Šta je novo?

Rayman 2

S-man

Čuven
Učlanjen(a)
29.08.2005
Poena
620
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5700X, LC CC 120 RGB
Matična ploča
MSI B450 TOMAHAWK MAX
RAM
32 GB DDR4 G.Skill
GPU
Sapphire 7800 XT Nitro +
Storage
512 GB KINGSTON A2000 M.2, 1 TB Samsung Evo 870, 1 TB Samsung Evo 870, 2 TB Samsung Evo 870
Zvuk
Mercury 2.1, HyperX Cloud II
PSU
FSP HydroG Pro 1000W
Kućište
MS Black Widow
Monitor
Dell G2724D, AOC 24G2
Miš & tastatura
Lamzu Thorn, Dark Project Novus, Redragon Kumara, Aqirys Mira
Ostale periferije
xbox gamepad
Pristup internetu
  1. Optički internet
Nabavio sam Rayman 2 pre nedelju dana i stvarno odlicna platforma.Jeste da je izasla pre 6-7 godina, ali ima odlicnu atmosferu.A to mnogim novim igrama fali. Interesuje me kakvi su utisci igraca koji su igrali Rayman 2. I koja vam omiljena platforma na pc-u? Meni licno Bugs Bunny Lost in Time. Igrao sam je pre 5 godina i stvarno super igra.Skroz sam uzivao u igri. I dan danas to mi je jedna od najdrazih igara ikada.

LOL ;-)

Davno bese kada je Rayman 2 izasao, ali se meni u to vreme dopao poprilicno.

Jedino cega se secam jeste ocajna kamera i glupe animacije koje ne mogu da se prekinu :d

Slazem se za ocajni kameru, ali u svakom slucaju ostala mi je u secanju kao lepa platformska igra.

Da,kamera je bas bila ubitacna,ali je zato igra bila super.Jel neko uspeo da zavrsi Rayman 2 sa svim pokupljenim "stvarima"? Ja sam skoro.

Posle RAyman 2, ceka te RAyman 3. Posle ovoga poslednjeg, probaj i "Beyond good&evil". Odlicna igra. Wallace and Gromitz, a moze i Kao-the Kangaroo 2.

Rayman je fenomenalan. Postoji odlično odrađen u verziji za Symbian, tako da ko ima dotičan telefon, obavezno da proba.

borab je napisao(la):
"Beyond good&evil". Odlicna igra..

e stvarno, na sta to lici? Gledao sam samo neke trejlere koji dodju uz PoP1, ali slabo sta od gameplay-ja ima.

Sto se mene tice, ne znam mogu li se ubrojati u klasicne platforme, ali:
1. Psychonauts
2. Prince of Persia serijal (sad igram trojku, auuuuh kakva igra!:zgran:)

nekog Raymana sam igrao na N64 emulatoru, za emulator extra izgleda :)

Slazem se da ima problema sa kamerom tu i tamo u Rayman 2, al ne ubija odlicnu atmosferu. Mnoge platforme imaju probleme sa kamerom. Beyond Good and Evil jel to slicno nesto kao Indiana Jones and The Emperor's Tomb? A Kao The Kangaroo 2 sam bas pre neki dan gledao na tv-u, i ono deluje interesantno al nije bas nesto, barem meni. Ne igram ja sad stalno platforme, ono ponekad. Dobro dodje posle mnogih akcionih igara, za opustanje. Rayman 3 to probacu nadjem, mislim da je na 3 cd-a.U mnogim pc casopisima, i na netu dobila je dobre ocene, ostavila dobar utisak. Igrao sam ja to pre kad je izasla, pre 3 godine, al jako malo. Mislim da sam cd-e pozajmio od nekog.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno