Šta je novo?

RAR Password

Dominator08

Slavan
Učlanjen(a)
25.08.2007
Poena
320
Skinuo sam neki film preko torrenta i tek kad je zavrsio poslednji od svojih 600Mb, vidim da ima nakačen password na RAR arhivu,a password ne mogu nigde da nađem. Skinuo sam odmah neki Advanced RAR password "recovery", i da bi probio password od 9 znakova treba mu više od godinu dana.
E pa sad, ako neko ima neku drugu ideju, ili možda kevu ili ćaleta u IBM-u,Intelu... ili gde već, pa da mu ja dam da skine tu šifru, to bi tamo verovatno spičili za par minuta...,)

Zaboravi na password i skini to ponovo.Čitaj komentare sledeći put.

Ma nije problem u tome, kad otvorim taj fajl pojavi mi se sa strane tekst u kojem piše
''za password idi na taj i taj forum'' i ja otisao da se registrujem,a da bih bio član na tom forumu (i to samo za godinu dana) traže 50 evra godišnje!!!
U pitanju su neke serije koje ne mogu nigde drugde da se nađu,uspeo sam samo tu preko torrenata...a na tom sajtu gde sam našao torrent ljudi traže password takođe..

Koja je serija u pitanju?

zaboravi na sve te "filmove" koji imaju lozinku:wall:
možeš 100 puta da se registruješ, film nećeš da odgledaš dok ga ne skineš opet. ali ne taj isti fajl, nego neki drugi. lepo ti je rečeno ČITAJ KOMENTARE:d

Nazad
Vrh Dno