Šta je novo?

razer lanchesis problem!

dkRRRR

Slavan
Učlanjen(a)
10.03.2009
Poena
301
imam problem sa misem desava mi se da kad cimnem levo pa odma u desno mis se izgubi
i zabija se u 1 stranu monitora :S

instalirao sam i nove drajvere i najnoviji firewarm kako vec i nista ne pomaze :(

ako neko moze da pomogne ...

Poslednja izmena:
Da li ti se miš inače ponaša normalno? Ne zaglupljuje se i sl? Kakvu podlogu koristiš?

koristim razer goliathus speed ...
pazi mis je nov i kolko sam primetio nemam samo ja taj problem...
znaci npr mis pomerim u desni ugao i krenem da ga vracam ka centru on se zabada unazad...
ne znam da li je do podloge ili mog kompa :S

Ja koristim goliathus ali control posto podloga treba da je hrapavija. Cisto da proverim da li koristis 1.10 drajver i 1.91 firmware od 26.-og februara. Ja sam imao problema sa zabadanjem ali od najnovijeg drajvera i firmvera nikakve.

i to sam uradio o5 isto...

probacu o5 da instal ...

Ako imas neku probaj sa drugom podlogom da li se isto desava.

isto je svuda :mad:

jednostavno me nervira npr udjem u cs i krenem ono da pomeram on vraca unazad ili promeni pravac kretanja :((

Za pocetak bi trebalo da popunis odeljak - Moja masina - da moze da se vidi koju plocu imas i na kakvom kompu i sistemu ti to koristis.

Ja imam Lachesis (firmware 1.0) i Goliathus Speed te ni najmanji problem nisam imao do sada.
Mislim da je problem u tome da si prethodno koristio drugog misa ciji drajveri nisu potpuno ocisceni i to te verovatno zeza, ali posto nisi naveo ni sistem ni komp koji imas niko to ne moze da zna napamet.

Takodje proveri koji "poll rate" ti je postavljen, za Lachesis je default 500Hz, a ako koristis istovremeno i jos nekog starijeg misa ili losiju plocu, mis ce da se "gubi" ili ponekad da smrzava citav sistem.

Moguce je i da je misonja neispravan, ali mislim da bi tegobe bile jos gore od onih koje si ti naveo.

Daj malo vise podataka o masini i proguglaj malo da vidis jel neko vec navodio slicne probleme.

Poslednja izmena:
Eto, kad kupujete te fensi miševe :d

Šalim se... Reklamiraj ti to ukoliko reinstalacija ne prođe kako treba. Probaj prvo na drugom kompu ustvari...

Poslednja izmena:
eto uradio sam to moja masina...
imao sam pre razer deathadder ali sam ga prodao posle sam izbriso drivere pa instal ove...
ne znam do cega moze da bude tako...
mozda i do mog kompa Oo

Pa najlakse je probati na drugom kompu pa vidi u cemu je problem, ako tamo radi OK znaci da nesto sa kompom nije u redu, u suprotnom verovatno sa nesto misem ne valja...

eto uradio sam to moja masina...
imao sam pre razer deathadder ali sam ga prodao posle sam izbriso drivere pa instal ove...
ne znam do cega moze da bude tako...
mozda i do mog kompa Oo

I ja sam imao DeathAdder, prvo sam obrisao drajvere, isključio miša, uključio Lachesis, instalirao drajvere i radi kao sat, najbolji miš ikada smišljen i napravljen :)

Moj lachesis je pravio slične probleme i tek posle par meseci sam provalio da ima neki konflikt sa wireless karticom. Imaš li neku dodatnu PCI kartu u kompu? Čim sam izvadio dotično ***** od 15e proradio je savršeno.

eto iscerupo sam to, reinstal windows i opet nista...
probao sam i na lap top da prickljucim tamo se isto gubi :/
razmisljao sam da probam da mu ocistim laser pa neznam jeli to dobra ideja ?

eto iscerupo sam to, reinstal windows i opet nista...
probao sam i na lap top da prickljucim tamo se isto gubi :/
razmisljao sam da probam da mu ocistim laser pa neznam jeli to dobra ideja ?

