Šta je novo?

Razer Diamondback 3G screamer

Alexashooo

Slavan
Učlanjen(a)
03.05.2007
Poena
304
Dakle, posle 2 nedelje koriscenja ovog misa poceo je da mi skripi levi taster.
To je toliko iritantno , da kad igram neki FPS obavezno stavljam sluske kako ne bi cuo
tu skripu. Nosio sam ga da ga reklamiram, ali su mi mis vratili i rekli da je ispravan a
ovo skripanje "ne spada u kvar".

Jel ima neko ideju, makar i da budem sam svoj majstor, zaboli me za garanciju ne mogu da se smaram sa ******ima.

Otvoris mis, verovatno se sraf nalazi ispod nozica dole pa moras njih polako da skines, potom skines gornju povrsinu misa. Prevrnes tu gornju povrsinu i naneses kap ulja na deo koji ima trenje sa fiksnom povrsinom (on ide od levog klika i pomera se kako klikces, dakle on pritiska mikroprekidac). Posle sve lepo sklopis nazad, nikakav posao.

Nemoj da ti oni bacaju spike da se to ne podrazumeva u kvar kad se podrazumeva.
Oni moraju da ti uvaze garanciju na bilo sta sto ne valja na misu,a sigurno nije fabricki naprvaljen da skripi.
Ako ga otvoris gubis garanciju i vrlo lako mozes sje**** mis,kao sto sam ja uradio :D
Znaci odnesi im ti to i reci im da moraju da ti uvaze garanciju,nema sta oni tebi da kazu da ne spada kad spada pod garanciju.
Btw gde si kupio mis?

Hvala ne predlozima. Pokusacu jos jednom da odem da im vratim ovog puta direktno u servis, pa da se raspravim sa serviserima.
Btw, mis sam kupio u WinWin-u (Alti).

Pozz

Ukoliko potrazis po netu videces da mnogo Razer miseva ima skripuci levi klik.
Procitao sam negde da mozes da izturpijas plastiku ispod levog tastera pa prestane da skripi ili da cekas da isklikces dovoljno da se to samo istupi. (Ja sam na oko 2-3 meseca kliktanja, i uglavnom ne skripi, samo ponekad).

Doduse meni je i tockic skripao ali to se namaze pa prestane odmah :D

Za 30e mis i jos da skripi :| (deathadder 3g)

imao ga ja , al iz amerike stigao ...
ko zna odakle ih ovi nasi nabavljaju i dje se to proizvodi ...
tj prolazi li to uopste neku kontrolu ...

Naravno da skripanje misa podleze garanciji i trebalo bi da ti uvaze reklamaciju. Jel pisalo na kutiji da mis skripi, nije, epa onda si obmanut i o5 imas pravo da vratis misa. Po nasem zakonu bi morali da prihvate reklamaciju u roku od 6 meseci cak iako nemas garantni list (fiskalni je obavezan) jer proizvod ne odgovara svojim karakteristikama.

Ima li neko info ko je uvoznik Razer-a za Srbiju? Trebala bi mi neka malo veca kolicina a niko od prodavaca nema vise od par komada. Odgovor moze i na PM! Thx

Naravno da skripanje misa podleze garanciji i trebalo bi da ti uvaze reklamaciju. Jel pisalo na kutiji da mis skripi, nije, epa onda si obmanut i o5 imas pravo da vratis misa. Po nasem zakonu bi morali da prihvate reklamaciju u roku od 6 meseci cak iako nemas garantni list (fiskalni je obavezan) jer proizvod ne odgovara svojim karakteristikama.

Ima li neko info ko je uvoznik Razer-a za Srbiju? Trebala bi mi neka malo veca kolicina a niko od prodavaca nema vise od par komada. Odgovor moze i na PM! Thx

Nazad
Vrh Dno