Šta je novo?

Razer Switchblade: 7-inch pocket gaming concept

• Začetnik teme Začetnik teme kimi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

kimi

Čuven
Učlanjen(a)
28.08.2000
Poena
770
razer-switchbladconceptces-2011small.jpg

Razer with a little help from Intel have shown off an absolutely incredible piece of mobile gaming hardware. Known as the Razer Switchblade, the mobile gaming platform manages to bring PC like gaming to portables through a keyboard that switches between one that is suitable for typical gaming controls and one that is more suited for keyboard and mouse games. It also features an ultra sensitive touch-screen.

[youtube]UiQ0AnlfBu4[/youtube]

gizmodo
engadget
joystiq

Sjajna stvar...Osim dela kad je pomenuo Atom 🙂 Yap gaming na Atom-u i GMA grafici 🙂

Lep koncept, ali slab hardver. Takodje, 7" je premalo, a 10" je neki minimum. Najvise mi se svidja tastatura, odnosno biranje profila za razlicite igre. 🙂 Mislim da je minimum za ovo neki najjaci dc Atom u kombinaciji sa ION grafikom ili jos bolje AMD Brazos platforma, kako bi spravica terala i nesto zahtevnije od WoW-a.

Za ovo mora brazos ili cak zakate, ako bi mogao da se ugura u tdp 😀

Iskreno ovo bi mogli da dobijemo sa naslednikom zacate-a 🙂 Posto je isti najavljen od strane AMD-a za sledecu godinu 🙂 Verovatno kad uznapreduje sitniji proces 🙂

Stvarno fina stvar...Kako bi legla da ubijem dosadu na poslu:d

Na ovome warcraft3 secka... pa da li je moguce, ta igra je tecno radila na ghz P3 i athlon procesorima...

Atom je brzi od P3, ali je koristena intelova integrisana grafika od pre par godina kojoj su jos oborene frekvencije radi manje potrosnje => dosta sporije od grafickih koje su isle uz jeftinije P3/Athlon konfiguracije.

Ako ne zamene tu integrusu makar ION grafikom, ova spravica ce biti samo lep netbook.

i meni izgleda mnogo slabo... mislim da je bolje rešenje neki pravi laptop 🙂 bar dok ovakva čuda ne budu u mogućnosti da poteraju svaki mmo i multiplayer šuter naslov bez problema... jer će se verovatno za to najviše i koristiti...

Meni i dalje nije jasna odluka ljudi iz Razera da naprave takvu platformu sa bangavim Atom procesorom i njegovom grafikom (ovo je samo nagadjanje). Iskreno se nadam da ce smisliti nesto bolje da stave u ovu kutiju.

ma neće bre imati integrisanu intelovu grafiku. mislim ne bi smelo toliko da bude slabo 🙂 najjači atom aj i đene đene, al grafička...

Koje djubre, koji fail koncept 🙂

Premali ekran, tastatura koja izgleda lepo ali je nepotrebljiva za postojece igre, itd
Bilo koji laptop je bolji od ovoga za igre.
A za "male" igre je bolje nesto sa kapacitivnim ekranom, android / iphone / ipad

Nazad
Vrh Dno