Šta je novo?

RAPIDSHARE - nemoguc download!

Sergeant

Slavan
Učlanjen(a)
24.06.2007
Poena
304
Za godinu dana, koliko sam Premium user, nisam nikad imao problem sa downloadom.
U zadnje dve nedelje konstantno za vecinu fajlova koje skinem( a probao sam i preko Flashgeta i IDM-a i preko browsera) kada ih raspakujem mi winrar izjavi: PACKED DATA CRC FAILED. THE VOLUME IS CORRUPT. Automatski taj fajl mogu slobodno da obrisem jer nece da se raspakuje. Interesantno da samo vece fajlove, npr. dvd skidam bez ikakvih gresaka, ali kad probam neki divx u 90% slucaja zeza. Znaci kad skinem 7 fajla od 100mb uglavnom su svi corrupted, a kad skinem 44 fajlova od 100mb oni se lepo raspakuju.:trust:Reinstalirao sam windows(i XP i Vistu), menjao razne ver. Winrara i nista:wall:. Rapidshare linkove uglavnom skidam sa Warez-bb-a, i do sada su uvek radili savrseno. Ako nesto pomaze koristim ADSL Flat preko Sezampro-a. Pomagajte ljudi jer stvarno nemam ideju sta da preuzmem.

Poslednja izmena:
Samo ponovo skini file koji je corrupt-ovan, dzaba si reinstalirao bilo sta problem nije kod tebe.

Pa kad su Divx filmovi u pitanju (znaci 700mb ili 1,4gb) i serije (prosecna velicina epizode 350mb) uglavnom su svi ili skoro svi fajlovi zeznuti. Kada probam da sve skinem iz pocetka, problem se ponovi. I bez ovog ogranicenja od 80gb, je prilicno besmisleno skidati jedno te isto nonstop dok mi se jednog dana ne posreci da sve bude ok. A skinuti fajlovi su uvek normalne velicine. Znaci ako treba da budu 95,7mb toliko se i skine. Ali kad krenem da raspakujem - prc.

Kad ih otpakuješ štikliraj opciju Keep broken files u WinRar-u. Tada će WinRar da ti sačuva ono što je otpakovao pa vidi da li fajl radi. Meni posle toga otpakuje arhivu i fajlovi uglavnom rade bez problema.

:wave:

Ucestale CRC greske su znak da RAM ne funkcionise bas najbolje!

i ja bih se slozio sa dvojicom kolega koji postovase iznad... problem je gotovo sigurno bas kod "Sergeant-a" - hardware (ram verovatno)/eventualno adsl.

skidam stalno sa rs-a, linkovi su sa warez-a i problema apsolutno nikada nije bilo...

OK, probacu da promenim RAM da vidim dal pomaze. I ja sam do sada uglavnom uvek skidao sa warez-a, i do sada ovakve probleme nisam imao. Ako jeste ram, ovaj moja GEIL memorija ima da zavrsi u kaci za kupus.

Poslednja izmena:
I ja sam imao taj problem i dovodio me do ludila. Kod mene je bila u pitanju ram memorija. Promenio sam slotove i od tada nema problema.:banana:

Ja uopšte ne mogu da se setim da mi je ikad stigao falš fajl sa RS-a. Ali, ne zaboravite da antipiratske kompanije zatrpavaju net lažnim i neispravnim fajlovima pa se ne treba iznenaditi ako počnu masovno da takve fajlove uploaduju i na RS.

probaj da izaberes drugi rs server sa kog skidas

Ja bas imam obrnut problem, meni divx skine bez greske, ali zato kada skidam 720p ili 1080p materijal obavezno jedna ili dve datoteke ne valjaju (CRC corrupt). Mada skinem ih ponovo pa onda hoce da ih otpakuje. Da li je i kod mene problem sa RAM-om to ne znam ali me sada zivo zanima...

. Mada skinem ih ponovo pa onda hoce da ih otpakuje.

Onda nije ram

Ljudi promenio sam RAM i sad sve radi normalno. Hvala svima na pomoci i odgovorima.

imas one programe za testiranje memorije tipa goldmemory.

nazalost sa ovim ATX napajanjima suvise je lako s*ebati RAM, samo zaboravis da izvuces kabl iz struje i cao. :(

imas one programe za testiranje memorije tipa goldmemory.

nazalost sa ovim ATX napajanjima suvise je lako s*ebati RAM, samo zaboravis da izvuces kabl iz struje i cao. :(

Na sta je mislio ovde oko napajanja covek, mozda sam ja tako nesto uradio, posto imam problema sa CRC errorima otkad sam menjao napajanje bas..

Vrh Dno