daum
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.01.2007
- Poena
- 320
Imam key za betu Elders Scrolls Online. Ponudite nesto![]()
Strašno...
Imam key za betu Elders Scrolls Online. Ponudite nesto![]()
Strašno...
da li je samurai gunn bio u nekom od hib paketa ili se moze nabaviti za manje od 1$?
@GAW broken age se delio besplatno. Podeljeno je vise od 15k kljuceva tako da nemoj to da trazis za ac3.
Zasto treba da se bunimo? Zato sto je ova tema jedna vrsta male zajednice ljubitelja igara. Vecinu aktivnijih ljudi iz ove teme i akcijskih ponuda imam medju prijateljima na steamu i u listu je dobrodosao svako ko se smatra gamerom. Sjajno smo se organizovali za sve grupne kupovine i sjajno smo trgovali i niko nije bio ostecen. Svi smo nesebicno delili viskove koje smo imali. Zato ne dam da se pilicari osile i preplave ovu temu.
Poklanjam dva origin naloga:
1.Bad Company 2
2.Need for Speed Hot Pursuit
Bc2 otiso jos nfs.
Imam kljuc za igricu Pixel Piracy Key, imate li nesto da ponudite?
E super, dobio si free ključ preko giveawaya pa si došao ovde da ga ućariš... Evo dajem ti Dota 2, TF2 i Loadout ključ za aktivaciju...
E super, dobio si free ključ preko giveawaya pa si došao ovde da ga ućariš... Evo dajem ti Dota 2, TF2 i Loadout ključ za aktivaciju...
Imam kljuc za igricu Pixel Piracy Key, imate li nesto da ponudite?
Da na giveawayu sam ga dobio, i sta sad? Jesam li negde napisao da ga menjam za neku AAA igru? Bolje da cutis nego da napadas, uostalom postoji inbox pa si mogao tu da napises isto ovo, ali ne ti hoces da ispadnes pametan i trazis publiku, pa bravo evo ti aplauz...
Nemoj da se kurobecaš mnogo, nemam šta ja tebi da šaljem poruku u inbox. Isto tako imam slobodu govora da kažem šta mislim, tvoj problem što se tebi to ne svidja i eto: zašto da ne naznačim kako mi je komično da neko dobije besplatan ključ I TO SA LINKA OVDE U TEMI i onda dodje da ga menja za nešto.
Povrh svega si ovde par meseci a već si našao da soliš pamet...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari