Šta je novo?

rapidshare premium

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa i treba da se zna ..... gde god naidjete ljudi na ovu kompaniju zaobidjite u sirokom luku .... Gde god stignete pljujte po njoj jer su stvarno lopovi !!!

Posto mi je istekao account koji sam kupio preko mojnalog.com (radio je 3 meseca bez problema) pre 15 dana sam produzio isti preko firme info pano, platio sam 1605 din, i za sada sve radi ok.

Jel probao neko da uzme nalog preko Wire transfer usluge na rapidshare-ovom sajtu?

Wire tranfer radi uredno .Na svu srecu .
Znaci lepo samo recite u banci da VI zelite da platite trosskove slanja love,sto u zavisnosti od banke na 55 eura za nalog za 1 god iznosi nekih 6-7 eura max :smoke:
Nema potrebe za raznim posrednicima i slicno .Jeste da platite 5 ili koji euro vise ali ste sigurni .

Znaci lepo samo recite u banci da VI zelite da platite trosskove slanja love,sto u zavisnosti od banke na 55 eura za nalog za 1 god iznosi nekih 6-7 eura max :smoke:
Nema potrebe za raznim posrednicima i slicno .Jeste da platite 5 ili koji euro vise ali ste sigurni .

a koja je varijanta kada hoces da produzis nalog?

Isto na njihovom sajtu kad kliknes na wiretranfer samo ukucas isti mail koji si koristio i prvi put .Dobices generisane podatke i opet uplatis,stigne ti konfirm na mail i to je to ..

Isto na njihovom sajtu kad kliknes na wiretranfer samo ukucas isti mail koji si koristio i prvi put .Dobices generisane podatke i opet uplatis,stigne ti konfirm na mail i to je to ..

Hvala za infoe. Par pitanja i od mene.
- Da li je bitno koja banka (ili u prevodu, u kojoj si ti uplatio)?
- Da li u toj banci moraš da imaš otvoren račun?

Taj način deluje najpouzdanije, naročito kao opcija za naknadno produžavanje naloga.

Ja sam to uradio u nekoj Credy banci .Samo sam otvorio devizni racun na licu mesta ( ne kosta nista) uplatio evrove na racun i popunio papir sa podacima za slanje love i to je to.
I OBAVEZNO naglasim da cu ja da snosim troskove slanja love,zato uplatim uvek nekih 10+ evra ( zavisno od toga koliko saljem) i nikad nizasta nije bilo problema :eyebrows:

Da, to za troškove slanja su se potrudili da detaljno objasne na sajtu, mada nije na odmet ponovo pomenuti. ;)
U suprotnom (ako se to za slanje ne naglasi), troškovi će ići na teret RS-a pa neće ostati dovoljno love da nalog bude kreiran/produžen.

Još jednom, hvala za informacije Hattala.

:wave:

Poslednja izmena:
Rapidshare ima od juce zvanicnog reselera u Srbiji .
www.rs-srbija.com

Mislio sam da je prevara ali su listovani na zvanicnom rapidshare.com sajtu .

Cena za 1 god je kod naseg reselera veca za 1000 dinara od cena sa rapidshare sajta .

Nije bitno da li su profi bitno je da su listovani kao zastupnici na oficijelnom sajtu i meni je to dosta.

I ja sam uplatio preko www.rs-srbija.com (nakon što sam video da su izlistani kao ovlašteni reseller za srbiju) i mogu da vam kažem da su efikasni.Od moje uplate (bolje rečeno, od kada su moje pare legle na njihov račun) do aktiviranja accounta prošlo je manje od 24h.Drug je prošao još bolje, manje od 12h (isti dan).Za sada su ok, videćemo da li će se pokvariti.

Mislim, ok, jesu legitimni rs reselleri za Srbiju - to stoji - i da je garantovano da ce akaunti da rade do kraja i to stoji, ali totalno amaterski sajt - to nikako - bruka Srbiju za malo para

I ja sam uplatio preko www.rs-srbija.com (nakon što sam video da su izlistani kao ovlašteni reseller za srbiju) i mogu da vam kažem da su efikasni.Od moje uplate (bolje rečeno, od kada su moje pare legle na njihov račun) do aktiviranja accounta prošlo je manje od 24h.Drug je prošao još bolje, manje od 12h (isti dan).Za sada su ok, videćemo da li će se pokvariti.
Meni je nekako bitnije da rapid radi kako treba, sajt je u nekom 100 planu.Baš me briga na šta im liči sajt sve dok oni ispunjavaju obaveze prema meni kao njihovom korisniku. :smash:

I još sam citirao samog sebe :wall:

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno