Šta je novo?

RatioMaster

nikola92

Slavan
Učlanjen(a)
28.10.2007
Poena
304
ratio master je program koji ti poboljsava ratio,jeste da nije posteno koristiti taj program,ali mi iz srbije (u koji imamo male uplodove) primorani smo da ga koristimo www.moofdev.org/ratiomaster-ovde su upustva za njega i download,ali bas nesto nisam najbolje shvatio upustva.Da li neko koristi taj program,ili zna kako se on korisi(da kaze upustva za upotrebu :D).NEKA POMOGNE!!:p:wave:

www.moofdev.org/ratiomaster --- tu su upustva,ako neko zna dobro engleski neka pokusa da prevede (ja znam ali ne bas najbolje)

Poslednja izmena od urednika:
Ti stvarno misliš da je u redu da postuješ to?

P.S. Da ironija bude vеća, još si i tražio neke pozivnice i razmene account-ova.

Poslednja izmena:
nisam taj program jos ni koristio,a sta i ako ga iskoristim nije posteno da ljudi u svetu za iste pare dobiju 10 puta veci upload i kao oni su sada posteni,najveca brzina uploada mi je 6 kb u s to znaci kao da bi trebo po mesec dana da negasim kompijuter da bi uplodovao nesto sto neko uploduje za 5 sati,TO TI JE LAZNI MORAL!(verovatno imas veliki upload pa to govoris)

Ortak ima 64k i bio je poweruser na oinku sa preko 25 GB uploada, tako da nemoj da pričaš gluposti. RatioMaster je loša stvar, ako već ne možeš da održavaš ratio (tj. ako nećeš da održavaš) i treba da te banuju. Svako može da održi pristojan ratio ako to želi..

Btw. ne postuj tako za redom, banovaće te bzvz.

Btw. part II

Trebo, negasim, kompijuter.. :mad: Vrati se u školu.

Uplatite news i ne morate da brinete o ratio-u...

Ortak ima 64k i bio je poweruser na oinku sa preko 25 GB uploada, tako da nemoj da pričaš gluposti. RatioMaster je loša stvar, ako već ne možeš da održavaš ratio (tj. ako nećeš da održavaš) i treba da te banuju. Svako može da održi pristojan ratio ako to želi..

Btw. ne postuj tako za redom, banovaće te bzvz.

Btw. part II

Trebo, negasim, kompijuter.. :mad: Vrati se u školu.

Necu koristiti taj program sigurno,ali znao sam da ce se neko poceti praviti pametan cim ovo postujem

nikola92

Logika ti je mnog mnogo glupa al ako si 92 godiste razumem
To sto neko ima 20 puta veci uplaod ne daje tebi pravo da varas
Mnogi su sa 64 uploadom odrzavali odlican ratio na oinku tlu i ostalima trackerima
ako ti ne mozes uplati news ili rapidshare ili skidaj sa public tracera
private trackeri nisu za sve pravljeni

Poslednja izmena:
Prvo trazis da ti neko prevede uputstvo za upotrebu, a onda tvrdis da ga sigurno neces koristiti? Pa je l' ti stvarno mislis da su ljudi ovde naivni? :lupko:

nikola92

Logika ti je mnog mnogo glupa al ako si 92 godiste razumem
To sto neko ima 20 puta veci uplaod ne daje tebi pravo da varas
Mnogi su sa 64 uploadom odrzavali odlican ratio na oinku tlu i ostalima trackerima
ako ti ne mozes uplati news ili rapidshare ili skidaj sa public tracera
private trackeri nisu za sve pravljeni
znam ja to.ali da te pitam koliki je tvoj upload?

256 / 128

meni je to malo ali ne dolazim u iskusenje da varam tracker i ostalo pogotovu ako je neko bio ljubazan da mi da pozivnicu pa i njega da
ugrozim.
sa private trackera sinem jednom u 4-5 dana po nesto
uplacujem news i skidam

Poslednja izmena:
Prvo trazis da ti neko prevede uputstvo za upotrebu, a onda tvrdis da ga sigurno neces koristiti? Pa je l' ti stvarno mislis da su ljudi ovde naivni? :lupko:
Ja nisam rekao da ja to nisam hteo da koristim,ali sada sigurno to NECU KORISTITI bas namerno i uploadovacu po 30 dana da bi popravio ratio."DA BI ISPAO POSTEN"

256 / 128

meni je to malo ali ne dolazim u iskusenje da varam tracker i ostalo pogotovu ako je neko bio ljubazan da mi da pozivnicu pa i njega da
ugrozim.
sa private trackera sinem jednom u 4-5 dana po nesto
uplacujem news i skidam
Ja i nisam mislio da ugrozim nekoga ko mi je dao invite(dobio sam samo jedan invite za demonoid koji je crko ali to sad nema veze na njemu nisam nista ni skidao) mislio sam da popravim ratio na sajtovima gde skidam igre za xbox 360 (jedna igra je oko 6 gb),da ja skidam samo muziku i filmove lako bi odrzavao ratio,ali posto su ige za xbox 50-60 e,moram ovako da ih nabavljam,i to je sve,niko nije ugrozen zato sto je meni dao invite!

Poslednja izmena od urednika:
Ja i nisam mislio da ugrozim nekoga ko mi je dao invite(dobio sam samo jedan invite za demonoid koji je crko ali to sad nema veze na njemu nisam nista ni skidao) mislio sam da popravim ratio na sajtovima gde skidam igre za xbox 360 (jedna igra je oko 6 gb),da ja skidam samo muziku i filmove lako bi odrzavao ratio,ali posto su ige za xbox 50-60 e,moram ovako da ih nabavljam,i to je sve,niko nije ugrozen zato sto je meni dao invite!

Pa zašto si onda tražio invite?
Što se ratia tiče: ako si nezajažljiv i ne kontrolišeš svoj download na privatnim trackerima (drugim rečima: ne uploaduješ) i treba da te banuju.Ja sa 192k uploada na leecherslairu uspešno održavam ratio (doduše oni imaju dobar sistem poena, ali opet moraš da seeduješ).

Pa zašto si onda tražio invite?
Što se ratia tiče: ako si nezajažljiv i ne kontrolišeš svoj download na privatnim trackerima (drugim rečima: ne uploaduješ) i treba da te banuju.Ja sa 192k uploada na leecherslairu uspešno održavam ratio (doduše oni imaju dobar sistem poena, ali opet moraš da seeduješ).
i
LeechersLairje totalno bzv torrent ;)

Nazad
Vrh Dno