Šta je novo?

Rapidshare premium download

Sad ne bih platio rapdishare ni da je mesec 2 evra....
Sa free lepo skidam fajlove od 200mb preko jdownloder i cekam 15min izmedju sto je i zanemarljivo
tipa za 1 gb bude cekanje malo vise od 1 sata

Koristio sam i ja premium, dok je bio COOL, sad zaista nema smisla sa nasim brzinama i ovom free+JDownloader+200MB part kombinacijom. A plus sto mi download ne ide ispod 75kB zadnjih par dana.
Nije da mi smeta ili da mi je smetalo ono cekanje od 15 min, ali moze i bez toga.Cisto iz zezanja sam prekopirao sadrzaj ove skripte( za Telekom) i radi, cekanje je 2(ili 3) minuta.

Prilozi

• 1.rar
    270 bajta · Pregleda: 125
Poslednja izmena:
Koristio sam i ja premium, dok je bio COOL, sad zaista nema smisla sa nasim brzinama i ovom free+JDownloader+200MB part kombinacijom. A plus sto mi download ne ide ispod 75kB zadnjih par dana.
Nije da mi smeta ili da mi je smetalo ono cekanje od 15 min, ali moze i bez toga.Cisto iz zezanja sam prekopirao sadrzaj ove skripte( za Telekom) i radi, cekanje je 2(ili 3) minuta.

moze malo pojasnjenje - skriptu si kopirao gde ?

Jel moze neko da pojasni rekonektovanje u USDownloaderu sa Huawei HG510?

(automatsko rekonektovanje, odn. IP change) :)

Poslednja izmena:
moze malo pojasnjenje - skriptu si kopirao gde ?

Dakle, Configuration - > Reconnect , pa method izabrati CLR Script, ukucas login, password (admin, ztonpk(sta_vec) ), i kopiras sadrzaj skripte (otvoris u Notepad-u racimo) u ono veliko polje CLR Script. Meni tako radi.

Ako ne radi ta skripta ima na http://cryptload.info/clr/ vise od 10 za HG510, trebalo bi da jedna proradi

Poslednja izmena:
Dakle, Configuration - > Reconnect , pa method izabrati CLR Script, ukucas login, password (admin, ztonpk(sta_vec) ), i kopiras sadrzaj skripte (otvoris u Notepad-u racimo) u ono veliko polje CLR Script. Meni tako radi.

Ako ne radi ta skripta ima na http://cryptload.info/clr/ vise od 10 za HG510, trebalo bi da jedna proradi

CryptLoad ?
zadnja verzija 1.1.5 .....
ima options > router .... ali dalji tvoj postupak ne ide,.

I koliko je sad dnevno na mesecnom nivou konacno.
Za premium usere.

80 giga mesečno, ili nešto više od mrtvih 2,5 giga na dan. Maksimalno, možeš da akumuliraš 10 giga. Jadno i bedno, mislim da su ga ugasili ako nešto ne promene. Nažalost, NA DAN kada su objavili tu promenu, ja sam produžio account za još 6 meseci. Ako ništa ne promene, biće ćao, nema više od mene. Verujem uostalom da će ako se ne uozbilje, iovako izgubiti vodeću poziciju, pa neće biti ni razloga da im dajem lovu.

Rapidshare Premium limit smanjen na samo 2.66GB/dan!!!

E pa više im neću plaćati. Barabska posla, zadrže istu cenu, a sa 10GB/dan smanje na 2.6GB/dan, a ako ti treba više, treba doplatiti tkzv. trafficshare...

Premium Accounts
RapidShare keeps the legal right to close an account that are used by several people. It is a violation of terms to share an account.
Premium Account members can download more data than users of the free service. Currently, a Premium Account allows the download of 2.66 Gigabyte (2.660.000.000 Byte) per day.

The current status of your Account and an overview of your activities in the last 30 days are displayed in the Premium Zone. If you have exceeded your limit, you can log out and download more data using the free service.

It is not just "RAPID" that is important to us, "EASY" is of the same significance for us. For weeks have been contemplating and discussing, how we can balance pricing for our frequent- and less regular users, without getting into a profuse and complex pricing structure. At the same time we want to avoid that our less regular users are financing our frequent users, which would be the case with a general price increase. Though it is us that has to compensate for hardware and internet access. For this reason we have chosen a solution that is fair for all: In the future, the download volumes included in a Premium Account is going to be reduced from 10 Gigabyte a day to 80 Gigabyte a month, at continuous exact daily pro rata billing. The sum of accumulated download-traffic is going to be reduced from 50 Gigabyte to 10 Gigabyte. Personal web storage space is going to continue to be set to 500 Gigabyte. The changes only apply to new Premium Account and extension.

Existing Accounts are not affected, aside that due to the change of 10 Gigabyte maximum accumulated traffic, no download volume can be transferred from one day to another. As it is technically not possible to work with various procedures, we have compensated all existing Premium users 50 Gigabyte of traffic volume to their TrafficShare quota. This balance does not expire, as long as you own the Premium Account. You can flexibly apply this quota for your own downloads, should your download balance have run out. The system then automatically allocated traffic in 1 Gigabyte packages from the TrafficShare quota.

In the course of the improvements, we have immensely reduced the prices for the TrafficShare packages. By this means, users that require additional download volume, can flexibly make additional purchases at any time, without increasing the cost for less frequent users. The advantage for frequent users is that by any desired increase in TrafficShare balance, maximum download volume is no longer dictated. The advantage for less regular users is that the prices are not going to be increased. By this we also hope to increase the interest in our TrafficShare model. For all existing Premium Accounts the old conditions are in place (10 Gigabyte download per day), however, you can already make use and profit of the new TrafficShare model.

It is not the price model only that we have shaped up for the future. A further change is going to effect a small number of users that neither upload their files through a Premium- or Collector’s Account. Files that are stored completely anonymous can now only be downloaded 10 times. Thereafter an error message will appear. However, the file can be moved into a Collector’s- or Premium Account afterwards so that downloading is possible again.

u dobro je taman sam hteo da uplatim 3 meseca ali sam odustao :) hahahah ne verujem:)

80GB mesecno?:) ***, pa to i nase veze premase daleko :D

meh, kao shto pishe existing akaunti nisu pogodjeni ovim.

@darkado ali prilikom produzenja pretplate/konverzije bodova bice...

Mene zanima šta će biti sa free downloadom? Ako oni uvode ovako oštre restrikcije za paid usere, potpuno je nemoguće da uskoro neće nešto strašno zavrnuti za free usere. U protivnom bi ispalo da free ueri dobijaju za mesec dana više nego paid useri.

@darkado ali prilikom produzenja pretplate/konverzije bodova bice...
ako ostane ovako odmene netje dobiti nishta vishe. mada ne verujem da je oovo za stalno. setjate se svi, 4gb dnevno, 5gb dnevno, 25 gb za 5 dana, u dva navrata po 10gb dnevno. ako povetjaju na 5 sa bar 30gb akumulacije ja sam sretjan.

Mene zanima šta će biti sa free downloadom? Ako oni uvode ovako oštre restrikcije za paid usere, potpuno je nemoguće da uskoro neće nešto strašno zavrnuti za free usere. U protivnom bi ispalo da free ueri dobijaju za mesec dana više nego paid useri.
Ćuti, bre, čuće te :D

Sadašnja situacija za fri juzere je sasvim solidna, i ja se nadam da se neće nešto bitnije menjati. Inače, ako je ograničenje za Premium 2.6GB, meni je to čudno, jer ja toliko mogu da skinem i preko free skidanja (sa 1mbit Netom)! Stvarno su malo "pobrkali lončiće"!

Kod mene nije ta situacija...

"You are going to continue to be credited with 10 GB download traffic per day, until 11.03.2009. It is 122 days remaining."

Sigurno su uveli novu politiku poslovanja koja zavisi od nn faktora; iskreno mrzelo me da citam...
Sto ne pises mail support-u da dobijes info iz prve ruke?...

pozz

Poslednja izmena:
Inače, ako je ograničenje za Premium 2.6GB, meni je to čudno, jer ja toliko mogu da skinem i preko free skidanja (sa 1mbit Netom)! Stvarno su malo "pobrkali lončiće"!
Pa upravo tako. Nema šanse da oni toga nisu svesni i jednostavno neće dozvoliti situaciju u kojoj free user dobija više nego onaj koji plaća (ko bi im plaćao ako bi ostalo tako?). Ja se plašim da će nam opet uvesti one mačke. :(

Manite se ljudi rapidshare-a (free useri). Juce sam nesto skidao (veliko) s neta. Upalim rapidshare, kad ono brzina se vuce 30KB/s pa onda stane na 3 sekunde, pa ponovo 30KB/s, pa stane. Nadjem linkove preko megaupload-a i mirne duse skinem do kraja (150 - 180KB/s non stop). Neka samo oni nastave sa ovakvom poslovnom politikom pa da vidimo dokle ce dogurati.

