Šta je novo?

razmena muzike

Dusan87

Slavan
Učlanjen(a)
30.07.2004
Poena
319
Cao svima,
Bas bih zeleo da znam jos neke programe za razmenu muzike sem SOULSEEKA,WINMX I KAZZAA.Da li je uopste moguce da postoji neki program za daunlodovanje muzike gde ne treba da se ceka u redu.Znam da je to malo moguce,mozda i nemoguce ali nikad se ne zna jer danas je SVE MOGUCE. :)

Npr.eDonkey,eMule, DC++

hvala druze odo sada da poskidam to pa da vidim sta je moguce a sta nemoguce uraditi

A od kad se u kazii ceka na red?

_Weasel_ je napisao(la):
A od kad se u kazii ceka na red?
Pa kad ti pise queued sta mislis da radis?
@optimus
emule i donky su napravljeni na bazi redova
Po meni najbolja je kazza i to lite verzija

LaKosta je napisao(la):
Pa kad ti pise queued sta mislis da radis?
@optimus
emule i donky su napravljeni na bazi redova
Po meni najbolja je kazza i to lite verzija

Ja sam zajedno sa kazo-m instalirao i podosta spyware-a koje bas i nisam planirao te je deinstalacija programa bila najpametnija solucija za mene.

Poslednja izmena:
Koliko znam Kazaa Lite je bila praktična ugašena jos odavno?
Svejedno, tamo je problem što ljudi generalno ne shareuju ili drže uglavnom mainstream (u početku je bilo drugačije) i često ispale + maltene svi imaju onaj default nick i neki community praktično i ne postoji.
Kazaa sadrži spyware zar ne? Što se mene tiče, ne, hvala.
Najviše koristim Soulseek i to već dugo. Nema puno ljudi, ali je jak community i tu se može naći ubedljivo najviše manje komercijalnih stvari svih žanrova.
Skoro sam tek provalio BitTorrent protokol i mislim da je to odličan koncept. Ukratko, svako mora malo i uploadovati dok skida ukoliko igde postoji neko ko želi istu stvar. Nema problema oko toga da li neko ima iste fajlove različite dužine jer svi uzimaju isto - postoje sajtovi koji se stalno updateuju i postavljaju male .torrent fajlove koji pokazuju na sajt koji se ponaša kao tracker i prati ko ima te fajlove i pokrenut klijent-program pa od njih parcijalno skidaš. Čim završiš, i ti postavljaš te fajlove kao "seed", tj. tracker zna da neko drugi može da skida po malo i od tebe. Klijenti su Bittorrent od autora samog protokola i Bitcomet (ja koristim ovaj drugi).

Dusan87 je napisao(la):
Cao svima,
Bas bih zeleo da znam jos neke programe za razmenu muzike sem SOULSEEKA,WINMX I KAZZAA.Da li je uopste moguce da postoji neki program za daunlodovanje muzike gde ne treba da se ceka u redu.Znam da je to malo moguce,mozda i nemoguce ali nikad se ne zna jer danas je SVE MOGUCE. :)

Preporuka za DC++

Pa postoji i K-Lite++ koji skroz spyware free koliko ja znam

Pa ne znam, ja sam prestao da koristim Lite jer se stalno diskonektovao od onda kada se nešto promenilo oko Kazaae?

Svaka vezija koju sam ja probao(ukljucujuci i lite) je bila puna spyware-a tako da ga ja ne bi nikome preporucio.Ima dosta drugih programa koji su i bolji od doticnog,a pritom nemaju nikakve nezenjene add-ove.

Ajde dodjite i vi na "nas" DC++ Hub. Jel citate bench clubbing? Ima nas trenutno oko 50 pa ako zelite dobrodosli ste.
Adresa je subotica-online.no-ip.info
Poz!

imam problem sa DC++

kada ukucam ono sto mi treba i pritisnem search jednostavno nikad nista ne moze da se nadje...

kako da udjem u suboticu?

Dusan87 je napisao(la):
imam problem sa DC++

kada ukucam ono sto mi treba i pritisnem search jednostavno nikad nista ne moze da se nadje...

kako da udjem u suboticu?

Čudno, a ja nađem šta god mi treba - ili je kod mene nešto jako dobro ili je kod tebe nešto jako loše :D

a da uđeš u suboticu: (autoputem Beograd-Subotica... :D :p ) šalu na stranu: otvori dc++ klikni na prvu ikonu ("Public Hubs") pa tamo gde je "Adresa za ručno spajanje", (malo niže od sredine ekrana pa desno) prekopiraj onu adresu od gore tj. subotica-online.no-ip.info i pritisni enter, pa ako ti se svidi dodaj ga u "favorites" da ne moraš svaki put da se akaš sa ručnim ukucavanjem. Mada, znaš ima hubova sa po 6000 korisnika ...

Poslednja izmena:
eMule i spyware

vidim da se dosta prica o spywareu u ovim programima... da li se uz emule dobija i paket spywarea?

Ne bi trebalo ali uz edonkey je stizao. Ali ono za svaki slucaj instaliras na posebnom racunaru/sistemu pa prekopiras na pravo mesto i upalis *.exe ili odmah izvrsis deratizaciju. Nego gde iskopa ovu staru temu sa optimusom.

Nazad
Vrh Dno