Šta je novo?

Rayman Raving Rabbids

Ralex2

Slavan
Učlanjen(a)
05.05.2004
Poena
319
Evo konacno je nabavih pa da iznesem utiske nakon 15 minuta igranja. Grafika je i dalje sarena, simpaticna, a ponegde se vide detaljnije teksture u odnosu na prosli deo. Nema bas uvodne animacije, vec prikazuju Raymana u nekoj areni, a oko njega navijaju poludeli zecevi, koji su ga zarobili radi svoje zabave. Ovo je verovatno inspirisano vremenima gladijatora. Imate da obavite neka cetiri testa u kojima osvajate bodove, a svaki test je kao neka mini igra. Mozete se kretati sa tastaturom ili joypadom. Prve cetiri mini igre su bile zabavne, ali se nadam da ce Rayman kasnije pobeci iz celije i normalno istrazivati svet kao u proslim delovima,a ne da se svede bas sve na mini igre. Sve u svemu, igra mi je bila zabavna tih 15 minuta.

igrao sam samo 1 dio, preko n64 emulatora, i cak i tako je izgledao sasvim OK. Bas me zanima kako to izgleda na pravom pc-u, u 2006-oj :)

Izgleda da je cilj da Raymana izbavite iz zatvora tako sto obavljate zadatke koji su svi zapravo mini igre, a procitao sam da ih ima 70. Bas steta sto ovo ipak nece biti Rayman u duhu starih, ali zato igru krasi velika doza humora, a najsmesniji su pobesneli zecevi. Sve u svemu, jako opustajuce i zabavno, ali ne i platformska igra, sto je bas steta.

Znaci nista od klasicnog Rayman izvodjenja :S: .
Steta, bas sam se ponadao .

Nazad
Vrh Dno