Šta je novo?

Rapidshare - sta je sa njim ovih dana

zuke

Slavan
Učlanjen(a)
31.08.2007
Poena
395
Dakle vec nekoliko dana kao da su u toku Happy hours (mozes da skidas kolko hoces,bez cekanja)a istovremeno ne moze da se skida vise max brzinom kako je bio slucaj ranije.Znaci meni od normalnih 113 KB/s, skida izmedju 60-70KB/s.Pa dal je to neka fora da su odlucili da ogranice brzinu umesto onog cekanja ili sta.Ja nisam nista cuo ,ako postoji vec negde odgovor na ovo dajte link i da zatvorimo ovu temu.

Imaš temu o tome.Nema više čekanja ali su brzine ograničene na oko 50 KB/s.

A gde bi i bio odgovor nego na rapid sajtu...

OK ,to mi je i palo napamet.

Kakav happy hour nema toga vise
sad vise nema ogranicenja uopste osim cekanja 45 sekundi pre downloda

Hm, meni danas ceo dan izbacuje: Your IP address xxx.xxx.xxx.xxx is already downloading a file. Please wait until the download is completed.
Naravno, ne skidam ništa. A radio je lepo par dana. :(

Onda je to normalno, jer vise vas koristi isti IP, pa izgleda da je jos neko krenuo sa skidanjem sa rapidashara i zato ti ne mozes. Dok sam bio i ja na wi-fi cak me i administratori sa nekih torrent sajtova pitali da li imam vise naloga posto vide da imamo isti IP...

Poslednja izmena:
Cekanje zavisi od velicine fajla.

Za fajl od 200 mb seceka oko 75 sekundi a za fajl od 100 oko 60sek.

No dobro je sto vise nema onih sifri, jer kad zabrlja jedan znak pa ne znas dal je 1 ili I ili 7 ... :S

kod mene ide 48 / 49 KB/s, imam adsl 512 a ranije je isao 53KB/s

Poslednja izmena:
jes malo sporije al makar nema vise zezanja s onim hijeroglifima :>

Ma ovo je super sada, samo da vise nema ogranicenja! Jeste da ovo pogadja korisnike sa vecim brzinama, ali boze moj ne gine im premium!;)

Pa ne gine ni ostalima premium sigurno nece jos dugo ovako biti a i bolje sto bi se mucili sa 50kb/s kad za 9 evra ima premium

sto mislis da nece ovo trajati???
ovo je mnogo pametna stvar sto su uradili oni su toga svesni i bas mislim da im se isplati ovako nesto, s obzirom da retko ko ima 512kb konekciju u svetu!!

kod mene ide 48 / 49 KB/s, imam adsl 512 a ranije je isao 53KB/s

i kod mene isto. Primetio sam isto da uvece zna da padne i na oko 30ak pa cak i na 19kb/s...

Ne znam samo zasto je tolika kriza , kad postoje i megaupload, i ostali...

Definitivno je sada FileFactory keva... Skida ko ludo sa njega samo steta sto nije toliko popularan kao Rapid pa dosta stvari ne moze da se nadje na njemu...
Skidao sam danas par fajlova pri brzini od 1550Kb/s... I to mogu da se skidaju fajlovi jedan za drugim bez ikakvog cekanja i ogranicenja... Superiska. Samo jos da ljudi promene navike i pocnu da kace na FileFactory masovnije.

Prilozi

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    43.5 KB · Pregleda: 65
Pitam zato sam sinoc skinuo film u rar fajlu velicine 700MB, a nisam znao da su povecali.

jel moze sad da se iskoriste FlashGet RapGet i ostali DL manageri ?

@Dark Angel
Ja koristim FlashGet bez problema sa Premium nalogom. U Free varijanti ne mozes.

meni je danas dl sa rapida isao i do 80 KB/s

hmmm?

Meni svaki dan preko dana, pada brzina dl-a sa rapida ispod 20kb\s, tek nocu se ubrza do 50kb\s. Zasto li se to desava? Torrenti i flash get mi rade normalno, samo rapid me zeza.

sto mislis da nece ovo trajati???
ovo je mnogo pametna stvar sto su uradili oni su toga svesni i bas mislim da im se isplati ovako nesto, s obzirom da retko ko ima 512kb konekciju u svetu!!

Pa za tebe i jos mnoge sto imaju 256 i manje je pametna stvar i extra.Takvih je malo tako da ce mozda i da ostave ovako.No iz dugogodisnjeg iskustva sa rapid milim da nece .No mene to ne zanima 9 evra za premium uvek imam

Vrh Dno