Šta je novo?

Razer Copperhead

datorec

Slavan
Učlanjen(a)
11.12.2006
Poena
319
pozdrav svima. ovako sam ja obukao svog misonju a i stacker bi trebao da izgleda tako

Prilozi

• copperhead on cm stacker.jpg
    copperhead on cm stacker.jpg
    240.2 KB · Pregleda: 353
uhuhu, ovo ce biti opasno dobro !
nego, reci mi, kakva je to boja (nalepnica)?

extra odradjeno mnogo mi se svidja boja kako izgleda

uuuu... extra odradjeno!
kako si to farbao?

jedva cekam da vidim tog stackera :)

Majstorski urađeno, svaka čast.

koriste se prajmer, 3 boje + lak. crna zuta i fluorescentna ta oranz. farba se u 7 slojeva

Ako mozesh malo detaljnije ceo postupak , ovako mi stvarno deluje kao da ti je neko drugi odradio posao i rekao ti shta je odradio... Znaci detalji, kako izmiksovati boje da bi se dobio ovakav efekat, kao mreza i slicno, da je tako lako kako si ti napisao svi bi to radili...

NHF :wave:

slusaj. mozes da mislis sta hoces ali ja se ne kitim tudjim perjem tako da sigurno ne bih stavio ovde da je neko drugi to radio. caka je u redosledu farbanja i posle prajmera i vodene ide sloj crne sa grafitom koji se pusta dobro da se osusi, posle se nanese delimicno zuta koja se takodje pusti da se osusi nakon toga ide opet sloj zute i posle 10ak min ide preko nje prvi sloj oranz. kad se malo prosusi ide jos jedan sloj oranz i kad se to osusi ide lak. ako se voli jos sjajnije ide drugi sloj laka. posle toga jedno fino poliranje polir pastom za auto i to je to. ovo je drugi puta da me vredjate na forumu, ali stvarno ne vidim kakav bi to covek stavljao tudji rad i trud pod svoje delo.
hvala svima i lep pozdrav.

sve je radjeno sa sprejevima

Poslednja izmena:
slusaj. mozes da mislis sta hoces ali ja se ne kitim tudjim perjem tako da sigurno ne bih stavio ovde da je neko drugi to radio. caka je u redosledu farbanja i posle prajmera i vodene ide sloj crne sa grafitom koji se pusta dobro da se osusi, posle se nanese delimicno zuta koja se takodje pusti da se osusi nakon toga ide opet sloj zute i posle 10ak min ide preko nje prvi sloj oranz. kad se malo prosusi ide jos jedan sloj oranz i kad se to osusi ide lak. ako se voli jos sjajnije ide drugi sloj laka. posle toga jedno fino poliranje polir pastom za auto i to je to. ovo je drugi puta da me vredjate na forumu, ali stvarno ne vidim kakav bi to covek stavljao tudji rad i trud pod svoje delo.

u ***, ala reagujes; Siki, kao i ostali, su samo zeleli da znaju detaljniji proces rada, a ne da te vredjaju :trust: NHF
Inace, stvarno super! :)

onda se tako kaze a ne kao "deluje mi da je neko drugi....." nije uopste bitno. rado cu objasnit ali cemu sumnja cemu vredjanje. meni je to vredjanje, izvini ali je tako. zato sto bi takav covek bio p...a. a to je on rekao samo drugim recima ***
hvala vam svima i izvinjavam se ako sam reagovao malo burnije ali smatram sve na forumu drugarima i nemam obicaj lagati pa me to uvredilo malo.
izvinjavam se

Poslednja izmena:
Eto sad kad si lepo objasnio sve je OK...

Izgleda stvarno svetski, samo mi i dalje nije jasan onaj efekat " mreze "...

Da li si prskao ravnomerno sve boje ili si neku nanosio vishe, neku manje ... ?

caka je u tome da se posle onogdrugog sloja zute ne pusti boja da stegne a posto je fluorescentna boja koja se brze susi ona skupi malo tu zutu. i napravi se taj efekat. nije problem ali treba se malo igrati. nadam se da je sada sve jasnije. ja sam to na probnom otkrio i svideo mi se efekat pa sam i kuciste i misonju ofarbao tako. jos da mi stignu delovi iz usa i norveske za vodeno pa da zavrsim i kuciste. ostalo mi jos samo unutrasnjost da odarbam i da sve leko prepakujem i sastavim

Stvarno ekstra izgleda, daj napiši koje si tačno sprejeve koristio i koliko te je otprilike koštao materijal.

datorec....preterano izgleda!!!!! Svaka cast ;)

Jel bi mogao mozda, ako imas jos tih boja, da na nekoj povrsini opet prefarbas, da uslikas svaki korak farbanja, mozda kao neki tutorial?.....sto znaci mnogo slika ;)

Fantasticno odradjeno
:wave:

Fantazija svaka cast
jel moze to recimo u crvenoj boji da se odradi

salzem se za tutorial bilo bi mnogo dobro da ga odradis

Poslednja izmena:
zavrsavam kuciste u plavoj fluo pa cu se potrudit da uslikam malo vise slicica. hvala

Extra brate, extra!!! I stvarno i ja sam za neki opsirniji tutorijal!

Ipak mi neke stvari nisu jasne, npr. kako si postigao da se na misonji bas oko znaka nalazi onaj izrazeniji deo "zutih pukotina" a dalje od centra mnogo manje?

aj daj da vidimo i slike tog stalkera, vidim da si i njega farbao pa bi mogli da vidimo kako sve izgleda...

e aj pliz jos reci koju fluorescentnu narandzastu si koristio, ako moze proizvodjac posto nisu sve istog kvaliteta :)
Super izgleda

Nema sanse da si ovo ti odradio, ali ko god da je...svaka cast...:p...sala mala...;)

ja sam na svojoj 486 imao sivi metalik CD, da da...jos pre 10-ak godina...
imam komoru za farbanje tako da je sve moguce ofarbati, jeste pipavo dok se ne zastiti sve ali ima smisla....

Poslednja izmena:
Vrh Dno