Šta je novo?

razer lachesis problem

micairvas

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
13.01.2009
Poena
199
Posedujem doticni mish, medjutim kako sam pre par dana instalirao now win 7 32 bita, komp ha nikako ne prepoznaje, ni ona lampica sto se pali gasi na njemu ne svetli, tastatura prikacena na isti usb port radi dok mish nece, molim za savet kako da resim ovo!
hvala :D

Miš drugde radi, čisto da budemo sigurni? Jesi li probao da ga izvučeš iz usb-a i vratiš par puta?

Kolko mi je poznato bilo je nekih problema sa drajverima kad se pojavila sedmica tako da skini novi drajver i softver za miša ako već nisi.
Bilo je i nekih problema sa firmware-om pod sedmicom pa su izbacili apdejtovan, probaj i to da odradiš ako imaš komp s XP-om pri ruci.

Miš drugde radi, čisto da budemo sigurni? Jesi li probao da ga izvučeš iz usb-a i vratiš par puta?

Kolko mi je poznato bilo je nekih problema sa drajverima kad se pojavila sedmica tako da skini novi drajver i softver za miša ako već nisi.
Bilo je i nekih problema sa firmware-om pod sedmicom pa su izbacili apdejtovan, probaj i to da odradiš ako imaš komp s XP-om pri ruci.

mish radi na laptopu bez problema, izvlacio sam ga i vracao 15 puta, na tom istom usb portu rade i tastatura i externi hard. Na win 7 64 bita mi je normalno radio dok na ovom nece, instalirao sam drivere ali ne vredi...

Jedino još da probaš da update-uješ firmware.

Taj 32bitni win7 inače radi kako treba ili ga prvi put probavaš, da nije neka prčkana verzija?

Jedino još da probaš da update-uješ firmware.

Taj 32bitni win7 inače radi kako treba ili ga prvi put probavaš, da nije neka prčkana verzija?

Dobra je verzija windowsa, sad sam probao i firmware da update-ujem ali nece ni da krene da odradi update, jer napise kad ubodem misha usb device is not recognize.
Da na pomenem, kad ubodem mish u usb port zasvetli 2 sec i onda se potpuno ugasi ko da je mrtav. Takodje sam probao i drugi usb mish da ubacim i on se tako ponasa,,, Verujem da se ovo da lako resiti ali nemam pojma kako....

Dobra je verzija windowsa, sad sam probao i firmware da update-ujem ali nece ni da krene da odradi update, jer napise kad ubodem misha usb device is not recognize.
Da na pomenem, kad ubodem mish u usb port zasvetli 2 sec i onda se potpuno ugasi ko da je mrtav. Takodje sam probao i drugi usb mish da ubacim i on se tako ponasa,,, Verujem da se ovo da lako resiti ali nemam pojma kako....

Pa odradi fleš firmvera sa tog laptopa što si pominjao, ni ne bi trebalo da može da se uradi ako ti sistem ne vidi miša.

Ma najlakse mi da instaliram novi win 7 64-bita i da se ne zezam vise.... Valjda ce sa njim raditi...

nece da radi ni sa win 7-64 bita, ako neko zna kako da resim ovaj problem bio bih zahvalan na pomoci....

Prvo stavi poslednje drivere, pa tek onda pokušaj da fleshuješ fw.

Prvo stavi poslednje drivere, pa tek onda pokušaj da fleshuješ fw.

Probao sam to 2 puta, skinem prvo najnovije drivere, pa ga flashujem, ali ni ne moze da ga flashuje kad ne moze windows da ga prepozna, samo zasija na sekundu kad ga ubodeu u usb i iskljuci se. Instalirao sam i nove drivere za plocu ali ne pomaze.... Pojma nemam o cemu je rec

A može jedno glupo pitanje da li si probao da na taj komp nakačiš drugog mišonju (preko USB adaptera na PS2) da vidiš da li radi, možda je u pitanji neki konflikt ploča - miš a možda je problem u kontaktu pre mi na to liči nego da je to softverski problem. Ako imaš drugog mišonju ubodi njega pa javi da li se problem ponovio.

Poslednja izmena:
Nece ni drugi mish na usb da radi, neverovatno, a tastatra i recimo externi hard dormalno rade na tim portovima. A da bi bilo jos cudnije mish jedino radi kada ga utaknem na usb port na tastaturi,to sam sinoc provalio :D latastrofa :D

A jesi li probao da utakneš miša preko usb adaptera na komp preko ps2 porta .... Da li si podešavao nešto u BIOS-u i čačkao oko tih portova možda

Poslednja izmena:
ne znam sta je ps2 port :D Nisam cackao nista u biosu vezano za misha.....

Nazad
Vrh Dno