Šta je novo?

Rapidshare?

2 Mexa: Pa prostije ne može biti, pokreneš FlashGet i namestiš mu da automatski prima linkove sa clipboarda (Tools - Options - Monitor - Clipboard, čekirano "Monitor", dečekirano "Confirmation"), onda napraviš fajl links.txt u kome su ti RS linkovi koje hoćeš da skidaš, i onda pokreneš get-rapidshare.exe ovako:

get-rapidshare links.txt

@ violinista:

Antivirus mi prijavljuje za ovaj tvoj programcic da je virus infected. Kaze Exploit.Perl.BBDos. Jesi li ti pravio program, ili si ga nasao negdje? Mislim, pitam zato jer ako si ga ti pravio mozes objasniti o cemu je rijec, tipa ako si ga pisao u perl-u, pa zbog djelova koda antivirus ga prepoznaje tako. Ispravi me ako grijesim. U svakom slucaju necu ga koristiti dok nam ne pojasnis :D

p0z

Zato sam ja i instalirao BitDefender 9 professional plus ;)

Valjda ce se i violinista javiti. I ja pretpostavljam da je false alarm, ali...

False alarm. Mrežno korišćenje, sigurno bi mi se nešto desilo da je infected.

Koristim KAV.

Da li postoji neka novija verzija ovog *get-rapidshare.exe* jer od kada su ubacili ukucavanje onih slova pre pocetka downloada ova verzija sto je "violinista" postavio ne radi vise?

Panos je napisao(la):
meni radi sve OK do dijela "send to flashget". Kad kliknem na to, nista se ne deshava. Koristim firefox BTW.

Radi iz Opere i iz IE.

ja nekako flashget uvijeki povezujem za firefoxom...

Will try later

Update: Ni'ta :( sa copy&paste ga nekako ubacim u getright, ali download nece da pocne, izbaci kao da ima nepostojecu adresu...

Poslednja izmena:
A smem li da pitam zasto stavljate sifre na ove RARove i ZIPove kada ih u svakom slucaju kazete svima :)?
EDIT:dishapaunov *rar ne radi, Unexpected end of... a Panosov ceo link ne radi, tako da... sta ja sada da radim? :crash:

Poslednja izmena:
Wolfman je napisao(la):
A smem li da pitam zasto stavljate sifre na ove RARove i ZIPove kada ih u svakom slucaju kazete svima :)?
EDIT:dishapaunov *rar ne radi, Unexpected end of... a Panosov ceo link ne radi, tako da... sta ja sada da radim? :crash:
Radi, sad sam probao, pokusaj josh koji put, pa ako ne bude moglo posalji mi pp sa mejlom.

Doslo je do promena u cekanju na rapidshare link, smanjeno je na par minuta (valjda 5) ali se vise ne vidi direktan link koji bi mogao da se ubaci u neki DL menadzer.
Kako se ovo sad resava?

a c a je napisao(la):
OK, da preformulisem pitanje, kako da ogranicim brzinu DL na ovaj nacin?

Uzmes neki programcic koji ogranicava brzinu download-a tipa NetLimiter?

a c a je napisao(la):
To nije resenje.
Hocu da stavim recimo 50 % brzinu za DL a 50 % za surf, to ne mogu preko programa za ogranicavanje protoka.

Hmm... pa u NetLimiter-u ogranicis brzinu download-a sa rapidshare-a (ili bilo kog drugog sajta) na 50% i ostaje ti 50% za surf. Zar ti to ne vrsi posao?

ZoNi je napisao(la):
ja sam odusevljen kako sada radi RS... brzo, fino, ma super... naravno, bilo bi bolje da postoje direktni linkovi, ali i ovo je sasvim prihvatljivo!

I ja sam odusevljen :mad: :wall:

Prilozi

• snap.png
    snap.png
    3.5 KB · Pregleda: 129
Upravo sam ga probao. Zaista mi prebaci link u FlashGet i to je jedini dobitak. I dalje mora da se ceka zavrsetak jednog fajla da bi se zapoceo drugi, a potrebno je uneti i tri znaka sa slicicice.

Kakav je to dobitak? Nemas nikakve koristi od toga. Imao bi koristi od toga ako bi radio resume.

happy hours za jedan fajl, onda se opet ceka :p

Nazad
Vrh Dno