Ostalo još oko 2100 usdtaProdajem 4000 usdt-a. Novi Beograd ili Novi Sad
Nađete se na javnom mestu, praksa je uglavnom tržni centar, kako bi se smanjila mogućnost eventualne krađe. Kupac zajedno sa prodavcem odlazi do menjačnice i zamoli za proveru novca. Nakon provere, ukoliko je sve ok, kupac uzima svoj novac i drži ga u ruci, bez stavljanja u džep, kako bi prodavac bio siguran da nije došlo do zamene ispravnih novčanica sa lažnim. Sklonite se par metara dalje, zatim kupac daje adresu walleta prodavcu, prodavac šalje kripto, i nakon potvrđene transkacije kupac daje novac prodavcu. Ovo bi otprilike bila standardna procedura, naravno zavisi od osobe do osobe i poželjno je sve ovo usaglasiti pre samog nalaženja kako ne bi došlo do eventualnih nesuglasica kada se već nađete. Takođe može biti dogovor i za slanje/plaćanje u delovima, npr. prodavac pošalje 1000 usdta, kupac daje novac za taj iznos i sve tako dok se kompletira ukupna suma kupoprodaje, ali to se uglavnom praktikuje za veće sume. Što se tiče provizije, postoji dosta ljudi kako na ovom forumu tako i drugim mestima koji rade bez provizije, tako da bi trebalo stremiti ka tome.Pozdrav ljudi,
Zanima me kupovina USDT- ili USDC-a u Beogradu?Ako može mala pomoć kako ovo u stvari funkcioniše negde se nadjemo i sačekam npr da se valuta pojavi na mom walletu i potom se daje novac logičnoda li postoji provizija ili ne?Hvala unapred ovo se verovatno ranije objašnjavalo tako da se izvinjavam.unapred za ponovo smaranje
Hvala puno na detaljnom objašnjenjuNađete se na javnom mestu, praksa je uglavnom tržni centar, kako bi se smanjila mogućnost eventualne krađe. Kupac zajedno sa prodavcem odlazi do menjačnice i zamoli za proveru novca. Nakon provere, ukoliko je sve ok, kupac uzima svoj novac i drži ga u ruci, bez stavljanja u džep, kako bi prodavac bio siguran da nije došlo do zamene ispravnih novčanica sa lažnim. Sklonite se par metara dalje, zatim kupac daje adresu walleta prodavcu, prodavac šalje kripto, i nakon potvrđene transkacije kupac daje novac prodavcu. Ovo bi otprilike bila standardna procedura, naravno zavisi od osobe do osobe i poželjno je sve ovo usaglasiti pre samog nalaženja kako ne bi došlo do eventualnih nesuglasica kada se već nađete. Takođe može biti dogovor i za slanje/plaćanje u delovima, npr. prodavac pošalje 1000 usdta, kupac daje novac za taj iznos i sve tako dok se kompletira ukupna suma kupoprodaje, ali to se uglavnom praktikuje za veće sume. Što se tiče provizije, postoji dosta ljudi kako na ovom forumu tako i drugim mestima koji rade bez provizije, tako da bi trebalo stremiti ka tome.
Sve preporuke za člana Klapaucius https://forum.benchmark.rs/members/klapaucius.230455/Prodajem 223USDT, online, bez provizije, uplata na dinarski račun kao hitna uplata (da može da legne odmah), preko TRC20, BSC ili SOL mreža.
Može i tako da ja uplatim dinare na vaš račun, ali prvo vi meni koine u novčanik. Malo po malo.Kupio bih negde oko 4000 usdt bez provizije, NS lično.
Nije više aktuelno. @Scorpyy +od 12. feb: Kupio bih 2000USDTa, online, bez provizije, cena onu koja kaže čika Google (USDT-RSD cena) .... uplata na Vaš dinarski račun kao hitna uplata, meni slanje preko TRC20, BSC ili SOL mreža.
slanje deo po deo, mogu ja početi prvi.
Nije više aktuelnoProdajem 522USDT, online, bez provizije, uplata na dinarski račun kao hitna uplata (da može da legne odmah), preko TRC20, BSC ili SOL mreža.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari