Šta je novo?

.RAR file sa passwordom, Help?

• Začetnik teme Začetnik teme HAL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

HAL

Čuven
Učlanjen(a)
13.04.2002
Poena
649
Trebalo bi da otpakujem jedan .RAR file koji je zasticen passwordom. Probao sam sa Advanced RAR Password Recovery softwareom, ali bez uspeha.
Ima li neki slican program?

Ako ti on nije pomogao tesko da ti ista drugo moze pomoci

Sorry 🙁

Da mu je neko drugi kaze 🙂

kUdtiHaEX je napisao(la):
Da mu je neko drugi kaze 🙂

ovo nisam razumeo a verovatno i bolje sto nisam :mrgreen:

Hal, uzmi neki brut force i udri....ja sam prosle nedelje "razbijao" jedan ZIP.....ostavio sam jedan racunar da 24h samo vrti sifre.....otvorio ga je posle 3-4 dana....nadam se da ti u tom fajl nije sifra za ulazak u kucu ili, ne daj Boze, spisak nekih lekova za odrzavanje u zivotu 😉

Zavisi kakva je šifra. Ako je korišćen pun ASCII set znakova (velik, mala slova, brojevi, specijanlni znaci) ako je šifra veća od 6 znakova, pozdravi se sa njom. Trajaće predugo na bilo kom klasičnom PC računaru.

ZoNi je napisao(la):
brute force je zaista jedino resenje u tom slucaju... ako nemas dovoljno jak komp (bar 1GHz), probaj da odneses nekome ko ima jaku masinu... mada i tada moze da poooootraje...
Daj neki link da ga skinem i probam

Posto sam se skoro patio sa slicnim problemom...
Ako je noviji RAR (v3.xx), zaboravi. I brute force na masini od 3.0GHz (P4 na poslu), ni na kucnoj ([email protected]), nisam uspeo nista da probijem za 5 dana.

Advanced ZIP password recovery, dakle ZIP arhiva, na Atlon mobil 1GHz je vrteo oko 5 miliona pasova u sekundi. Na XP 1700+ je "cepao" preko 7 miliona u sekudni...

Lepo ti ispise dole koliko DANA je ostalo 🙂
Inace, nije lose sto mozes da uradis save i da ugasis masinu, a posle nastavis od te sifre do koje si stigao u "prethodnoj sesiji" 😉

Nadjoh ovaj program, izgleda da obecava, probacu ga sutra...
RAR Password Cracker
http://www.rarpasswordcracker.com

Postoje enkripcije 1024-o bitbim kljucevima koje ni US army nema tehnologiju da razbije.. ako se dobro secam iz literature 🙂

Mislim da su im i ključevi sa slabijom enkripcijom i dalje problem.

HAL je napisao(la):
Nadjoh ovaj program, izgleda da obecava, probacu ga sutra...
RAR Password Cracker
http://www.rarpasswordcracker.com

Probao ja. Isti slucaj, u stvari, jos gori 😛

Nazad
Vrh Dno