Jer ste ozbiljni. Ja sada imam Cyborg koji mi radi super i zgodan mi je za ruku, nemam nikakav problem od tih koje pricate ali sam mislio da u skorije vreme kupim tastaturu neku a kasnije naravno ako imam podlogu i tastaturu Razer kada ovome dodje sudnji dan da uzmem DeathAdder ali zar ne moze da se vidi u radnji kako radi. Mada se nesto vidi kasnje tek. Mozda ako je bio isto pre neki dobar mish sa driverom pa tu dolazi do problema. Glupo mi da dam 15.000 din za nesto i da mis sam se krece bude neprecizan a tastaturi pola dugmica ne radi ili svetla.
Ionako bi kada mi dodje familija krio te stvari da ne znaju koliko sam platio rekli bi da sam lud zamislite da ne radi kako treba jos.
Ali mislim da ako bilo kome ne radi onako kako treba da radi mis te klase ima da daju jedan za drugih dok ne izredjaju sve iz magacina a ako ne radi nijedan da ti vrate pare. Jedino ako kod drugih radi u redu a i to se desava sa mnogim stvarima za komp.
I sta se desilo sa tim razerom gore, nemoguce to je lik sprzio necim. Mada ako je kako kazu fina guma plastika neka ko zna kako je to posle udaranja i igranja.