Šta je novo?

Razmena igara za PS3!

• Začetnik teme Začetnik teme pilac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
PES08 & Resistance - Fall Of Man

Otisao TOP SPIN 3, ostali su mi PES08 (ovo dajem za sta god) i Resistance - Fall Of Man za neki malo bolji naslov a mogu i doplatim ako je bas nesto zesce u pitanju!!!

Osim

Kane & Lynch Dead Men

na razmeni je i

Motorstorm (prvi deo)

Potrebno: MGS IV, Fifa 09, Heavenly Sword, Dead Space

Menjam Def Jam Icon i Heavenly Sword.

Potrebno: COD4, Warhawk, GT5p ili neki noviji naslovi.

Dajem HAZE za MGS4 ili Fifu 2009. Fifa ima prednost🙂

Uncharted, Motorstorm, Ratchet&Clank, FIFA08, Darkness, UnrealTournament3 za razmenu. Dao bi dve za nesto jace npr FIFA09 ili MGS4.

Poslednja izmena:
Imam PES 2008 i GT5 Prologue.... GT5 bih menjao za neku drugu voznju, a za PES08 dajte ponude....

pozZ_______

menjam army of two za nesto...

imam i mgs4 na razmeni

Poslednja izmena od urednika:
Imam Formula One Championship, Rainbow 6 Vegas i NBAk7. Sve tri su odlicno ocuvane ali ih nisam dotakao mesecima.
Dajem sve tri za Uncharted, hocu da ga prodjem jos jednom. Ostale mi nisu interesantne.

Poslednja izmena:
Menjam Little Big Planet, MX VS ATV, Turning Point: Fall of Liberty, RAW Smackdown 2008, Skate, Motorstorm, Sonic (NOVE) za bilo koje (samo da su nove ili kao nove)...

Mijenjam: Oblivion, Warhawk,Grand Theft Auto IV
Trazim: Soul Calibur IV, MGS4, Mirror's Edge....
ili ako ko ima za razmjenu COD4 Game of the Year EDITION
dajem 2-ije za nju ili dajem Uncharted ili Heavenly S. za taj
COD4 GOTY Edition...

Menjam GTA4 i GT5 Prolouge.
GTA4 prvenstveno dajem za Little Big Planet.

Ko oce nek se javi...

mgs4 za lbp.. generalno, drugo me ne zanima (ili vec imam, ili sam presao, ili me ne zanima uopste 🙂)

Menjam MGS4, GTA4 i DMC4 za LBP, Bioshock ili Fallout 3.
^LOL@ sig.

Poslednja izmena:
+++Mijenjam:
Oblivion, Warhawk,GTA IV, Darkness, Resisstance, Fifa 08, Army of Two, Tennis, 2k8, COD4, Uncharted, Heavenly Sword.
Trazim:
Soul Calibur IV, MGS4, COD4 Game of the Year EDITION, Mirror's Edge, Fallout 3

Menjam sledeće PS3 igre: Heavenly Sword, Def Jam Icon, Condmened 2 Bloodshot, Ratchet & Clank ToD. Ponude na PM.

Prednost imaju sledeće igre: Army Of Two, Burnout Paradise, GTA 4, Top Spin 3, CoD 4, LBP, Soul Calibur 4, MGS4.

Nikako me zanimaju me sledeće igre: Motorstor, Resistance, PES 2008, Fifa 08, NBA 08, Darkness, Uncharted, Warhavk, Virtua Tennis 3, Oblivion, DMC 4, Gran Turismo 5.

Poslednja izmena:
Dajem COD4 i Uncharted (2za1) za jednu od sledecih igara: fallout 3, dead space, LBP, ressistance 2(ako je to uopste izaslo)...

Poz

1. RAW '08.
2. SKATE.
3. MOTORSTORM.
4. TURNING POINT.
5. MX VS ATV.
6. BAJA - EDGE OF CONTROL.

Vrhunska ponuda za ove igre. Sve primam u razmeni.

uncharted i resistance na razmeni, moze i 2 za 1 ako je neki noviji naslov u pitanju

Baja : edge Of Control i dalje cuci iz prikrajka na razmeni 🙂

Menjam PES2009. za LBP ili za Resistance2.
Takodje na razmeni Def Jam Icon I heavenly Sword.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno