Šta je novo?

Rapidshare nov dizajn i DL ogranicenje

znaci ne mora vise da se diskonektujes posle downloada fajla ako si "fri juzer"

Ne, ne mora ali je meni recimo više odgovarao stari sistem.

pa naravno da je vise odgovarao kad se iskljucis na par minuta i posle nastavis da skidas punom brzinom :)

Ne moras da se diskonektujes ali jos uvek moras da cekas 45 sekundi pre nego sto krene download. Ovo jedino vredi onima sa sporijom konekcijom.

Vama nikada neće moći da se udovolji.Te vam smetaju psi i mačke (tužiću vas ORCA-i :d ), te vam smeta čekanje, pa vam smeta što morate da stalno menjate IP adresu.Sada kada vam je samo brzina ograničena i nema čekanja (*** mora da se čeka 45 sekundi u odnosu na nekadašnjih sat-sat i po) sad vam i to smeta. Ja sam samo zbog ovakvih *******cija uplatio premium nalog i skinuo sa vrata jednu brigu.Ah, da, nekima je i to puno. :wall:

E sad se ja koji imam 512kbps vezu pitam da li da nastavim da uplacujem premium? Evo skinuo sam CryptLoad ubacio linkove i free samo pici. Ne znam, izmislice oni jos neko pravilo u narednih nedelju dana...

Ja sam zadovoljan ovim resenjem, sa svojih 512 adsl ne mogu ni da stignem do ogranicenja brzine :) Inace ne skidam vise od 20GB mesecno, premium mi se bas i ne isplati, ovako free uz minimalno cekanje je vise nego OK.

Potvrda za povećanje veličine fajla za koji se dobijaju poeni:
Each time a Free Users downloads your files, you gain points. You get a RapidPoint for each download, provided that the file is bigger than 3 megabyte and the user has not generated more than 3 RapidPoints in the last hour.

Poslednja izmena:
Eh ja bas uplatio 1mb net , nema veze 512 ide na rapid a ostalo surf i torrenti...

Ne svidja mi se ovaj limit od 50GB, danas sam ga za 2.5h potrosio :) :) :)

Ovaj novi sistem mi sasvim odgovara. U kombinaciji sa CrypLoad-om i ADSL 512 skidam već dobra 24sata bez prekida :) . Jedino što sam izgubio u odnosu na premium je minut čekanja između fajlova.:smoke:
Naravno ovo je samo prelazno rešenje pošto ništa nije bolje od premium naloga.

sta cu ja sad sa svojih 20 000 poena, ne konvertuju mi se u premium, a istice mi akaunt 8og :(

Priv dan mi je skidao sa 62-63KB/s a sada sa nekih 52, kako je kod ostalih?

izvini ako sam te pogrešno optužio :D

a da li je takva veza u studentskom gradu u bg-u, pošto znam da sam uploadovao 4MB za par skundi, ali nisam stigao da uradim test brzine :D

Ne znam zaista za Beograd. Inace i ovde je maximum koji mi je speedtest izmerio oko 32 000kb medjutim, prilikom skidanja sa rapida skida do 6.5MB/s.

Da, pise mi univerzitet u Beogradu, ali je u pitanju FTN u Novom Sadu, zapravo mi imamo opticki kabel do beogradskog univerziteta.

Ako je brzina downloada ogranicena na 500kbps za free usere, zasto mi je brzina skidanja 55-65kbps umesto 100-105? :wall:

sta cu ja sad sa svojih 20 000 poena, ne konvertuju mi se u premium, a istice mi akaunt 8og :(
Pa šta drugo i možeš sa njima nego da ih konvertuješ u premium account (produžiš svoj ili kreiraš zaseban sa trajanjem od 30 dana)?
I ne razumem, zašto ti nije do toga da ih iskoristiš?

Poslednja izmena:
pa sada moze da koristi ovaj free (pa koliko traje) pa kad ga ugase da nastavi sa premiumom... :)

pa ko zna kolko ce da traje free...

@miha
Da, ali njemu nalog ističe 8-og (kroz 3 dana).
Ako još uvek važi ono da ti nalog ne brišu još mesec dana nakon regularnog isticanja, to je max. za koji bi čovek mogao da se "šlepa" korišćenjem free mogućnosti. Mada, to bi trebalo još jednom proveriti. Nebi me začudilo da su to ukinuli (ili smanjili) tokom svih ovih izmena pravila.

Bilo kako bilo, IMO bespotrebno je rizikovati gubitak dva meseca premium DL (kad se već imaju u šaci) radi nekog cigančenja. Ovo kažem bez namere da vređam bilo koga a ujedno bi bio i neki moj savet u vezi te teme.

Poslednja izmena:
Da, da slazem se s G-D, gre'ota da se baci, tako da cu sedmog uvece da si konvertujem u premium(iako se sad osecam kao da sam premium zbog ovih izmena!!).
@Daddy Yankee: ne brini se, nece se baci!!!:)

Ako je brzina downloada ogranicena na 500kbps za free usere, zasto mi je brzina skidanja 55-65kbps umesto 100-105? :wall:

500kbit = 50 kb\s, mozes da imas i 10 mbit ne vredi. Lepo su ogranicene postavili, ali ja imam 512 kbit , tako da je to u okviru moje brzine :)

Vrh Dno