SergioMorbidare
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.04.2007
- Poena
- 301
Moze li mi ko objasniti ima li i u cemu su razlike izmedju serija D i Core2Duo procesora, posto cenim da su obe serije sa dva jezgra i koji su bolji.
recimo da su neuporedivi u smislu da je Pentium D "nazovi" dual core, dok je C2D pravi dual core procesor. Jasno zbog lukavog izbora imena za C2D, obican kupac se lako da zbuniti.Moze li mi ko objasniti ima li i u cemu su razlike izmedju serija D i Core2Duo procesora, posto cenim da su obe serije sa dva jezgra i koji su bolji.
Izvini, ako mozes samo da mi pojasnis kako je to Pentium D - "nazovi" dual core?
Izvini, ako mozes samo da mi pojasnis kako je to Pentium D - "nazovi" dual core?
Itekako ima veze, jer da nema, onda bi "Dual Core" postojao sa prvim Dual procesorskim sistemima od pre "milion godina".Mislim da nema veze da li komuniciraju preko fsb ili preko nekog drugog mehanizma ...
Ok. U pitanju je terminologija ...
Mislim da nema veze da li komuniciraju preko fsb ili preko nekog drugog mehanizma ...
Itekako ima veze, jer da nema, onda bi "Dual Core" postojao sa prvim Dual procesorskim sistemima od pre "milion godina".
itekako ima veze, kao sto vec neko rece, pentiumi d zaguse fsb i jako zavise od njega, dok kog c2d to nije slucaj(pogledaj test e4300 vs e6300)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari