Šta je novo?

Rapidshare nece da prihvati kod

vladat1

- CoH -
Učlanjen(a)
26.11.2004
Poena
1,255
Moja oprema  
CPU & Cooler
NH-C12P SE14 , Ryzen 7 3800X
Matična ploča
MSI B450 Gaming plus
RAM
Kingston Fury Renegade 2 x 16 GB - 3600Mhz
GPU
GeForce GTX 1060 GAMING X 6GB
Zvuk
S.M.L.S 8A
PSU
Seasonic Focus Plus 750w 80+ platinum
Kućište
HAF 912 PLUS
Miš & tastatura
Logitech G610 , LOGITECH G403 HERO
Ostale periferije
Blue Snowball Ice
Pristup internetu
  1. Optički internet
Naime vec juce i danas (06.03-07.03 2008) nece kada zelim da skinem neki fajl FREE da prihvai sifru koja stoji na slicici ????

Vraca me stalno na pocetak, kao da sam ukucao pogresan kod, a znam da nisam ?

Poslednja izmena:
Meni sve ok radi, probao si sa drugim browserom mozda?
Ili sa dioptrijom? 😀

i firefox i opera ??

gde gresim ??? napominjem da sam skidao 10000 fajlova pre ovoga

evo, moj sura ukuca sifru i ide. Ipak mi treba dioptrija 😀

Lol :d
Evo ti prijatelju, pa vezbaj...

snellen.gif

Poslednja izmena:
a

b c

2 8 0 y

hahahaha

:laugh: :laugh:

EDIT: Nisam mislio na post odmah iznad nego na drugi iznad.. Pretece me vladat1 dok sam kucaj svoj post.

Poslednja izmena:
Ma od kad postavishe ove machke i kuchice preko slova ni ja ne mogu da protumachim shta pishe.

Samo otkucaj sifru i enter, nemoj da menjas servere. Meni kad biram server nece da krene download nego vraca na pocetak. Takvo mi je stanje od juce, pre je sve radilo.

Ja sam menjao servere, a sto se macaka i kucica tice mislim da ce sutra da promene ..... menjaju slicice jednom nedeljno, obicno u nedelju.

Pa jel ti radi sad? Ja kad ne diram servere nego samo idem na download, onda mi radi.

obicno radi i kada se menja i kada ostane isto. Samo poslednja 2-3 dana nece da se skida kada menjas servere. Iskreno se nadam da ce da promene one ruzne kucice 🙂

Da to sam i ja primetio, ali za sad radi sve dobro, tako da nemam potrebu da menjam servere. Nadam se da ce da isprave to uskoro.

Nazad
Vrh Dno