Šta je novo?

Rapidshare premium download

kilowatt

Slavan
Učlanjen(a)
15.01.2007
Poena
319
Preko kog programa mofu da skidam sa rapidshare-a?
Inace uplatio sam premium nalog,isprobavao sam rapget,Cl,USD ali nista nece:mad:,koji mi program preporucujete?
Ako nije problem objasnite mi kako se sta podesava da bih skidao sa rapidshare-a premium.
HVALA!!!

Otvori FlashGet, idi u Options -> Site manager. Klikni na "Add" i u prozoru URL upiši http://rapidshare.com
Čekiraj kvadratić "Login to server" i u poljima ispod upiši svoj username i password.
To je to ;)

Ne znam da li je po default-u podeseno ali treba da se ukljuci direct download opcija.
Proveri na RS>Premium zone>setting u odeljku Configuration treba da bude chekirana opcija "Direct downloads". Ostalo je sve kako su drugi naveli..

Za upotrebu rapidhsare, ako nece da rade flash get ili rapget, provereno je najbolja mozilla. Preko browsera se ulogujes na premium nalog. Mozilla onda moze da dowloaduje sa 4 linka istovremeno, brzinama od po 500KByte/sec (provereno u rac. centru ETF-a), dok su svi ostali programi gushili, ukljuchujuci i IE. Pretpostavljam da je i za home upotrebu slichan odnos brzina/upotrebljivosti. Jedino je problem shto moras ruchno da klikces na linkove, ali ako te ne mrzi Mozilla download je reshenje!

RapidShare Manager je najbolja stvar za download sa RS. Njihov soft koji radi perfektno

Ja koristim jDownloader za skidanje.

Sve sam podesio kako treba u FlashGet-u ali kad ubacim link prijavi da nema 100mb nego 4kb i skice za cas,sta treba da uradim?
HELP:wall:

Obrisan ti je taj fajl sa servera. Taj koji skidas. Probaj neki drugi. Probaj prvo u browseru pa vidi da li je obrisan ili postoji jos uvek.

Radi link. Sad sam tek procitao kako su ti objasnili da nema sta da podesavas FlashGet. Itekako ima. Idi u opcije pa na SIte manager, pa na Add i dodaj RS i upisi tvoje podatke. Onda idi na Default podesavanja i za Login to server ponovo tvoje podatke i stavi Save as default. Posle toga mozes da skidas fajl. Samo kad budes skidao sa nekog servera koji nije RS iskljuci Login to server.

Imas na njihovom sajtu softwer koji radi perfektno skines i ne razmisljas :type:

ja u flashget-u nista ne podesavam...kad markiram link sa rapida i kad mi iskoci onaj pop-up gde da sacuvam fajl....samo otkacim login server, upisem user i pass i to je to....sam zapamti za stalno i samo adujem linkove a on sam prepoznaje user i pass. i to sve preko ff-a

Poslednja izmena:
Takodje sve preporuke za FlashGet, jednom podesis user i pass i kliknes mu na Save as Default - da ne bi stalno kucao iste...

Nego, da li ste primetili da od 23. oktobra za novootvorene Rapidshare premium naloge daju "samo" 2+GB dnevno, odnosno 80GB mesecno - 5 puta manje nego do sada (10GB dnevno). Na svu srecu nisu pogodjeni oni koji vec imaju pretplatu vec samo oni koji otvore novi nalog ili produze stari...

Da, upravo sad primećujem. Ta bagra :mad: Sad ću da im napišem imejl, povodom činjenice da su mi već potkresali račun iako ne ističe još 10 meseci.

Koji retard uvodi suženje za 75% u vreme kada su potrebe sve veće. Ja sad baš htedoh da nakalemim nekoliko daunlouda od po 1,4 GB pre spavanja, i sad moram opet da čuburim sa protokom...

A jesi primetio kako su glamurozno formulisali, nije im naslov vesti bio: "Nažalost, pošto smo budale, smanjićemo uslugu drastično."
Ne, nego im je naslov bio "Punom parom u svetlu budućnost," i onda nekim orvelovskim rečnikom saopštavaju da je sledovanje čokolade povećano sa 10 na 2.

Da bar nude neki paket od 100 GB za veće pare, nego im je top paket sada 2,6 GB. Izgleda da oni to poput našeg Telekoma smatraju "dovoljnim."

Okej ovo je moj imejl korisničkom servizu:

26346268lg3.jpg

cesto se to menja, u zavisnosti da li su neki radovi u toku

ali je skandalozno ako ostane tako za stalno...

A ja taman hteo da uplatim ponovo premium! Sad su stvarno preterali jer ne govore o nekim ograničenjima zbog radova već da je ovo novi cenovni model... Ako nastave ovako dogodine bi dnevni limit za premium korisnike mogao da bude i punih 100 MB i to sve pod parolom ˝Fit For Future˝ :mad:

Sada su uveli foru da možeš da dokupiš GB ako ti je potrebno preko 80GB mesečno.
14173v9.jpg

Ajde, OK je što su ponovo srezali FREE usere (uveli čekanje), ali zašto diraju Premium usere?

Verovatno je reč o onom trendu poskupljenja protoka, zbog koga su i krenule one "net neutrality" rasprave. Pretpostavljam da zbog te nestašice moraju da izmišljaju ograničenja.

RapidShare je sad pojasnio da postojećim pretplatnicima ostaje 10 GB dnevno do isteka, ali da u špajzu više ne može stajati 50, nego 10. To drugo ograničenje dakle stupa na snagu odmah, i obuhvata i primijum juzere.

A ovo "TrafficShare" samo Alah s.w.t. zna šta znači. Sad mi stoji 55 GB, jel se to ikada obnavlja ili ne?

Inclusive of every download is an additional 50Kbyte. If your file is 2.000 KB, 2.050 KByte of traffic volume is deducted.
Šta bre? :wall: Jel to oni pokušavaju da dociganjče negde još 50 kilobajta?

Vrh Dno