Šta je novo?

razbijanje admin account a na win 2000 ?!

• Začetnik teme Začetnik teme IGGSy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
1. da li je masina pod Aktivnim Direktorijumom?

2. Imas li pristup tom kompjuteru?

skini Passware Password Recovery Kit v5.3 sa 3w acedown.net i u njemu imas opciju da napravis boot disketu za w2k koja resetuje admin pass na 12345.

crack je dat zajedno sa programom na acedown-u.
disketu koristis tako sto prvo ubacis bootabilni disk sa windowsom 2000 u komp i restartujes sistem (ukljuci da ti se prvo dize sistem sa cd-a u biosu). cim se pojavi u dnu ekrana "press F6 to load any additional drivers" pritisni F6 i ubaci disketu u drajv. Pokazi kada pita za lokaciju drivera na disketu(vec je ukucano A:, samo treba da lupis enter) . kada ponovo pita dal hoces jos neki driver da ucitas, odgovori sa ne,cekaj i sistem ce se restartovati i startovace programce za reset admin passa. potvrdi da hoces da resetuje sifru, i kada se sistem ponovo restartuje (izvadi disketu i cd da ne butuje opet sa njih) imaces
user Administrator (sa velikim A)
pass 12345

sve ovo ti pise i u helpu samog programa.....

poz

Eh taj Microsoft...

Toliko o sigurnosti w2k... A ja mislio...FX

Re: Eh taj Microsoft...

Batica je napisao(la):
Toliko o sigurnosti w2k... A ja mislio...FX

Baš FX
A kako stoji stvar sa winXP? Da li ovaj krek važi ili je XP malo bolji po tom pitanju?

pa u principu mozes sve da uradis samo da imas fizicki pristup masini. aj promeni preko mreze ili kad je server stvarno server tj. zakljucan i jedan kljuc ima jedan covek

SVAKI sistem se moze uhakovati na ovaj ili onaj nacin, ako imas fizicki pristup masini. Zato je i fizicka zastita jedna od bitnih komponenti sigurnosti racunarskih sistema.

Ja samo da se pohvalim novim potpisom nakog ovog treda...

cheers

Nazad
Vrh Dno