Kod mene nije ta situacija...

"You are going to continue to be credited with 10 GB download traffic per day, until 11.03.2009. It is 122 days remaining."

I kod mene je takva situacija, a sta ce se desiti po isteku pretplate? Da li cemo sa produzetkom pretplate nastaviti da dobijamo 10gb dnevno ili ne???

Taman sam hteo da produzim, realno 10gb dnevno mi je bilo i vise nego sto treba 5gb dnevno je takodje ok ali 2.6 je ipak premalo.

Ako neko ima iskustva sa NEWS i ostalim alternativama ako moze neka preporuka i gde platiti kod nas.

Meni istice pretplata za 3 dana. Kad budem produžio, imaću ograničenje na 80GB mesečno. A produžiću samo zato što mi se nakupilo malo poena. Ako ostane ovakva situacija, neće više ni dinar videti od mene.

Poslednja izmena:
Manite se ljudi rapidshare-a (free useri). Juce sam nesto skidao (veliko) s neta. Upalim rapidshare, kad ono brzina se vuce 30KB/s pa onda stane na 3 sekunde, pa ponovo 30KB/s, pa stane.
Ja sam primetio da tako radi negde od 5-6 poslepodne pa otprilike do ponoći. Noću je skoro full brzina za moju vezu, preko dana nešto niže.

Inače, da, stiče se utisak da neće oni daleko dogurati ovako kako su počeli. :(

Smorio sam se kad sam video, taman sam sa par ortaka uplatio pola godine i taman krenuo da skidam RA3, kad ono djokica... Ovo je premalo i za nase sulude brzine... ALI, primetio sam jos da npr ako danas ne iskoristis 2.66GB automatski ti se prenose u sledeci dan...
Ipak smo na kraju morali da uplatimo jos 100GB protoka za 1100 din, i sad mozemo da skidamo u granicama mogucnosti naseg ADSLa... Smor... Pljacka... Prevara... :mad:

Ja se vrnuo na Torrente.
Ove zay*cije oko obaranja brzine i stajanja na rapidu su stvarno dno.

mislim da ih je criptload poprilicno zeznuo,free korisnici sirom sveta skidaju ko od sale...

I ja imam problema sa brzinom download-a, imam premium nalog ali brzina posle podne i uvece nikad nije maksimalna, naime brzina varira ide par sekundi oko 70 kb/s pa padne na 30 kb/s, sve u proseku oko 50 kb/s. Nocu od 3 sata pa sve do 10 ujutru brzina ide maksimalno 80 kb/s. Moje pitanje je da li ovo rapid zeza ili mozda provajder ogranicava download sa rapida. Da napomenem da download van rapida ide uvek punom brzinom bez obzira na vreme.

Manite se ljudi rapidshare-a (free useri).
Ja se razbiVam od skidanja sa RSa (free) :) Pošto ne koristim dial-up, boli me uvo da li će se skinuti nešto za 5 ili 15 minuta/sati/dana... Važno mi je da ne moram ručno da unosim linkove, već da mogu da pejstujem onako ceo bunch i onda da USD radi ostalo. I sa ovakvim uslovima skidanja sa RSa, ja nikada neću postići da vidim šta sam sve skinuo, a narezani DVD-jevi se množe ko "plemena s juga" ( (c) by BGD sindikat ;) )

Naravno, koristim i Megaupload - super je što USD lepo skida fajlove sa MUa bez potrebe za unošenjem koda, ali je pauza između dva skidanja sa MUa oko 1h, tako da je ukupno posmatrano vrlo slično da li se skida sa RSa ili MUa... Plus, postoji neuporedivo više fajlova na RSu ;)

Poslednja izmena:
Ne moramo mnogo da nagađamo, upravo sam video šta su sad uveli... Kad probate da skinete kaže da trenutno mnogo usera skida fajlove i da probam ponovo za 2 minuta ili da postanem premium member. Za 2 minuta kaže to isto. Ovako može da vas zamajava ceo dan.

Nazad
Vrh Dno