Šta je novo?

Rapidshare PREMIUM iskustva

hvala, ali sa tim RapGetom je ista pricha.

EDIT: proradio je FlashGet... ne znam kako lol, ponovo sam upalio i radi normalno 110KBs... :/

Koji tripevi ***...

btw nasao sam SVE preko rapidshare-a sto me zanima, za sada :)

grrrrrrr opet zeza ovaj flash get....*** zasto ovako variraju brzine ??? Opet u Operi radi ok, a odjednom u FLASH get-u ne :(

Poslednja izmena od urednika:
Rapid sam uplatio preko www.infopano.com i bio sam prezadovoljan i brzinom realizacije i svega. Uplatio sam u 13h u banci, u 14h im saljem prijavu sa sajta da sam uplatio i spremam se da skeniram uplatnicu da bih kao ubrzao proceduru. Pa ne znam da li je 10 minuta proslo, nisam ni skenirao uplatnicu vec mi je stigao povratnim mail sa login podacima. Stvarno su me odusevili ekspiditivnoscu.
Sto se brzine skidanja tice meni UVEK vuce maksimalnom brzinom. Ne znam da li ima neke veze sa kojih se servera vuce i kad je poslednji put neki fajl bio skidan ali meni extra radi. Imao sam par slucajeva gde server prvo krene sa jednog mirrora da skida i ne dobije odgovor pa onda ide retry nekoliko puta pa onda trazi alternativni mirror. Zato obicno isproveravam sve rar arhive da vidim da li ih skida. Pa one kod kojih se desavalo da krene da skida tek iz treceg cetvrtog puta njih prvo skidam da se ne bi desilo da na kraju ostanem bez njih uopste. Spremao sam se da koristim Rapget jos pre otvaranja samog naloga ali jednostavno sam batalio zato sto sam negde na netu procitao kako flashget mnogo bolje koristi konekciju. Ono sto sam isto procitao je da najnovije verzije imaju neke tripove pa se zato preporucuju 1.71, 1.72 ako mozete da nadjete. Imam par nekih slicica koje opisuju kako podesiti flashget za nesmetano skidanje za rs-u, kome treba link

Bane, nisam siguran da je to do samog FlashGet-a (bez obzira na verziju), jer ako ti se isto dešava i sa RapGet-om, onda je problem u nečem drugom. Da te ne zeza možda provajder? Vidim da korisnici Beotel-a i Neobee-a imaju izvesnih problema, pogotovo sa onim /ip.

Sa druge strane, ne fali ništa da probaš sa nekom starijom. Konkretno, ja još uvek koristim v1.65. Bez nekog posebnog razloga, prosto sam se navikao na nju.

EDIT:
Poslednjih par sati sam pustio nešto da se skida sa RS-a (koristeći FG naravno) i sve vreme je DL bio u granicama 105-107, što je za moju konekciju tačno duplo u odnosu na ono što sam ranije imao.

Poslednja izmena:
evo sada opet skida normalno, kada udarim pause pa start par puta :/

Skinuo sam jedan film, medjutim sve arhive su koruptirane...da li je to do toga sto sam pauzirao 2-3 puta ili su stvarno krshina arhive??? Ima li pomoci ?

Najverovatnije zbog toga što si koristio resume više nego što je zdravo.
Šansa da je neko apovao oštećene fajlove je <0.1% i to sam jaaaako jako retko viđao.
Poslaću ti PM sa ... izvesnom korisnom informacijom. ;)

Da li ti je podesen flashget da se uloguje na server pri skidanju. Desni klik na fajl koji skidas -> site properties
Tu treba da ti je ukucan username i password na rapidu. Tada najnormalnije radi resume. Ako si sve tako podesio i imas corupted arhive vrlo je moguce da su stvarno ostecene. Mislim da je mala verovatnoca da si ih sam tim cimanjem (stani/kreni) poremetio. I gledaj da uzimas linkove sa proverenih mesta (uglavnom file share forumi) ... isto kao kod javnih torrent trackera... pogledas komentare da se ne ispalis pa da skines fake file.

Na thread-u filma koji sam skidao, nema negativnih komenatara... :( Meni je problem ovo variranje brzine... rekao sam vam... nekad je 50KBs nekad full... uopste ne znam o cemu se radi...

brzina ti varira zbog adsla, ne zbog flashgeta, inace za pravu brzinu kojom flashget skida pogledaj u donji desni ugao prozora, mada ni to ponekad nije tacno. Mozesh da pauzirash koliko hocesh sa njim. Ako su ti koruptovani fajlovi, proveri velicinu, trebao bi svaki da ima istu velicinu, osim poslednjeg parta,ako ne verovatno je fajl uklonjen sa servera.

Inace, bash nedostaje neki grafik kao shto ima getright, mislim da bi ovakav prog morao da ima tako neshto.

Paa sto se tice cijena povoljniji je, dozvoljeni su veci fajlovi (250MB) itd ali vecina stvari koje meni trebaju nalazim na rapidu tako da sad za sad nemam potrebe. Mozda cisto iz testa uzmem na 1 mjesec, zanima me kako ide brzina sa premium nalozima, koliko su restriktivni kad ide download sa vise IP-a istovremeno itd.

Bane ne verujem da je do download menadžera ali recimo ja odkad imam rapid premium(nekih pola godine) koristim internet download accelerator.Zakuca se na maksimalnu brzinu i tako i radi.

FlashGet sa RS-om radi bez problema, a ako ne povuce maximum, das mu jos 1, 2, 3... fajla dok ne postigne maximum ;)

FlashGet sa RS-om radi bez problema, a ako ne povuce maximum, das mu jos 1, 2, 3... fajla dok ne postigne maximum ;)

Isto kod mene, mada meni uvek radi ok i sa jednim fajlom.

Trenutno koristim verzuju 1.9.2

Poslednja izmena:
Taj rad, sa ovim dupliranjem 5 GB na dan na rapidshare je malo.. Ja razmišljam o tome da uplatim news kada mi istekne ovih 3 meseca na rapidu.

Kad se vec prica o Rapidshare evo jednog pitanja.Dakle probao sam danas da otvorim sajt Rapidhsare iz NAT-a ali nije htelo, dok je sa logovanjem /ip sve radilo bez problema.Da li se ovo jos nekom desavalo na Beotelu?

Kad se vec prica o Rapidshare evo jednog pitanja.Dakle probao sam danas da otvorim sajt Rapidhsare iz NAT-a ali nije htelo, dok je sa logovanjem /ip sve radilo bez problema.Da li se ovo jos nekom desavalo na Beotelu?

ja mislim da je bolje pitanje kome nije

i na kraju po vama ko je najbolji news megaupload rapid?
mene smara rapid jer upload je samo 100mb
megaupload ima UL 500mb cini mi se
za news ne znam malopre sam sazno za to

Poslednja izmena od urednika:
i na kraju po vama ko je najbolji news megaupload rapid?
mene smara rapid jer upload je samo 100mb
megaupload ima UL 500mb cini mi se
Ako i dalje pričamo sa tačke gledišta premium naloga, potpuno je svejedno kolika je max. veličina fajla. Ionako ćeš sve linkove koji te zanimaju natrpati u neki DL menadžer i pustiti ga da šljaka.
Od svih file hosting sajtova, Rapid je najviše zastupljen pa predstavlja najlogičniji izbor za kupovinu premium naloga. Nije megaupload loš, ali ga ljudi naprosto manje koriste i to je to.

News nikada do sada nisam probao, a da li ću ikada ... neznam. Za sada, sve što me uopšte zanimalo nalazio sam na Rapidu, ili (tu i tamo) torentima.

jel bi mogao neko da mi svuce sa rapidshare-a par file-ova, pa da skinem od njega posle?

ima oko 20 linkova pa ne mogu to sam bez accounta ..

Hvala :D

A jel RS linkove ubacujete direktno u DL manager ili idete preko Browsera ( biranje premium/free
pa server sa koga skidate)
Ja koristim free dl manager
samo nesto zeza - neće da pamti pass, pa moram za svaki link da upisujem

FlashGet fino radi sa rapidshare. Nisam dosada imao problem sa istim.

Skini ovu verziju, a posle ga podesi prema ovoj slici.

Deljenje acc , bez davanja pasworda
dali je moguće
s obzirom da sa svojom konekcijom ne mogu da skinem 5giga na dan
a takođe ne bih želeo da neko zloupotrebi nalog :smash:
Da li bi davanje direktnih linkova za DL ( nakon biranja servera u Browseru) bilo rešenje

Glas za rapidshare.com stvarno su najjaci samo onaj limit mozda da nije 25GB nego malo vise bilo bi savrseno ali i ovako jo dobro.

Naravno da je moguće ;)

Odeš kod tog nekog i TI ukucaš password u FlashGet recimo, da on ne vidi i to je to, njemu se prikazuju samo crne tačkice posle :)

I tako ćeš svaki put da se cimaš, za svaki link ponaosob, a? ;) :)

Nazad
Vrh Dno