Šta je novo?

Raxco Perfect Disk Problem

startrek

Slavan
Učlanjen(a)
21.01.2007
Poena
309
Naime, nakon deinstalacije Raxco PD v.8064 pri svakom bootu sistema pojavljuje se poruka PDboot.exe was no found - skipping autocheck.
Molim za pomoć, kako ukloniti ovu poruku.
Hvala i pozdrav.

probaj ovo:
Staru-RUN, upisi msconfig, nadju jezicak Services, cekiraj Hide All Microsoft Services, ako u listi nadjes nesto sto pocinje sa PD... (ja trenutno imam PDAgent, PDEngine, PDExchange) slobodno ga(ih) izcekiraj, klikni na jezicak Startup, i tu ako nadjes nesto sto pocinje sa PD izkljuci.

Nope, PDBoot se izvrsava kao Native iz key-a:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager
Regedit.exe, idi na gornji key, i promeni BootExecute tako da PDBoot.exe ne bude u stringu. (samo izbrisi taj red).

Nope, PDBoot se izvrsava kao Native iz key-a:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager
Regedit.exe, idi na gornji key, i promeni BootExecute tako da PDBoot.exe ne bude u stringu. (samo izbrisi taj red).

Kada sam ovo uradio pojavljuje se druga poruka pri svakom bootu.
Skipping autocheck - autocheck.exe was no found.
Ništa, vratio sam Raxco Perfect Disk i sada je sve u redu.
Pozdrav.

Poslednja izmena:
Interesantno... nesto ti je zeznulo sistem tu, "autocheck autochk.exe *" je default opcija ;-)
(probao sam na jednoj virtuelnoj mashini za svaki slucaj, kada se uninstalira PD nema te poruke - ili je ima toliko brzo da ne primetim).

Sa ovim defragmenterom nemam dobra iskustva, polje probaj OO defrag. :)

Poslednja izmena:
Koliko ja znam, jedino Rusinovichev autostart tool daje pregled svih mogućih mesta u Windowsu za pokretanje nečega. Elem, pokreni ga i naći ćeš odakle se startuje i šta da obrišeš.

Nazad
Vrh Dno