Šta je novo?

Razer slusalice i zvucna karta

Ivan452

Slavan
Učlanjen(a)
25.07.2008
Poena
304
Pozdrav,

Kupujem novi kompjuter i pored ostalih komponenti voleo bih da uzmem Razer slusalice i zvucnu kartu.
Slusalice bi bile Razer HP-1 koje su 5.1
a zvucna je Razer AC-1
Ne bavim se profesionalnom obradom zvuka ili bilo sta tako.
Posedujem 5.1 zvucnike tako da bi to bilo uglavnom korisceno za muziku, HD filmove i igrice.
Pa ako iko ima iskustva sa ovim proizvodjacem(cene mu nisu ni malo naivne. Ova 2 u kompletu sam nashao 25000 dinara i to je najjeftinije...) a i sve preporuke su dobrodosle =)
I zanima me da li postoje zvucne karte sa 2 x 5.1 izlazom?

Hvala =)

Poslednja izmena:
Pozdrav,

Kupujem novi kompjuter i pored ostalih komponenti voleo bih da uzmem Razer slusalice i zvucnu kartu.
Slusalice bi bile Razer HP-1 koje su 5.1
a zvucna je Razer AC-1
Ne bavim se profesionalnom obradom zvuka ili bilo sta tako.
Posedujem 5.1 zvucnike tako da bi to bilo uglavnom korisceno za muziku, HD filmove i igrice.
Pa ako iko ima iskustva sa ovim proizvodjacem(cene mu nisu ni malo naivne. Ova 2 u kompletu sam nashao 25000 dinara i to je najjeftinije...) a i sve preporuke su dobrodosle =)
I zanima me da li postoje zvucne karte sa 2 x 5.1 izlazom?

Hvala =)

Bices prijatno iznenadjen zvukom iz ovih sluski ;) neki ozbiljniji bass zaboravi ali efekat "prostornosti" u igrama/filmovima je odlican
2x5.1 mozes na (skoro) svakoj z. karti ;)
HP-1 (npr.) ces prikljuciti analogno a zvucnike/risiver digitalno ;) i to je to
Zez je kod creative karti (koje imaju 3 izlaza + onaj hibridni ulaz/zlaz) jer da bi prikljucio i sluske analogno i zvucnike/risiver digitalno moras zrtvovati mic/line in posto kod "genijalaca" iz creative-a mic i digital out dele jedan izlaz tj. ulaz :smash: flexi (shmeksi) jack :smash:

Cena je moram priznati "momacka" :smash:
Ipak je to model star par godina (ja sam moje platio 95e u decembru 2007-me)

Savet:
Kupi samo sluske negde u "okolini" (hr, slo npr.) za oko 100e i za "kusur" uzmi Asus Xonar HDAV 1.3 :) (ako bi uspeo i sluske i z. kartu da "dovuces" od "spolja" uklopilo bi ti se u tih 25000 din. ;))

Poslednja izmena:
Plantronics plavi zub, multipoint stereo headset....
do 7 razlicitih uredjaja paralelno moze da konektuju...

Uh....

dobar ti izbor skroz, neces pogresiti ni malo.
za te tvoje potrebe extra.

:wave:

Pa...sumnjam da cu ista uspeti preko grane da dovucem tako da sam ogranicen na nashe trzishte.
Hvala na odgovorima.

Vrh Dno