Šta je novo?

Rapidshare

DKphoto

Slavan
Učlanjen(a)
26.06.2008
Poena
319
Rapid share

Pretrazivao sam forume ali ne mogu da nadjem konkretan odgovor, treba mi FREE program za kontinuirano sjkidanje fajlova sa rapidserbia.com(free acount a ne premium..ako to ima neke veze) kao i FREE program za njihovo sklapanje u celinu posle downloada.

Sve preporuke za CryptLoad 1.14

http://cryptload.info/

Mada ni ostali , kazu da nisu losi . Ja koristim ovaj i ok mi je , zavrsava mi sve moje potrebe kao free user - a
Probaj ih sve pa koji ti vise odgovara .............................

Poslednja izmena:
Evo krenuo da skidam film, ali kako sad kada ga skinem da to bude u jednom komadu :p a ne u sedam rar-ova. Inace mi ovo mi mi je brze od torenta 10x,)

Skidam sa USD-om

Poslednja izmena:
USD kod mene radi bez problema, i vise je user friendly po meni od cryptloada.
Uporedjivao sam sva tri i USD je po meni najbolji, manje memorije trosi od jdownloadera(koji zahteva javu) i cryptloada!!!

i moj glas i totalna preporuka ide za USD! radi savršeno, ne opterećuje nikako komp, sve je jeasno & pregledno...

USD!

Koristim USD :banana: i skidam sa njim ali sa cime skolopiti 7 rar-ova u jednu celinu(film) Da li i to radi radi USD ili... Mozda nekom dodje da :wall: od mene ali...mi je potrebna pomoc :type:

Ama ne sklapaš rarove, otvori prvi komad u WinRAR-u i stavi "Extract".

skines program winrar i desni klik na fajl sa rar ekstenzijom pa extract to i izaberes folder gde ces da ga otpakujes!!!

aaaa... kontam ovo je isto kao i kod "originalnih" igrica :D:D:d

A zasto meni i Cryptoload i USD izbacuju poruku: your IP is alredy downloading a file
kao kada pokusam da skidam sa IE

ostao ti je kuki od RS, obrisi ga

Vredi li da iskljucim pa ukljucim ruter iz struje da li tako dobija novu

IP adresu posto je dinamicka

vredi

Sve preporuke za CryptLoad. Koristim ga od kad su omogucili free download sa ogranicenjem.
Za sve one koji koriste CryptLoad pogledajte brzinu na donjoj slici. Do juce je bila oko 52KB/s a danas :)

Prilozi

• RS.JPG
    RS.JPG
    52.5 KB · Pregleda: 173
Mozda delis IP adresu sa jos nekim ko vec skida sa rapida.
Ja imam wireless i svi korisnici imaju istu IP adresu,tako da kad ja treba da skinem nesto pise da vec moja IP adresa skida file.Ima li tu resenja?
PS: Placao sam rapid ranije,ali posto ga vrlo retko koristim Bezveze je da ga placam :wave:

Imam problem sa USD-om... Naime, skine on sve fajlove koje mu zadam ali neće da ih lepo spoji kasnije, prijavljuje mi da je poslednji fajl oštećen i da ne može da ih spoji... Probao sam iz browsera, radi normalno, nikakvih problema nije bilo. Zna li neko u čemu je problem?

Verovatno je problem u samom USD-u...Moj savet ti je batali USD ii predji na Cryptload;)

Na ovom mom kršu od kompa se Cryptload jedva podiže, a i kad se podigne pojede mi pola memorije, zbog toga sam i rešio da koristim USD!!! ***, izgleda da ne može i jare i pare... :D Moraću neko drugo rešenje da nađem, npr. USD prek odana i sa "jednodelnim" arhivama, a Cryptload preko noći za nastavke...

Jos jedan glas za jDownloader.Sam raspakuje arhivu,uneses pass od arhive pre pocetka skidanja,istovremeno skidanje megaupload i rapishare,i jos mnoge druge pogodnosti.

Da li neko možda zna da li USDownloader ima neki plug-in sa kojim bi arhive mogle automatski da se raspakuju odmah posle downloada, da USD uradi to umesto mene...???

mixa, mislim da takav plugin ne postoji! možda će biti u verziji 2.0, koja se radi "od nule", ali za 1.x nisam čuo da postoji to...

Interesuje me odakle ti informacija o novoj 2.0 verziji, postoji li neki blog ili tema koja to prati, ima li nekih alpha verzija i slicno? Inace http://forum.ru-board.com/topic.cgi?forum=5&topic=28349#1 da li je ovo zvanicna stranica, na nju vodi sa dimonius sajta, pretpostavljam da jeste? Ruski malo naporan sad cu da iscitam ima li tu o novoj verziji nesto.

info o v2 sam dobio upravo od autora, ali ne znam kakva je situacija sa alpha/betama...

jedino znam da će biti dodata automatska provera linkova, odmah po ubacivanju istih ;) to je jedino što je mene konkretno interesovalo, tako da se nisam mnogo raspitivao za ostale detalje.

Nazad
Vrh Dno