Šta je novo?

Rapidshare problem

SilentDEX

Čuven
Učlanjen(a)
01.09.2003
Poena
620
Dakle ovako, imam rapidshare premium nalog. Problem mi se javio pre par dana, a odnosi se na racunanje dnevno skinutig sadrzaja. Recimo skinem 1gb podataka, a on mi sracuna da sam skinuo recimo 4gb. Koristim FlashGet kao download menadzer i do sada je sve radilo kako treba. U cemu je problem?

mislim da su za taj flashget pricali da zaracunava malo vise nego sto stvarno skine

probaj free download manager
ja njega koristim, ne samo za rapidpremium nego za sve zivo, i mnogo mi se svidja

Poslednja izmena:
Proveri u accountu da li si stvarno samo ti skidao, ili je skidano sa neke druge IP adrese još... Ja koristim flashget i nisam primetio da uzima malo više, a 4 puta više nije malo...

FlashGet jeste dobar program ali nije svaka verzija dobra. Za premium user-e preporucuje se verzija 1.73 koja ne pravi gore pomenute probleme sa zaracunavanjem.
Evo ovde http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=175163 su malo diskutovali o mogucim download managerima za RS

Evo ovako, moja verzija flashget-a je 1.92. Do sada, znaci nekih 5-6 meseci od kako ga koristim sve je radilo bez ikakvih problema, ali pre par dana pocinje da divlja (znaci pre dva dana sam u log-u imao info. da sam skinuo 31gb za jedan dan!!!). Inace samo se moja IP adresa pojavljuje u log listi na rapidshare-u. Citao sam i kod njih na FAQ, i tamo se pojavljuje pitanje u vezi sa download racunicom, kazu da kao neki download manageri prave probleme zbog vise simultanih konekcija ka serveru. Malo pre sam probao sa JDownloader-om i za sada racuna kako treba, s tim sto moram da mu setujem da jedan fajl skida sa samo "jednog" mesta.

Sve nove verzije zaj., moj savet ti je 1.71 .
Najstabilnija je, ne zeza sa dupliranjem.
Naime problem nastaje sa setovanjem "split file opcijom" i sa resum-e.Tada sve novije verzije imaju tendenciju da dupliraju saobracaj.JAvni mi se na pp da ti posaljem na mail.Ili da Vam uploadujem na RS.

многи менаџери за скидање имају проблема са рапидом. ја сам се тако опекао с Idm-ом у августу :s:.

Poslednja izmena:
hvala svima na pomoci, za sada radi sa jdownloader-om.

@angelos: hvala na linku, skinuo sam, pa cu probati

nagovoriste me da stavim flashget 1.73. Jedno pitanje: da li moze ovaj noviji (1.9.2 ili kako vec) da se natjera da en segmentira fajlove, trazio sam tu opciju, i nisam je nasao, a u 1.73 sam odmah provalio gdje je...

Nazad
Vrh Dno