Šta je novo?

Rapidshare, news

• Začetnik teme Začetnik teme GoranM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

GoranM

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
945
Koristio sam rapidshare (onaj besplatni) i jako sam zadovoljan brzinom. Cuo sam da postoji i "neki" News. Jel ima neko link ka zvanicnom sajtu ili tako nesto. kada u googl-u otkucam news dobijam CNN i slicne gluposti. Takodje me zanima kako se na news "pronalaze" linkovi (kao za rapidshare) ili su mozda nakon uplate dostupni na zvanicnom sajtu (sortirani i tako to). Znam da pitam gluposti (kad ne znam), ali prosto je greh da ovakva veza "propada" (3-5MB/s). Koliko sam shvatio na rapidshare-u je dnevno max 4GB (to bude gotovo za 30-40min) i da "akumulira" do 20GB ako se ne potrosi. Da li na News postoji takvo ogranicenje?

Na rapidshareu nema ogranicenja downloada, sa premium accountom.
Btw, ni news nije besplatan 🙂
A i onaj koji jeste - nema nista posebno.
Sve u svemu - plati pa vozi 🙂

Realno, za 1000 dinara (iliti 15$) je news (usenet) mnogo bolja stvar...
Ono shto se nalazi trenutno (mada nije to sve shto ima) mozesh pogledati na http://www.newzbin.com/browse/cat (ako nisi registrovan necesh videti sve shto ima)

I obavezno prochitaj onaj drugi topik...

Na rapidshareu nema ogranicenja downloada, sa premium accountom.
Btw, ni news nije besplatan 🙂
A i onaj koji jeste - nema nista posebno.
Sve u svemu - plati pa vozi 🙂

E, Crash... ajde molim te prvo proveri informacije pre nego sto ih napises ovde na forumu. Ovo ti je vec druga pogresna informacija koju dajes u vezi sa rapidshare-om.

Rapidshare ima ogranicenja i to je nedavno uvedeno, o ovome se mozete informisati na njihovom sajtu u sekciji FAQ, a evo onog sto je najbitnije.

- Is there a traffic limit for premium users?
For 99.5% of our customers, the answer is "No". Actually if you buy an account, you do not have a traffic limit enabled. However, if you download logs show more than 20 GB of downloads within the last 3 days, we will automatically apply a traffic limit of 5 GB per day to your account. If your account has a traffic limit, we will check how much you have downloaded in the last 5 days. If you have downloaded more than 25 GB (5 days * 5 GB = 25 GB), the download is not possible. You can check your premium zone if there is a traffic limit enabled for your account.

Ovo gore vazi za .com, a za .de pogledajte na njihovom sajtu.

Gorane ako si "heavy downloader" onda je news pravi izbor za tebe.

Ne radi se o tome ko ce da skine ili nece, radi se o tome da dajes ljudima pogresne i neproverene informacije !?!?

Inace ima ljudi koji mogu da skinu toliko, cak i vise od toga, a recimo ako koristis premium npr. kod kuce i na poslu ili faxu, na dva-tri racunara, 5 GB se brzo istopi. Ili npr. varijanta kada se dogovoris sa nekim pa delis premium, 5GB dnevno odjednom postane tesno. 😉

Poslednja izmena:
A i plus shto je chovek rekao "ali prosto je greh da ovakva veza "propada" (3-5MB/s).".
To mu teoretski dodje neshto ~32GB - ~52GB na dan! Naravno, teoretski, ali chak i da je praksa mnogo mnogo loshija opet je to daleko od limita od 5GB!

RapidShare problem sa download-om

Zašto ovo piše:You have reached the download-limit for free-users. Want to download more?
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 82 minutes)
Da li košta nešto Premium-account?Molim odgovor i na sliku...

Poslednja izmena:
^^^
Pa kao sto neko kaze, nema besplatnog rucka ( ni kod babe nema dzabe :d )
To je zato da bi te naterali da kupis premium account koji kosta cini mi se 9.9e mesecno .

Nazad
Vrh Dno