Šta je novo?

Razmena igara za PS3!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
HAZE i dalje menjam za MGS4.

i dalje NBA2k8 na razmeni

Nije baš u skladu s naslovom ali neće se moderator ljutiti...:)

Menjam Motorstorm i Resistance za God of War 1 i God of War 2 (PS2 PAL originalne igre)
Menjam UT3 za COD4.

trazim nfs Carbon za PS3

Na razmeni Guitar Hero III (sa kontrolerom), GTA IV, Uncharted, Motostorm, COD 3, Formula One, NBA i NHL 2k7 (te dve dajem zajedno). Pre svega me intresuje PES 2009, moguc dogovor. Ali su i druge ponude dobrodosle.

Menjam sledeće PS3 igre: Heavenly Sword, Def Jam Icon, Condmened 2 Bloodshot, Ratchet & Clank ToD. Ponude na PM.

Prednost imaju sledeće igre: Army Of Two, Burnout Paradise, GTA 4, Top Spin 3, CoD 4, LBP, Soul Calibur 4, MGS4.

Nikako me zanimaju me sledeće igre: Motorstor, Resistance, PES 2008, Fifa 08, NBA 08, Darkness, Uncharted, Warhavk, Virtua Tennis 3, Oblivion, DMC 4, Gran Turismo 5.

Condmened 2 Bloodshot otišao... Ostale tri i dalje na razmeni. Prioritet Army Of Two.

menjam pes 2008 za virtual tenis ili motorstorm ili def jam ili ....

Moj Baja : Edge Of Control i dalje na razmeni, ceka da se udomi, dajte neke ponude, moze i malko starije igrice ako nisam igrao :)

Warhawk i Army Of Two na razmeni. Ponude na PM. Samo BG

Otisli Oblivion, Army of Two, GTAIV...ostalo Warhawk, Uncharted, Heavenly Sword. Potreban COD4Game of the Year Edition.

Menjam Warhawk za neku drugu igru, (uz moju MINI doplatu)....samo da nisu UNCHARTED, RESISTANCE i COD4 sto sam presao.... pm, msn....

Menjam Battlefield Bad Company za Resistance 2 ili Fallout 3! Nista drugo me trenutno ne zanima :)

menjam:
1.) Need For Speed-pro street
2.) COD4
3.) Resistance FOM

za neke novije igre tipa MGS4 ili GTAIV....COD5... (moze neke dve starije moje za jednu noviju ;) )

kontakt PM

Nudim Oblivion GOTY (ekspanzije integrisane).

Zainteresovan sam za Resistance 2 i Valkyria Chronicles.

na razmeni MGSIV za neki noviji naslov...a mogu i da doplatim ako neko ima Resistance 2 ili nesto tog tipa. POZz :bottle:

menjam:
1.) Need For Speed-pro street
2.) COD4
3.) Resistance FOM

za neke novije igre tipa MGS4 ili GTAIV....COD5... (moze neke dve starije moje za jednu noviju ;) )

kontakt PM

^IZMENA:
COD4 i RESISTANCE FOM sredjeni (zamenjeni) ostaje jos samo NFS-pro street koji bih uz doplatu menjao za MGS4 ili DEAD SPACE (moze nesto novije tipa COD5 i tako slicno) ;)
kontakt pm

menjam pes 2008 ili formulu za virtual tenis ili motorstorm ili def jam ili nesto sto moze u 2+ igraca

Posto sam novopeceni vlasnik ps3 trebaju mi igrice. Ko ima sta da ponudi neka se javi. Pozdrav.

imam orange box ko ga zeli nek se javi.

Poslednja izmena od urednika:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno