Šta je novo?

Razer Krait

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
Šteta sto će kod nas biti duplo više...

http://www.esreality.com/?a=post&id=1265679

^- Uporedni test vodećih gejming miševa uključujući i test krait-a.

Extra artikal! Steta sto nije poredio i PS2 vs USB :) Nisam znao da moze usb da se klokuje sa 125hz na 1000hz, mozda treba da dam drugu sansu usb-u, jer mi je ps2 na 200hz bio bolji na mx310, mozda se sa usb na 1000hz promeni situacija :D

p.s. Znaci ovi laser misevi su ******? :d

Poslednja izmena:
Realno meni posle skoro godinu ipo dana na Krait-u levi klik poceo da popusta tj. desi se da ne uhvati klik ,moram jace da kliknem da budem siguran da ce da prihvati. NIje jos strasno ali ume da frustrira.
Izvukao sam zakljucak ma u 3xpm sa nekim skupim misevima ,i neki obicni za do 1000din mogu da duze traju nego ovi skupi.

Trebalo bi da imas 2god garancije na Razer. A sto se ovog drugog tice, sve sto cu da kazem je Microsoft Wheel Mouse Optical (ispod 10e) ili Intelli Mouse (14e). Ako ne igrate u rezoluciji preko 1024x768 ovo su fantasticni misevi (svi koji igraju CS znaju o cemu pricam).

Trebalo bi da imas 2god garancije na Razer. A sto se ovog drugog tice, sve sto cu da kazem je Microsoft Wheel Mouse Optical (ispod 10e) ili Intelli Mouse (14e). Ako ne igrate u rezoluciji preko 1024x768 ovo su fantasticni misevi (svi koji igraju CS znaju o cemu pricam).

E tu je problem ja sam ovaj mis kupio bas po extra ceni (~2500din) ,ali problem je sto ta firma vise nepostoji (mnogim forumasima ce biti poznato samo ime Zveki), tako da nista od garancije.
Registrovao sam ja mis online tako da imam kao neku specijalnu garanciju od 3 godine ,ali dzaba kad neznam kako to da iskoristim.
Ja i onako igram samo strategije,RPG i pomalo FPS ali samo single player.

extra mis. imam deathadder-a ali se razmisljam da uzmem i ovaj. samo da mi je probati kako lezi u ruci

Vrh Dno