Šta je novo?

Ratchet & Clank: Rift Apart

Igra je sjajna ali mislim da ovo treba probati i sa dual sense kontrolerom jer mnogi efekti u igri su dizajnirani oko njega, recimo kontrola i feedback oruzja a da ponovo ne navodim i fenomenalne efekte haptic basa pri priblizavanju klubu/diskoteci.
Xbox kontroler trese kao lud u ovoj igri.

^smanjis u ingame podesavanjima.

Evo kako to izgleda kad žena provede 6 dana u bolnici zbog porođaja:

2023-07-31_182311.png

Na Steam-u igra broj 48 sa svim ačivmentima, a vrlo moguće i poslednja ako je verovati kolegama odavde sa decom :D Bilo je tu par još, ali su me "zeznuli" devovi kasnijim update-ima gde su dodali nove ačivmente: Binding of Isaac, Gunfire Reborn, Shovel Knight, Vampire Survivors, to znam iz glave.

Meni igra crashuje na jednom delu igre, posle prvog bosa. Updejtovao sam grafičke drajvere, mada verzija 23.7.1 za moju hd7870 nema, menjao settings i uvek driver timeout greška.
Ta kartica je prestara i preslaba, jedino da probaš modovane drajvere ali ni s njima verovatno neće da radi.

Nije slična. HD7870 nema više podršku, dok 1050 ima i nove igre rade bez problema.

Predjoh, nije lose, 7.5/10. Mogli bi da bace i prethodne delove a ne ove fazone portovanja igara posle ko zna koliko nastavaka.

1691864891477.png

Predivna igra da se malo mozak odmori od svih RPG-a i ostalih glavobolja haha. Malo kad ganjam sve achievement-e u igrama, al ova mi je bas drzala interes do kraja. 8.5/10.
Igra predjena na tezini "Renegade Legend"

Nazad
Vrh Dno