Šta je novo?

Razmena igara za PS3!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako neko ima Soul Calibur 4 na razmeni, nek javi. dogovoricemo se nesto!

Assasin za Uncharted, Def Jam Icon za sta ponudite (a da nije motostorm i resistance) :)

Menjam GT Prologue,Assassins Creed,Resistance Fall Of Man,Motorstorm,Fight Night 3,Ninja Gaiden Sigma

Menjam 2 od ove 3 igre: Resistance, lair, assassin's creed za soul calibur 4, moze i jedna+doplata

Resistance i Assasins Creed su ostali jos za zamenu

Ponude na PM

I dalje Assassins creed na razmeni, moze za Uncharted (sario ako ti odgovara)...
Ili npr top spin 3, mgs 4, soul calibur 4 uz moju doplatu naravno :D

imam: Heavenly Sword, Ratchet&Clank Future, Resistance.
Treba mi: Burnout, Soul Calibur 4

Treba mi Burnout! za sve ostalo cemo se dogovoriti!!

el ima neko Def Jam Icon? ako ima el bi se menjao? :)

Menjam NBA 2k8.
Potreban mgs

Menjam ...

Imam za razmenu : Call of Duty 4 , PES2008
Menjao bih za Burnout , ili neku voznju ...

Ovaj thread je inače protiv pravila foruma i postoji tu radi zajednice i međusobne RAZMENE igara, a pojedince koji žele drugačije brišemo bez prestanka od početka praćenja teme. A to odnosi mnogo vremena pri sveukupnoj moderaciji foruma. A oni koji ne čitaju dobro, dobiće šta da čitaju ponovo, natenane, bez brige.

Budući da se niste obazirali na obaveštenja i upozorenja, a i što se gubi previše vremena na pokušaj vaspitavanje belih medveda i održavanja dogovora iz početka, tema se zatvara do daljnjeg.

Pozdrav

P.S. Ko želi da PM-uje nekom od moderatora oko ovoga, neka se ne trudi, bolje neka potroši energiju na kritiku kolega koji su zaslužni za katanac (bez neke veze u redu, tj. od poslednjeg posta pa unazad):

kimi, Ragnarok, bims, Sxomy82, gruja33, mythbuster, Switch, mikulja, bosske1, Mellow, goran.a, Snake91, max9998 ... itd itd...

P.P.S.

Iz razloga što je na PS3 jedino moguće pustiti originale, jasna je potreba za razmenom igara između korisnika.

Ovaj thread ne treba da ima bilo kakve veze sa malim oglasima ili komercijalizacijom i takvi korisnici ovde nisu poželjni (na kraju krajeva, ukoliko ispunjavaju uslove, imaju sobu male oglase za to).

Dajte jasan naziv igre, stanje (da li je originalnom pakovanju, starost, itd) i navedite koje igre mogu da "igraju" za zamenu, da li je potrebna eventualna doplata i slično.

Hvala.

Poslednja izmena:
Idemo dalje, držite se mini pravila u ovoj temi, koje je jako prosto.
Nema prodaje i kupovine, nemojte upućivati na svoje oglase. Ovo nije PS3 forum već Benchmark forum sa sobom o konzolama, pa stvarno treba biti vrlo bezobrazan dalje iskorišćavati nečiju dobru volju (a što se ove teme tiče, ja je više nemam).
Ništa od ovoga nije podložno diskusiji, tako je kako je.

Hvala

Poslednja izmena:
Mijenjam Ratchet & Clank Tools of destruction

Need For Speed Pro Street za pes 2008 Race Driver: GRID Assasins Creed

imam pes 2008 (u originalnom pakovanju naravno:),a menjao bih za neku bolju voznju...

Rainbow 6 Vegas ili NBA 2007 za bilo sta, pa ponudite sta bi ste menjali (moze i jedna za dve ako je nesto kvalitetno u pitanju)

Warhawk u kutiji, ali nema knjižicu i omot... Ponudite nešto.

Menjam COD 3 i Uncharted, moze i 2 za jednu, prednost imaju FPS!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno