Šta je novo?

Razmena igara za PS3 i Blu-ray izdanja [2009.v1] - pročitati FAQ i pravila unutra

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja podrzavam predlog!
Iako sam se samo 2 puta u zivotu razmenio preko bencha:) ali oba puta sam bio posten :)

Marko Dj nemoj mi uvoditi tu neka pravila. Ako ce neko da me ispali za 20-30 evra...Razmeno sam se 20-ak puta za oko 9 meseci na bencmarku, nikad problem. Znaci, ne tripuj se

Menjam:
Uncharted: Drake's Fortune-originalno pakovanje sa knjižicom, disk u perfektnom stanju
F1:Championship Edition-originalno pakovanje sa knjižicom, disk u perfektnom stanju
Motorstorm-originalno pakovanje sa knjižicom, disk u perfektnom stanju
Call Of Duty 3-originalno pakovanje sa knjižicom, disk u perfektnom stanju, samo nemački jezik
NBA 2k7-originalno pakovanje sa knjižicom, disk u perfektnom stanju
Guitar Hero III Legends of Rock-bundle sa gitarom, originalno pakovanje sa knjižicom, disk u perfektnom stanju
Gran Turismo 5 Prologue-originalno pakovanje sa knjižicom, disk u perfektnom stanju
NHL 2k7-originalno pakovanje sa knjižicom, disk u perfektnom stanju
Grand Theft Auto IV-originalno pakovanje sa knjižicom, disk u perfektnom stanju
LittleBigPlanet-originalno pakovanje sa knjižicom, disk u perfektnom stanju

Dobrodošle su sve ponude, ali me intresuje: MGS4, Motorstorm 2, Resistance 2...
Mogući dogovori, dve za jednu i sl.
Za GH3 tražim dve igrice.
GH 3 ne menjam vise.

Poslednja izmena:
Marko Dj nemoj mi uvoditi tu neka pravila. Ako ce neko da me ispali za 20-30 evra...Razmeno sam se 20-ak puta za oko 9 meseci na bencmarku, nikad problem. Znaci, ne tripuj se

Ne uvodim ja nikakva pravila a pogotovo ne TEBI!
Ja se ne tripujem ni malo, cisto sam spomenuo jer sam vidjao na drugim sajtovima.
I citaj prvo post, napomenuo sam ako uopste ima potrebe jer ne znam da li je uopste bilo negativnih iskustava...

Menjam Fight night round 3 (igran par puta, perfektno stanje, kupljen u G$$$-u) i Skate (kao nov), bez knjizice... Ponude na pm :)

na razmeni:

Resistance Fall of men
WWE Smackdown VS. RAW 2008
Virtua Tennis 3
PES 2008
Race Driver GRID

Napominjem da su svi diskovi kao i kutijice u perfektnom stanju sem PES-a kod kojeg kutijica nije savrsena..... Moze zamena 2 moje za neku noviju, ali to ne vazi za GRID

Najvise me zanima:
MGS IV
FIFA 09
NFL Madden 08 ili 09
Soul Calibur IV

moze i ostalo, ali ove imaju prioritet

kontakt na PM ili 064/613-71-58

Na razmeni Dead Space i Resistance1.
Diskovi su u perfektnom stanju u orig.kutiji sa omotom.

Na razmjenu nudim sledece PS3 igre:
Midnight Club: Los Angeles ***nov - neotpakovan***
Far Cry 2 ***nov - neotpakovan***
Uncharted Drake's Fortune *izuzetno ocuvan - kao nov*
Saints Row 2 *izuzetno ocuvan - kao nov*
Burnout Paradise *izuzetno ocuvan - kao nov*

Igre koje su mi potrebne poredane primarno:
Dead Space
Motorstorm 2
Resisitance 2
Call Of Duty 5
Prince Of Persia
Valkyria Chronicles
NHL 09
GTA 4
Assassin's Creed
F.E.A.R.
Soul Calibur 4

(bitno je da igra koju ponudite bude ocuvana sa kutijom i knjizicom).

Na razmeni:

GTA IV - ocuvana sa pakovanjem i knjizicom
Uncharted Platinum - ocuvana sa pakovanjem i knjizicom
Ratchet & Clank Platinum - ocuvana sa pakovanjem i knjizicom

Trazim:

Call of Duty 4
Ninja Gaiden Sigma
Assassins Creed
Obvilion

Otvoren sam i za druge igrice ali ove cetiri imaju prednost!:D

Na razmeni Ratchet & Clank Platinum ponude na PM

Na razmeni pored Kane&Lyncha i Oblivion i GTAIV

GTAIV bih menjao za MGS4, a KANE&LYNCH bih sa Oblvion-om dao u paketu za neku jachu polovnu (Dead Space, COD5, PES9, Resistance2)
moje 3 igre su ocuvane i kao nove,original pakovanje,knjizica...sve...

kontakt za ponude i dogovore na PM

Hajte ljudi, ako vas lepo neko zamoli da napišete pakovanje igre... da li je retail, platinum ili oem, onda tako i uradite. Jesmo mi jedna komuna, ali morate da shvatite da su ta "pravila" tu zbog svih nas...

Hajte ljudi, ako vas lepo neko zamoli da napišete pakovanje igre... da li je retail, platinum ili oem, onda tako i uradite. Jesmo mi jedna komuna, ali morate da shvatite da su ta "pravila" tu zbog svih nas...

ja sam u opisu stavio sve osim toga da li je retail ili oem... znam sta je platinum,ali ova dva ne znam :)

p.s. mrzi me da googlam,a realno imao sam jednu platinum igru i isto je sve kao i druga-normalna..i knjizicu i sve... :I ne kopcam onda zasto je bitno kakvo je pakovanje ako je igra+knjizica sve isto.

razlika je jer se neke igre dobiju u kutiji, sa knjizicom i originalnom stampom (retail) a neke se dobijaju uz konzolu, u kesici (oem), sa stampom na disku koja mi ne lici bas da ima veze sa igrom (nisam zagledao to ce morati da kaze neko ko to ima). nekom ova razlika ne smeta, nekom smeta jer voli da ima sve komplet.

Poslednja izmena:
;) ok...kapiram,ali ja sam dobio 2 igre uz konzolu i sa itekakvim pakovanjima :O
ali ok. thx na infou

Ma nisam tebi ništa rekao, ali iza tebe ima par njih koji eto videli da moderatori neće da sankcionišu (i pored skretanja pažnje) pa ih mrzi da troše tastaturu :p

Menjam NFS Undercover za R2. Originalno pa(T)kovanje disk extra ocuvan, ima tek nesto vise od 300 sati igranja :p. Salim se, igra tek par puta ubacena. Moguce i ono drugo na pm :)

Na razmjenu nudim sledece PS3 igre:
Midnight Club: Los Angeles ***nov - neotpakovan***
Far Cry 2 ***nov - neotpakovan***
Uncharted Drake's Fortune *izuzetno ocuvan - kao nov*
Saints Row 2 *izuzetno ocuvan - kao nov*
Burnout Paradise *izuzetno ocuvan - kao nov*

Igre koje su mi potrebne poredane primarno:
Dead Space
Motorstorm 2
Resisitance 2
Call Of Duty 5
Prince Of Persia
Valkyria Chronicles
NHL 09
GTA 4
Assassin's Creed
F.E.A.R.
Soul Calibur 4

(bitno je da igra koju ponudite bude ocuvana sa kutijom i knjizicom).

Otišao Saints Row 2 za Assassin's Creed!

Na razmeni pored Kane&Lyncha i Oblivion i GTAIV

GTAIV bih menjao za MGS4, a KANE&LYNCH bih sa Oblvion-om dao u paketu za neku jachu polovnu (Dead Space, COD5, PES9, Resistance2)
moje 3 igre su ocuvane i kao nove,original pakovanje,knjizica...sve...

kontakt za ponude i dogovore na PM

Oblivion prodat, ostali GTA4 i Kane&Lynch

Na razmeni: Heavenly Sword-platinum edicija-sve je u odlichnom stanju-igru sam igrao 7 sati kolko mi je trebalo da je zavrshim. sjajan provod je bilo tih 7 sati svakako, naravno knjizhica, kutija sve je tu.
61QR7aVqskL._SL500_AA280_.jpg

Uncharted Drakes Fortune: standardna verzija, takodje igrana oko 10 sati, sve full pakovanje, knjzhica, etc.
170152.jpg

Trazim Warhawk. To bih menjao 1v1. ili neke novije PS3 eksluzive(a da nije LBP), to bi 2v1 ili dogovor. Pozz:wave:

Poslednja izmena:
na razmeni:

Resistance Fall of men
WWE Smackdown VS. RAW 2008
Virtua Tennis 3
PES 2008
Race Driver GRID

Napominjem da su svi diskovi kao i kutijice u perfektnom stanju sem PES-a kod kojeg kutijica nije savrsena..... Moze zamena 2 moje za neku noviju, ali to ne vazi za GRID

Najvise me zanima:
MGS IV
FIFA 09
NFL Madden 08 ili 09
Soul Calibur IV

moze i ostalo, ali ove imaju prioritet

kontakt na PM ili 064/613-71-58

GRID rezervisan za Soul Calibur IV

Na razmeni: Heavenly Sword-platinum edicija-sve je u odlichnom stanju-igru sam igrao 7 sati kolko mi je trebalo da je zavrshim. sjajan provod je bilo tih 7 sati svakako, naravno knjizhica, kutija sve je tu.
61QR7aVqskL._SL500_AA280_.jpg

Uncharted Drakes Fortune: standardna verzija, takodje igrana oko 10 sati, sve full pakovanje, knjzhica, etc.
170152.jpg

Trazim Warhawk. To bih menjao 1v1. ili neke novije PS3 eksluzive(a da nije LBP), to bi 2v1 ili dogovor. Pozz:wave:

Heavenly Sword otisao, a stize mi warhawk, tako da to vishe ne trazhim.
znaci ostaje Uncharted, a sad i Resistance 1. Pal. Originalna kutija, knjizhica etc.(nije platinum). Sve u mint stanju.
161575.jpg
Trazhim i dalje samo ps3 exclusive a da nisu(LBP, EOJ, SingStar,MGS4, Lair, i MS1). svakakvi dogovori moguci!:wave:
Cheers!

Menjam Oblivio GOTY, kutija, knjizica, dvaput ubacen, NFS Undercover, standard pakovanje, par puta odigrano, Battlefield BC standard pakovanje, disk ocuvan, GRAW 2, standard pakovanje disk u super stanju, Haze standard pakovanje, igra 2 puta ubacena, Baja disk extra ocuvan, standard pakovanje, nudite nesto....

menjam GTA 4 u perfektnom stanju za neku drugu igricu ...Takodje menjam i FIFU 09 i sto u extra stanju za neki igricu....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno