa je propustio, a bilo ih je dosta, ili za nesto bas sitno..
stvarno nema potrebe da sirimo temu i komentarisemo svaki oglas

Nazad
Vrh Dno