Šta je novo?

RavMonLog

Paradigma

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
09.07.2000
Poena
740
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel Core i9-10850K | Corsair Hydro Series H80i v2
Matična ploča
ROG MAXIMUS XII HERO (WI-FI)
RAM
Trident Z RGB DDR4-4000 CL18-22-22-42 1.35V 32GB (4x8GB)
GPU
PNY GeForce RTX 3080 Ti 12GB XLR8 Gaming REVEL™ EPIC-X RGB™ Triple Fan
Storage
Samsung SSD 970 PRO 1TB | Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB | WDC WD80EFAX | WDC WD80EFBX
Zvuk
Sound Blaster Z
PSU
Cooler Master V1000
Kućište
Thermaltake Level 10
Monitor
ROG SWIFT PG348Q
Miš & tastatura
Logitech G903 Lightspeed Wireless | Logitech PowerPlay | Corsair K70
Ostale periferije
BOSE Companion 50
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Ima li nekoga ko je skužio šta okružuje ovu za mene enigmu. Na netu nema puno informacija. Pregledao sam registry bazu i nisam naleteo na ovu kljucnu rec. Pojavljuje se konstatno na USB Fash drajvu kada ga otvorim iz eksplorera kako na masini na poslu tako i na masini kod kuce. Možda se nešto zapatilo ali mi nije ubedljiivo. Sadrzaj fajla koji dropuje je neki petocifreni broj. Iz it a bug or a feature?

Poslednja izmena:
Evo ga u celini i celosti 🙂 Izvorno je bez ekstenzije.

Prilozi

Poslednja izmena:
Pa dobro, Trend Micro daje vrlo detaljan opis, ako je to lako ćeš ga naći. A izgleda da jeste to.

Upec'o sam ga. AdobeR.EXE, trojanac koji je specifičan za removable medije jer se startuje koristeći autorun.inf funkcionalnost. Na sreću bilo je dovoljno da ga manuelno uklonim sa flesheva koje sam koristio.

Ok ja ga uklonim, ali kada dva puta kliknem na stick on otvori "Open with" dialog da oznacim sa kojim cu programom da ga otvorim. Gledao sam na sticku nemam nikakvih autorun fajlova, niti bilo kakvih drugih nepotrebnih, skrivenih itd fajlova....any suggestions?

Koliko ja vidim tvoj problem nije koreliran sa trojancem kojeg sam pomenuo. Windows Explorer ne otvori automatski tvoj drajv jer nema definisanu dafault akciju. Otvori Folder Options i pronadji 'Drive' file tipe, a onda pokušaj da rekonstruišeš potrebne akcije.

Poslednja izmena:
Ne, ne razumijes, to mi se uvijek desava samo kad fasujem Adobera, i ne samo meni vec dosta mojih kolega. Kada formatiram stick bude sve ok, ali posto imam 2gb stick (koji nema write protect) zaista mi se ne da svaki put formatirati itd... anyone?

Nazad
Vrh Dno