ali oba puta sam bio posten![]()
GH 3 ne menjam vise.Menjam:
Uncharted: Drake's Fortune-originalno pakovanje sa knjižicom, disk u perfektnom stanju
F1:Championship Edition-originalno pakovanje sa knjižicom, disk u perfektnom stanju
Motorstorm-originalno pakovanje sa knjižicom, disk u perfektnom stanju
Call Of Duty 3-originalno pakovanje sa knjižicom, disk u perfektnom stanju, samo nemački jezik
NBA 2k7-originalno pakovanje sa knjižicom, disk u perfektnom stanju
Guitar Hero III Legends of Rock-bundle sa gitarom, originalno pakovanje sa knjižicom, disk u perfektnom stanju
Gran Turismo 5 Prologue-originalno pakovanje sa knjižicom, disk u perfektnom stanju
NHL 2k7-originalno pakovanje sa knjižicom, disk u perfektnom stanju
Grand Theft Auto IV-originalno pakovanje sa knjižicom, disk u perfektnom stanju
LittleBigPlanet-originalno pakovanje sa knjižicom, disk u perfektnom stanju
Dobrodošle su sve ponude, ali me intresuje: MGS4, Motorstorm 2, Resistance 2...
Mogući dogovori, dve za jednu i sl.
Za GH3 tražim dve igrice.
Marko Dj nemoj mi uvoditi tu neka pravila. Ako ce neko da me ispali za 20-30 evra...Razmeno sam se 20-ak puta za oko 9 meseci na bencmarku, nikad problem. Znaci, ne tripuj se
Hajte ljudi, ako vas lepo neko zamoli da napišete pakovanje igre... da li je retail, platinum ili oem, onda tako i uradite. Jesmo mi jedna komuna, ali morate da shvatite da su ta "pravila" tu zbog svih nas...
Na razmjenu nudim sledece PS3 igre:
Midnight Club: Los Angeles ***nov - neotpakovan***
Far Cry 2 ***nov - neotpakovan***
Uncharted Drake's Fortune *izuzetno ocuvan - kao nov*
Saints Row 2 *izuzetno ocuvan - kao nov*
Burnout Paradise *izuzetno ocuvan - kao nov*
Igre koje su mi potrebne poredane primarno:
Dead Space
Motorstorm 2
Resisitance 2
Call Of Duty 5
Prince Of Persia
Valkyria Chronicles
NHL 09
GTA 4
Assassin's Creed
F.E.A.R.
Soul Calibur 4
(bitno je da igra koju ponudite bude ocuvana sa kutijom i knjizicom).
Na razmeni pored Kane&Lyncha i Oblivion i GTAIV
GTAIV bih menjao za MGS4, a KANE&LYNCH bih sa Oblvion-om dao u paketu za neku jachu polovnu (Dead Space, COD5, PES9, Resistance2)
moje 3 igre su ocuvane i kao nove,original pakovanje,knjizica...sve...
kontakt za ponude i dogovore na PM
na razmeni:
Resistance Fall of men
WWE Smackdown VS. RAW 2008
Virtua Tennis 3
PES 2008
Race Driver GRID
Napominjem da su svi diskovi kao i kutijice u perfektnom stanju sem PES-a kod kojeg kutijica nije savrsena..... Moze zamena 2 moje za neku noviju, ali to ne vazi za GRID
Najvise me zanima:
MGS IV
FIFA 09
NFL Madden 08 ili 09
Soul Calibur IV
moze i ostalo, ali ove imaju prioritet
kontakt na PM ili 064/613-71-58
Na razmeni: Heavenly Sword-platinum edicija-sve je u odlichnom stanju-igru sam igrao 7 sati kolko mi je trebalo da je zavrshim. sjajan provod je bilo tih 7 sati svakako, naravno knjizhica, kutija sve je tu.![]()
Uncharted Drakes Fortune: standardna verzija, takodje igrana oko 10 sati, sve full pakovanje, knjzhica, etc.![]()
Trazim Warhawk. To bih menjao 1v1. ili neke novije PS3 eksluzive(a da nije LBP), to bi 2v1 ili dogovor. Pozz:wave:
menjam GTA 4 u perfektnom stanju za neku drugu igricu ...Takodje menjam i FIFU 09 i sto u extra stanju za neki igricu....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari