Šta je novo?

Razmena PC igara

Što bi se delio besplatno kada to nije F2P igra kao DOTA2?

Ima neko mozda a da mu vise ne treba Betmena arkham city?

Prodajem,menjam Fifa 13 nalog za Stronghold 3,Stronghold 2 ili Company of Heroes 2 uz moju doplatu

Poslednja izmena:
Poklanjam Dota2 gift,10 komada.Ako je voljan neko da pokloni cs 1.6 neka pusti poruku.

Poslednja izmena:
Višak za menjažu

XCOM: Enemy Unknown
Sid Meiers Civilization IV: The Complete Edition
Nexuize
Bioshock Infinite
Dungeon Defenders + All DLC
Magicka Colection

Crysis 3 - Origin
Far Cry 3 - Uplay
DLC Blood Dragon - Uplay

Ima ih još samo ih treba naći :d

Wow acc cataclysm sa warrom 85i lvl na sylvanasu i jos po nekim herojima to nije ni bitno svakako taj acc za cs:go na stimu
usteda je recimo oko 10e minimum a *****ati nikoga necu ostavicu ako neko hoce da menja i fiksni, mobilni, broj licne karte... sta god hocete nije mi u interesu da odugovlacim i pravim ****** nego da zamenim igre naravno ...hvala
ako ima zainteresovanih 0692942012

Imam 2x Uplay Far cry 3 Blood dragon,menjam za neke interesatne igre koje mi se dopadnu za steam. Ponude na Pm,mogu razne ponude,pa cu izabrati najinterestanije

Da li nekom treba Mortal Kombat 9, steam kod? Javite se sa ponudama na pm.

Poslednja izmena:
Da li ima zainteresovanih za trade steam cards? pocinjem hunt za svim kartama za igre koje imam pa cu dobiti sigurno i dosta duplikata.

najveci problem je instalacija :D a karte se dobiju za pola sata idle start screena. Samo nisam siguran da li mozda bolje karte mogu da se dobiju nekim posebnim akcijama u igri.

anyway, meni uopste nje bitno koje su karte u pitanju tako da nudim bilo koji duplikat za bilo koju kartu koju vec nemam 1:1.
Ako je nekome bitno da kompletira jedan set neka trazi kartu. Ne moram da menjam samo duplikat dokle god dobijam kartu koju vec nemam.
trenutno sam tek poceo, ali uskoro cu okaciti svoje ponude.

Hehe Tacno. Nije baš pola sata, već nekih sat ipo. Ja skupljam Half-Life 2. Pusti mi na PM steam username ili link do tvog profila kako bih te dodao kasnije. :)

Imam i ja nekih kartica iz par igara. Do sada sam skupio dva puta cs go i sada bi najverovatnije l4d2 jer mi tu fali samo 3 kartice. Inace imam iz hl2, serious sam3 i jos neke... Steam name zlajox pa ako je ko zainteresovan :)

trazim steam summer sale karte, nudim sve ostale koje imam

lego batman 2 key nudim...

pozeljno terraria /za klinca...:)/

Imam sledece originale:
1. Street Fighter IV
2. Star Wars The Force Unleashed
3. Star Wars The Heroes Of Republic
4. Star Wars Empire At War
5. Rome Total War

Menjao bih prvenstveno za dawn of war ili neki dogovor. Kontakt na pm.

Nazad
Vrh Dno