Šta je novo?

Rating u Visti 1.0

• Začetnik teme Začetnik teme Goxy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Goxy

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2002
Poena
710
Intel C2 Quad 6600
2Gb Ram-a na 1066
Asus ATI 2900XT

A rating u Visti 1.0

Kako?

A mozda zato sto ga nisi ni testirao... 1.0 ti pise kad tek instaliras sistem, vidi tamo klikni nesto "check performance" ili nesto, ne mogu da se setim..

pa ne moze on sam od sebe da ti izmeri

klikni check performance i ima da raste 🙂

pa ne moze on sam od sebe da ti izmeri

klikni check performance i ima da raste 🙂

Pa ne koristim ja Vistu od juce. Radio sam to 100 puta, ali sad i kad odradi uvek mu je 1.0 uglavnom za 3D i uvek mu je new hardware detected i 1.0 unrated koliko god puta da ga testiram

Instaliraj drajvere od grafike ako nisi,ili ako jesi možda su se "pokarabasili" pa probaj opet.

A u ostalom, taj rating nije uopšte bitan za bilo šta u Visti.On je čisto informativan, nema nikakve realne koristi od njega (a ni nekog negativnog uticaja na bilo šta).

Sigurno je zbog drivera, imao sam isti 'problem'.

goxy udji u windows experiance index pa reci kakve su ocene
1.0 oce da se desi kad driveri nisu instalirani ili kad imas suvise malo prostora na hddu mada nekad i cisto iz buga ne ocita dobro vrednsoti desavalo se meni na nekim kompjuterima

Imao sam slican problem na Visti 32-bit. Zavisi i koju verziju imas (''narodna'' ili lic). Sada koristim Vistu x64 Ultimate bez ikakvih problema. Na mojoj masini iz potpisa je taj famozni index 5.9.

Imao sam slican problem na Visti 32-bit. Zavisi i koju verziju imas (''narodna'' ili lic). Sada koristim Vistu x64 Ultimate bez ikakvih problema. Na mojoj masini iz potpisa je taj famozni index 5.9.

Hmm, meni za 6600 bez obzira na klok daje 5.7

Nazad
Vrh Dno