Šta je novo?

Razmena igara za PS3!

• Začetnik teme Začetnik teme pilac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

pilac

Slavan
Učlanjen(a)
08.03.2008
Poena
405
Iz razloga što je na PS3 jedino moguće pustiti originale, jasna je potreba za razmenom igara između korisnika.

Ovaj thread ne treba da ima bilo kakve veze sa malim oglasima ili komercijalizacijom i takvi korisnici ovde nisu poželjni (na kraju krajeva, ukoliko ispunjavaju uslove, imaju sobu male oglase za to).

Dajte jasan naziv igre, stanje (da li je originalnom pakovanju, starost, itd) i navedite koje igre mogu da "igraju" za zamenu, da li je potrebna eventualna doplata i slično.

Hvala.

GT5 Jap i dalje za razmenu....Tenis ili neka slicna igra za decu dobrodosla....

Poslednja izmena od urednika:
Ima li neko da mi proda GT5P u ova dva dana ekstremno je hitno.

Imam Assassins Creed, The Simpsons Game i Unreal Tournament 3.
Ponudite nesto. Prednost GT5P ili Burnout.

I dalje CoD3 na razmeni, varijanta Assasin Cr., CoD4 ili nesto slicno, takodje dajem NFS Carbon + 800 dinara za DIRT, Burnout ili nesto sl. Dogovor...

Nudim GTA4 za Blažene Andjele 2,DMC 4 ili Conflict denied ops!

Kupio bih Uncharted za oko 2000 dinara, na zalost nemam nista na razmeni, samo GTA IV koji naravno necu menjati, pa ako bi neko bas prodavao, bilo bi lepo..

menjam: resistance: fall of man , Assassins creed, Call of duty3

Ljudi ako je neko zainteresovan da mi proda GTA IV i Dirt (bitno mi je da su odlicno ocuvani).Za zamenu trenutno nemam nista...

Potrebni su mi NBA Live 08, NBA 2K8, PES08, Virtua Tennis, GTAIV... Ponude na pm.

heavenly sword - 2.000 - moze zamena za nba street.
warhawk - 2.000
bez kutije.

nba 2k7 - 2.000 - moze i zamena.
fifa street 3 - neotpakovan - 3.000

da neće neko možda pirate sa kariba? ko ima neku ponudu nek se javi

I dalje menjam FIFA 08 i Resistance za pucacine. Offtopic, imam jedan PS 3 na prodaju, star oko mesec dana, info na pm 🙂

I dalje menjam FIFA 08 i Resistance, ponudite bilo sta, osim GT5P 🙂, i dalje offtopic, prodajem jedan PS 3, star mesec dana, cena sa 3 igre i kablom za monitor 350 eur, moze i jeftinije, bez igara, pod garancijom godinu dana jos!!!

Imam Warhawk, Resistance, COD4, Uncharted.
Trazim nesto sto nemam(imam i gta4, al ga igram trenutno) a da je dobro 🙂

ratcheta niko nema za menjanje🙁 ja ga trazhim vec par meseci 🙁

ok onda ovako:
Imam Warhawk, COD4, Resistance i Uncharted.
Treba mi Ratchet, GTA4(da bi mogo da ga menjam za ratcheta), Assassins, ili neshto chetvrto shto neko ponudi! poz

Da li bi mozda prodao Uncharted za 2000? 🙂 Pa onda mozes da pazaris polovnog Ratcheta... 😛
A i ne znam kako mozete da menjate GTA IV, ja necu nikad menjati, to je kao da menjam PES ili NBA ili Tekken i sl, to su keeper-i 😉

Da li bi mozda prodao Uncharted za 2000? 🙂 Pa onda mozes da pazaris polovnog Ratcheta... 😛
A i ne znam kako mozete da menjate GTA IV, ja necu nikad menjati, to je kao da menjam PES ili NBA ili Tekken i sl, to su keeper-i 😉

za 2000 nikako.. ja sam sreo ljude kojima je uncharted veci keeper nego GTA4(gta4 ce verovatno jednom izaci za pc, a uncharted never).. mislim to je ps3 exkluziva.

za 2000 nikako.. ja sam sreo ljude kojima je uncharted veci keeper nego GTA4(gta4 ce verovatno jednom izaci za pc, a uncharted never).. mislim to je ps3 exkluziva.

Pa ok, ali igra nema neku replay vrednost jednom kad je predjes, za razliku od igara koje sam nabrojao, jedino ako neko voli da cuva takve igre, sto je OK (i ja sam medju njima), ali mogu za oko 3000 da je nabavim od drugara kad se bude vracao iz Amerike pa mislim da je 2000 ok cena za polovno izdanje, pogotovo sto je kratka prica i sto nema multiplayer, al dobro... 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno