Jes da si stavio smilie-je, ali ipak...ctp; mislim da komentar nekako nije fer...kratkouhi ubica je napisao(la):tebi je stvarno potrebnna![]()
![]()
![]()
ovo je cista glupost. tft je odlicna stvar, a spor refresh je stvar proslosti, na novima se mogu i gledati filovi i igrati igre bez problema. je sam pre godinu i po dana dao 800dem za crt monitor, da sad imam te pare dao bi za tft. i to ne zbog fancy looka vec zbog mojih ociju.Jednom recju izbor za snobove....
Ni ja se nikako ne slazem sa ovim. TFT je preka potreba a nikako "fancy" izivljavanje. Da radis za kompjuterom (mislim profesionalno) i buljis u ekran 8 ili ponekad mnogo vise sati dnevno bez prestanka itekako bi cenio razliku izmedju TFT-a i CRT-a...telegram_sam je napisao(la):Jednom recju izbor za snobove....
Potrudi se da ovako ne pomazes i procenjujes ljude, ovde su dobrodosli svi i koji znaju i koji ne znaju, cilj vecinje postova je nekom nesto objasniti i nekog uputiti u nesto, to ocigledno ne znas da radis pa se uzdrzi komentara , jednostavno prihvati pravila ovog foruma ...kratkouhi ubica je napisao(la):tebi je stvarno potrebnna![]()
![]()
![]()
Ma nije toliko stvar u zracenju, ono jeste nisko na novim CRT-ima a na TFT-ima ga nema uopste. I posledice zracenja ces osetiti nakon mnogo godina rada za monitorom a ne bas za 8 meseci, don't worrypjsoft je napisao(la):Rekli su mi da nove 17" ne zrace, da im ne treba filter i da necu imati nikakav problem sa ocima!
RamOne je napisao(la):...koje ja recimo ovde na poslu upropascavam na ovom odvratnom Daewoo 15' monitoru
ctp;
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari