Šta je novo?

Raspodaja igara u Elektronikiju + predlog

Ja bio danas. Igre su matore a cene za PS3 igre su nenormalno velike i s popustom.
Darkness kosta 5700 pa 50% bio bi 2850 recimo. Uglavnom igre za ps3 kostaju 6000 bez popusta. Makar sam uzeo kameru sa 50% popusta:beat:

a sa popustom Darkness bi bio 1710 din.

ja bih recimo uzeo Wolf-a za 1800 din shto se super uklapa u moju rachunicu ako gledam cenu na netu.

Igara ima ali su razbacane na sve strane i uglavnom su 5999. Što se tiče ostalih stvari ne smem da zamislim koliko je koštalo bez popusta od 50% :S:

Čini mi se da je jedino gitara Metallica povoljna jer je sa popustom oko 5k. Nemam pojma koliko je inače, nikad se nisam interesovao za Guitar Hero.

5,5 sam platio GH5

Ja sam mislio da je skuplje sa gitarom u paketu. Vidim sad na shopto da su gitare oko 30-35 evra a igre oko 20 evra. Ja sam GH igrao kod ortaka onako kad se skupimo, nisam želeo da ga kopiram pa zato nisam uzeo igru. Solo da igram GH mi je bezveze, dovoljno nolife je što igram My Player u NBA 2K10 i tripujem se da sam Džordan. Samo mi još fali da umislim da sam virtuelni gitarista :)

uu jeee to je bas skup sport...............fazon gitara i igra kostaju ko pola konzole.

yup :)

ja sam lepo javio ujutru kad sam video, i uvece posle posla otisao da ga uzmem. nije da vam nisam dao sansu da me preje*ete :D

ma ja nisam ni zainteresovan bio ;) ali video sam ga jedan dan vec drugi nije bio ;)

sve u svemu odlichan potez (ko takve igre voli) naruchivanjem iz Engleske bi sigurno popio carinu

Poslednja izmena:
Malopre sam dosao iz megastores. PC igre sve su 200 dinara, PS3 igre sve 500 dinara. FIlmovi svi 200 dinara

opa! pa ovo mozemo da pomerimo ondaK i za sutra u DVA! :D

Ali nema kolektivnog popusta vise. Sve je po 200 i 500 za ps3. Nema ono na 10komada jeftinije.
ALi cisto da znate ostalo je nekih 30ak ps3 naslova tj. jedan red. Ima orange box, wolfenstein, guitar hero (bez gitare)......

Poslednja izmena:
Ali nema kolektivnog popusta vise. Sve je po 200 i 500 za ps3. Nema ono na 10komada jeftinije.
ALi cisto da znate ostalo je nekih 30ak ps3 naslova tj. jedan red. Ima orange box, wolfenstein, guitar hero (bez gitare)......

ma ako ne bude vishe moze i SPORE igra za PC/MAC :D

Ocekujem da vidim dosta igara u oglasima :).
***, daleko je BG.

lol, bio danas i uzeo par komada. ali fora, hteo sam da uzmem FEAR medjutim posto je kutija bila malo izgrebana ja reko da pogledam kakav je disk, da nije i on isto tako smirglan :), kad ono diska nema, neko zabo bez kutije :D

Kako otici do tamo busom, s obzirom na ove radove na Gazeli?

tesko :)

sad niko ne staje na petlji, vec idu kroz z.djindica (kolko sam primetio, svi idu tako). ustvari, to vazi za smer ka gazeli. u sustini, stanu tu negde kod arene pa rucno do petlje pa i preko :)

iz suprotnog smera, staju normalno na petlji, samo onda moras da predjes autoput :)

Snasao sam se, ali bolje da se nisam cimao. Ostali su samo DVD filmovi za 100 dinara.

Inace, kakve su im cene, nije ni cudo sto su propali.

Ostale su dve police sa DVD filmovima, na jednoj je greskom ostao neki Splinter Cell za PC, i to je to.

U jednoj prostoriji, u koju ne moze da se udje, su poslagani neki diskovi, ali su to izgleda zaposleni odvojili za sebe.

Nazad
Vrh Dno