Vidi da li si skinuo foliju sa lasera, pročitao sam neku foricu na Razer-ovom sajtu. Potraži sam ima uputstvo kako se to radi.

Pa ako ti se i pored toga ponaš isto na više kompova pravac reklamacija :crash:

Imao sam i ja sličan problem ali sam tek na kraju provalio da je do kartice. Pošto me je smorio žestoko, nedugo zatim sam ga prodao i za te pare kupio novi G5 za koji imam samo reči hvale :smash:

ewo resio sam problem :D

uzeo sam obican papir i podlogu i uporedio
na papiru perfektno radi a na podlozi se gubi...
moracu da uzmem razer destructer podlogu posto je preporucuju za lachesisa to sam procitao na sajtu :D

ty svima na pomoci :D

ewo resio sam problem :D

uzeo sam obican papir i podlogu i uporedio
na papiru perfektno radi a na podlozi se gubi...
moracu da uzmem razer destructer podlogu posto je preporucuju za lachesisa to sam procitao na sajtu :D

ty svima na pomoci :D

Kupio sam je i ja kada sam imao problema sa mojim Lachesis-om i mogu ti reći da je najbolja podloga koju sam u životu koristio. Imaš osećaj kao da voziš miš po teflonskom tiganju. Elem sada teram G5 na njoj i vidi se odmah da nije dizajnirana za njega. Lepo radi ali ipak ima razlike.

U svakom slučaju moja preporuka, samo spremi se da te oleshe sa cenom, mislim da je nema ispod barem 4000 din.

Ja sam kupio danas za 3200, a za to krivim Sharpshooter-a zbog ovakvog komentara. :D I moram u potpunosti da se slozim sa covekom. Ova Goliathus je dobra podloga, ali kada sam stavio destructor stvarno milina osecaj za ruku,.

Poslednja izmena:
Ja sam kupio danas za 3200, a za to krivim Sharpshooter-a zbog ovakvog komentara. :D I moram u potpunosti da se slozim sa covekom. Ova Goliathus je dobra podloga, ali kada sam stavio destructor stvarno milina osecaj za ruku,.

Pa dobro si prošao, ja sam je platio čini mi se 3000 din još tamo u oktobru, čini mi se. Dobro je i pakovanje, nego probaj neki drugi miš na njoj pa ćeš da vidiš razliku, pravljena je baš za Lachesis.

yanimljivo bacate tolike pare na golijatus a za skoro duplo manje para roccat sence glacier blue podloga je extra,meni lakesis na njoj leti i ne pravi nikakve probleme a kosta samo 1800rsd ;P

meni je još zanimljivije da postoji a4 x7 300mp, crna, platno, 43*35cm i košta 250 dinara :D:D

Poslednja izmena:
A da pitam, posto nameravam da uzmem Razer Diamondback 3G, jel ce da pravi probleme sa QcK SteelSeries podlogom?

Ako hoce, da znam ga ne kupujem, posto ako vec dajem 3500din za pacova necu da bacam jos i pare na posebnu podlogu..i ovu sto sam platio 1000dindzi, mnogo je :)

Poslednja izmena:
Ja osim ove Razer Mantis speed u potpisu imam jos 2 podloge, a jedna je QcK+ i Deathadder radi odlicno na njoj (a Dback 3g ima isti senzor kao DA tako da ce da ti radi odlicno).

Ja osim ove Razer Mantis speed u potpisu imam jos 2 podloge, a jedna je QcK+ i Deathadder radi odlicno na njoj (a Dback 3g ima isti senzor kao DA tako da ce da ti radi odlicno).

Super. Taman sam se zabrinuo... Verovatno cu ga uzeti sutra-prekosutra.

Poslednja izmena:
ja koristim isto qck podlogu za deathadder i radi vrhunski na njoj. ;)

Vrh Dno