Wire tranfer radi uredno .Na svu srecu .
Znaci lepo samo recite u banci da VI zelite da platite trosskove slanja love,sto u zavisnosti od banke na 55 eura za nalog za 1 god iznosi nekih 6-7 eura max :smoke:
Nema potrebe za raznim posrednicima i slicno .Jeste da platite 5 ili koji euro vise ali ste sigurni .
Wire tranfer radi uredno .Na svu srecu .
Znaci lepo samo recite u banci da VI zelite da platite trosskove slanja love,sto u zavisnosti od banke na 55 eura za nalog za 1 god iznosi nekih 6-7 eura max :smoke:
Nema potrebe za raznim posrednicima i slicno .Jeste da platite 5 ili koji euro vise ali ste sigurni .
Isto na njihovom sajtu kad kliknes na wiretranfer samo ukucas isti mail koji si koristio i prvi put .Dobices generisane podatke i opet uplatis,stigne ti konfirm na mail i to je to ..
Meni je nekako bitnije da rapid radi kako treba, sajt je u nekom 100 planu.Baš me briga na šta im liči sajt sve dok oni ispunjavaju obaveze prema meni kao njihovom korisniku. :smash:I ja sam uplatio preko www.rs-srbija.com (nakon što sam video da su izlistani kao ovlašteni reseller za srbiju) i mogu da vam kažem da su efikasni.Od moje uplate (bolje rečeno, od kada su moje pare legle na njihov račun) do aktiviranja accounta prošlo je manje od 24h.Drug je prošao još bolje, manje od 12h (isti dan).Za sada su ok, videćemo da li će se pokvariti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari