Šta je novo?

Rayman Origins

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Za ljubitelje platformi, pojavio se port za Pc.
Da li je neko uspeo da je pokrene i kako ?

to je koliko vidim preko emulatora.meni radi ali nesto nije zdravo:) odnosno ja bas nemam iskustva sa tim:(

ustvari radi dobro.samo sam stavio da radi u opengl-u umesto dx9:) samo da povatam kontrole :)

Poslednja izmena:
jel moze neko da napise koje kontrole sve postoje u igri da znam sta trazim.nasao sam da je skok na misa a kretanje na wsad. sta jos postoji?

Stvarno su ljakse. Za sve platforme su je izbacili, osim za Windows.
A, bas sam se ponadao kad sam video da je izasla.

Ma, izbaciće dogodine ako je verovati zdravoj logici. Igra je prvi put prikazana na PC-ju prošle godine. Inače je super, sigurno najlepša 2D igra ikada. PS3 verzija radi u 1080p i izgleda predivno.

igra vec radi sasvim lepo preko polphina :)

Kontam da ce se u 2012-toj pojaviti na steam-u ;)

Greota je ovo igrati kao port sa wii-a, stvarno greota i sakaćenje jedne prelepe igre.

Stize na PC :happy:

Well here’s a thing. The absolutely superb platformer, Rayman: Origins, is making its way from console to the PC on the 30th March. Michael “Beyond Good & Evil” Ancel returned to the 2D side-scroller he created, and the result is genuinely splendid. You can pre-order it now at the UbiShop for £20, which is half the price it launched at on 360 and PS3 (although the price most places are selling it at by now). Of course, the big question is: Woah, Ubi, what DRM will it come with? We’ve asked, can tell you that the digital download versions will only have a one-time activation, and retail copies, according to Ubi, will have “no DRM at all”.

Izvor:http://www.rockpapershotgun.com/2012/01/26/rayman-origins-coming-to-pc-drm-free/

Odlično :)

Izasao demo na steam. :type:

Ja ne mogu jos da ga skinem na Steamu.Ne znam zasto.Kad kliknem na download demo,nista se ne desava.

Ulogovao sam se iz web browsera na Steam,odatle kliknuo na download demo i onda se u Steamu pokrenulo skidanje demoa.Ako neko slucajno bude imao problema da pokrene downlaod iz samog Steama,zato sam napisao.

jel izaslo ovo za pc?vidim neki svez 1911.

Jeste, upravo. Al' cete da uzivate... :)

Upravo video, nabavljam, jedva cekam da igrammm! :)

Probao samo na minut, crtež ili grafika su čista desetka, kao i zvuk i muzika.

da mi je neko rekao da cu 2D platformu igrati sa ovakvim osmehom na licu, ne bi mu verovao... uzivam kao kad sam bio klinac :) fenomenalno odradjena igra

Cool igra ... brings back good memories :)

Sjajna igra!

Nego, gde je lokacija savefile-a? Zavrsih je pa bih klincu da prebacim na njegov komp...

kako se ovo igra "u dva igraca" ? nigde ne vidim opciju za to.

Ovo je jos zabavnije od limbo ,moracu to nabaviti cim pre!

Da li moze neko da mi kaze da li to samo ima kao gift na steam ili postoji i steam cd-key?

tek sam danas presao igru.odlicna je :)

Nazad
Vrh Dno