Šta je novo?

rashladni sistem za graficke

CHuPa

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
609
tj cooler

gde kupiti, za ove jefftinije graficke , koje imaju samo pasivni kuler tj gde kupiti zamenu za ove male cooler kakvi su na jeftinijim karticama (eagle...)

timocka 18 ne pomaze mnogo

pomoc

Koliko sam razumeo tebi treba ventilator 40x40 mm !? Mora da ima u Radio Klub-u ili ITC-u ili MikroPrinc-u ...

Poslednja izmena:
CHuPa je napisao(la):
tj cooler

gde kupiti, za ove jefftinije graficke , koje imaju samo pasivni kuler tj gde kupiti zamenu za ove male cooler kakvi su na jeftinijim karticama (eagle...)

timocka 18 ne pomaze mnogo

pomoc

Izgleda ipak on misli na pasivno hladjenje bez ventilatora. Ja sam recimo kupio ovde u NS-u pasivni hladnjak (Zelman) za Ati Radeon 9600 Pro jer mi je bitna tisina u radu. Pogledaj na zelmanovom sajtu kako izgledaju ti pasivni hladnjaci. Ja sam iskreno odusevljan idejama sa tehnologijom cevi koja povezuje dve polovine pasivnog hladnjaka... Cak postoje takvi hladnjaci i za CPU.

ma meni trebaju celi kuleri, znaci kao na eagle, mada kombinacija pasivca i 40x40 moze da drzi vodu preko leta

posle leta nije bitno ....

gde ima javljajte...

imas i yubc u desku i kostaju oko 300+ dinara,a imas naravno i one bolje koji su oko 600+

scud.master je napisao(la):
Izgleda ipak on misli na pasivno hladjenje bez ventilatora. Ja sam recimo kupio ovde u NS-u pasivni hladnjak (Zelman) za Ati Radeon 9600 Pro jer mi je bitna tisina u radu. Pogledaj na zelmanovom sajtu kako izgledaju ti pasivni hladnjaci. Ja sam iskreno odusevljan idejama sa tehnologijom cevi koja povezuje dve polovine pasivnog hladnjaka... Cak postoje takvi hladnjaci i za CPU.

e des :D e reci mi gde si uzeo to chudo i koliko kosta i naravno da li ga i dalje ima? imamo istu kartu (moja je club)

Vrh Dno